Hızımı kestiniz...

hizimikestiniz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yaklaşık 5 yıldır ttnet abonesiyim 2 ay öncesine kadar 1Limitsiz tarifesini kullanıyordum yaklaşık 1Mb hızım vardı sürekli, 2 ay önce 8Mb NetLimitsiz tarifesine geçiş yaptım fakat hernedense 2 aydır 1Limitsiz tarifede aldığım hızı bile alamıyorum...Yani 8Mb'lik tarifeye geçtiğimden beri internet hızım inadına dahada düştü! şuan alabildiğim maksimum hız 0,97Mb... Üstelik müşteri hizmetlerini aradığımda tek yaptıkları şey modemimin güç kablosunu çıkartıp taktırmak oluyor...
Derdime bir çare!...

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Modem Arayüzüne Girip . Hattınızın Sağladığı Bağlantı Hızını Kontrol Edebilirmisiniz.!

hizimikestiniz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kontrol ettim... modemin sağlayabildiği maksimum hız 24Mb ttnet in şuan bana verdiği 1,1Mb görünüyor... ayrıca tarife değişikliği yapmadan önce ttnet müşteri hizmetlerinden ısrarla kontrol etmelerini istedim ve hattımın 16Mb kadar desteklediğini sorun olmadığını söylediler.

hizimikestiniz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
forumda ttnet gibi yorumsuz ... :D
çok faydalı oldu forum a yazmam herkes fikir verdi sağolsun :S

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
İyide forumun elinde olan ne??.. Kelin merhemi, olsa başına sürer bizde muzdaribiz.. Senin yapman gereken hattın destekliyorsa ttnet müşteri hizmetlerini arayıp derdini onlara anlatmaya çalışmandır...

Ayrıca birde forumumuzda [MENTION=113509]TTNETDestek[/MENTION] rumuzlu moderatörümüz var ona ADSL hizmet nonu ve cep tel numaranı vede sorununu ö.m olarak yazarsan sana geri bildirim yaparlar...

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
[MENTION=113509]TTNETDestek[/MENTION] 15 gün olmuş konu açılalı umarım çözmüşsünüzdür arkadaşın sorununu

raxetul

Profesör
Reaksiyon puanı
31
Hızının ne olduğunu nereden kontrol ediyorsun ya da hızını nereden test ediyorsun?

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
Genelde öyle oluyor, 8 Mbit desteklenmediğinde sorun oluşturuyor, emin ol 512 Mb kullanırken bile daha hızlı olduğumu düşündüğüm anlar oluyor !

fergan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bu ttnet ten çektiğimi bir ben bilirim..

raxetul

Profesör
Reaksiyon puanı
31
bu ttnet ten çektiğimi bir ben bilirim..
Benim hız sorunum yok ama merak etme, forumda o kadar yazıldı ki ben de biliyorum artık ;)

Yalnız online işlem merkezinde feci derecede sıkıntı var. İlginçtir kullanıcı adı bilgilerim, telefon numarası başka birine ait geldi ayarlara ilk baktığımda ve o başka birisi de iş yerinde daha önce hattını kapattıran(hizmet numaraları farklı) bir abiydi. :D tesadüfün bu kadarı diyorum. Bir de bir kere o abi adına kesilmiş fatura yolladılar bana. :D

TTNETDestek

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Merhaba, cep ve Adsl numaranızı özel mesaj ile gönderirseniz size ulaşıp yardımcı olabiliriz. Teşekkürler.

hizimikestiniz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İstediğiniz bilgileri özel mesajla yolladım umarım kısa sürede yardımcı olursunuz...iyi çalışmalar!

--- Mesaj Güncellendi ---

10 gündür hala durum aynı mı? :S
10 gün olsa... 2 aydır bu sorunla uğraşıyorum :)

İyide forumun elinde olan ne??.. Kelin merhemi, olsa başına sürer bizde muzdaribiz.. Senin yapman gereken hattın destekliyorsa ttnet müşteri hizmetlerini arayıp derdini onlara anlatmaya çalışmandır...

Ayrıca birde forumumuzda @TTNETDestek rumuzlu moderatörümüz var ona ADSL hizmet nonu ve cep tel numaranı vede sorununu ö.m olarak yazarsan sana geri bildirim yaparlar...

haklısın tabi herkesin sorunu var ama formun bu bölümünün amacını yardım almak olarak algıladım kusur ettiysek affola...

@TTNETDestek 15 gün olmuş konu açılalı umarım çözmüşsünüzdür arkadaşın sorununu

henüz çözülmüş birşey yok paşam..

OnLy67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu ttnet nedir ya hiçbir sorunumu çözmedi .

MxL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
TTNET'ten destek almak:
Yöntemler ve Durumlar
1) Telefon: Ararsınız, beklersiniz; karşınıza bir şey bildiğini zanneden kişiler çıkar ve size cahil muamelesi yaparak "hattınız desteklemiyor, sisteminizde virüs var" şeklinde konuşma yapar.
2) E-Mail: Bu aralar özellikle bir mail atın 2 ay en az cevap gelmez, ne geri dönen var, ne de sorunu çözen.
3) Bayiye gitmek: Bayiye gidersiniz biz buradan bir şey yapamayız müşteri temsilcilerine danışın der.
Zaten bir güzel paket fiyatlarına zam da gelmiş.