Hızım 1mb ye kadar düştü..

hsnygtclk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iyi günler 8mbite kadar tarifesinde daha önce 8mb kullandığım internetimin 1 mb te düştüğünü gördüm yardımcı olabilirmisiniz..
Gereğinin yapılmasını dilerim.

Ev ve cep telefonu numaralarımı özelden paylaştım..

Hasan Yiğit ÇOLAK..

--- Mesaj Güncellendi ---

alp_45

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iyi günler 8mbite kadar tarifesinde daha önce 8mb kullandığım internetimin 1 mb te düştüğünü gördüm yardımcı olabilirmisiniz..
Gereğinin yapılmasını dilerim.

Ev ve cep telefonu numaralarımı özelden paylaştım..

Hasan Yiğit ÇOLAK..

--- Mesaj Güncellendi ---

kardeşim modemini resetle düzelir

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
telefon numaralarını kaldır bence, adsl no yaz yeter, onu bile yazmana gerek yok, ttnetdesteke özelden mesaj at

ByKaMiKaZe

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
20
adil kullanım kotası mağduriyeti de olabilir.

wisegun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
adil kullanim kotasini gectiysen hizin duser

hsnygtclk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar konuyu nasıl kapatabilirim?

erkqan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilader Bende Biri net Kulanıcısıyım Demizden Biri net teknik servisle görüştüm bilmem ne tarihinde türk telekomun aldığı karara göre 25 gb geçenlerin interneti 1 mb sabitliyolar ay bitene kadar diğer ay tekrar 8 mb yükseltecekler.Ben Böle Kararın Taa. ben zaten eskiden 1 mb iken 40 gb buluyodu şimdi kalkmışlar 25 gb geçenler diyo böle kararınıda internetinide hızınıda

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Dostum tepkinde sonuna kadar haklısın ancak burası forum ortamı. Küfür etmesen iyi olur. :)

Ayrıca 1 Nisan itibariyle 25GB olan kota sınırı 50 GB olacak. Bilgilendireyim. Hoş kime yetecekse 50 GB' da.

erkqan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilader ben 1 mb internet hızıyla 40gb aşıyodu kotam Yeminlee .... cek yer arıyolar bu ..neler.

sercan22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dostum tepkinde sonuna kadar haklısın ancak burası forum ortamı. Küfür etmesen iyi olur. :)

Ayrıca 1 Nisan itibariyle 25GB olan kota sınırı 50 GB olacak. Bilgilendireyim. Hoş kime yetecekse 50 GB' da.
8 mbit internet ile max 24 saatlik iş sonrasını düşünenler yok ttnet anca sömürür bizim gibileri

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
torrent gibi indirmelerinde sabit 1mbit mi ? adil kotaya takilmistir :)

imampower11

Asistan
Reaksiyon puanı
0
artiss kardeş bırak dınlemeyı daha acamadım o kadar yani TTnetle bu hıza alışamıyacagım ben..Hem Daha once dinlemıstım dıyıp kendımı yatıstırayım bari

CEZALAND

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Haftanın bombası bu mu? Senelerdir aktif etmedikleri şeyi şimdimi aktif ettilerde hızımız düştü?

1859800328.png