Hız 100 kb !!!!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bekçi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bekçi

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Önceden 1 mb zamundadan çekerken , şimdi internet download manager ile bile 100 kb hızı geçemiyorum !!!

100 kb/s diyorum arkadaşlar...yani limiti geçmiştim zaten 1 mb e inmişti. Ben 700-800 arası çekiyordum.

Şimdi 100 kb (o da zorla) !!!!!!!!!!!!!!!!

Ne yapayım şimdi, merkezi arasam düzeltirler mi ?

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Limiti geçip te adil kullanımdan nasibini almışsan o hız normaldir. Arasan vericekleri cevap basit adil kullanımı geçmişsiniz derler .

Bekçi

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Limiti geçip te adil kullanımdan nasibini almışsan o hız normaldir. Arasan vericekleri cevap basit adil kullanımı geçmişsiniz derler .
ama abicim bunlarda 1mb e düşürüyoruz demiyorlar mı ? Yani burada da o hızı veremiyoruz diyemezler çünkü ben 1 mb çektim daha önce.

100 kb dan bahsediyorum !!!

-MuzaffeR-

Adult games: dating for spicy meetups
Cezalı
Reaksiyon puanı
4
1 megabayt vermiyorlar bi megabit veriyorlar. budaancak 100 125 kilobayt indirme yapmanıza olanak sağlar.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
1mbit e düşürmek demek download hızını 105 kb/s yapmak zaten :Dyani indirme hızı 1mbitte o kadar anca olur.
Ama hız testi sitelerindeki hızım 100kb diyorsan aramanda yarar var.

way_be

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12
hızını indirmişler işte 100 kb 'a

kam turalı

Doçent
Reaksiyon puanı
14
@Bekçi kardeş yazımlarıda daha açık olursan daha rahat anlaşılabilirsiz zannımca.
Senin yaşadığın sorunu bende yaşıyorum şu anda. İnternet hızım pert durumda. Resmen kazınıyorum. Ama yapacak bişey yok. Diğer ay gelene kadar bekleyecez mecburen.. Tabi binbir küfürle.....

YAŞASIN LİMİTSİZ LİMİTLİ İNTERNET....!!!!!

BEFEGA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
Bence burada TTNet'e yakınacak bir şey yok :)

Ne de olsa siz sözleşme yaparken o maddeyi kabul ettiniz. Ve TTNet bu maddeyi baya bir süre uygulamadı :)

Şimdi kabul ettiğiniz bir maddeyi neden geri inkar ediyorsunuz anlamış değilim açıkçası...

Benimde internetim düştü 1.5 MB/s'den 120 KB/s ama ben aramıyorum çünkü verecekleri cevap belli :) Siz kabul ettiniz bunu ;)

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Sesimizi çıkarmamanın nedeni, olmaması gereken birşeyi uygulamadıklarından.

Bugüne kadar düşürmediler eyvallah dedik, şimdi kalkmışlar AKK uygulamaya başlıyorla üstelik zam yapıyorlar tarifelere. Abone sayısı olmuş 15-20 Milyon, hala milleti kazıklamaya çalışıyorlar. Her tarife güncellemede zırt pırt zam geliyor. Bizim sinirlenmemiz bunadır...

-MuzaffeR-

Cezalı
Reaksiyon puanı
4
Yapacak bir şey sözleşmede yazıyor. Hangimiz bilmeden çıktık ki bu yola?

Cedriic

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Ben Biri kullanıyorum valla çok rahatım (: 16 Mbps intrnet sınırsız (: 60 TL (:

kam turalı

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Ben 600 kb yi anca görüyordum zati şidi ise youtube de 240p videoyu beklemeden izleyemiyorum..:(:(:(

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Kusura bakmayın ama hepimiz 1'den 8'e kadar ve Adil Kullanım Noktası'ndan sonra 1mbit'e düşer yazılarını okuyup, duyup kabul ettik. Kabullenin. Yarımızın modemi 8'i göremeyecek ve yarımızın hızı da 1'e düşecek.
Bunun dışında fiyatlar pahalı. Bunda haklısınız :D

Polithe1st

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
8mbit ilk ciktigindan beri nerdeyse kullanan birisiyim bende , 19 mart tarihinden itibaren ben ve üniversiteden tanıdığım bir çok arkadaşımın internet hızları 1mbit'e sabitlendi , sanırım artık devreye soktular bu akk olayını :)

Modemde bağlanılan hız yine 13mbit civarı gozukuyor fakat , download hızı max 125-130kb

kam turalı

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Arkadaşlar bu işi hepimiz bilerek girdik ama benim isyanım şuna. Hem limitsiz deyip limit koymaları bir; ikincisi ise bizim başka yapacak birşeyimiz mi vardı ki yapalım ya ss ya ss bu işe girdik.
Adamlar daha fazla kar etmek için bizi sömürüyorlar. Bu herzaman böyle oldu olmayada devam edecek. Devlet halkını korumayı öğrenene kadar...

-MuzaffeR-

Cezalı
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar bu işi hepimiz bilerek girdik ama benim isyanım şuna. Hem limitsiz deyip limit koymaları bir; ikincisi ise bizim başka yapacak birşeyimiz mi vardı ki yapalım ya ss ya ss bu işe girdik.
Adamlar daha fazla kar etmek için bizi sömürüyorlar. Bu herzaman böyle oldu olmayada devam edecek. Devlet halkını korumayı öğrenene kadar...
bu işten dönen vergi sayesinde o iş zor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benim internet sınırsız 60 tl cedric arkadasımız gibi gecen 5 gb pes indiriyorum hızı 800 kb daha sonra bitince baska bi tane indircektim 200 mblik bi dosya onda internet hızı 100 kblere düstü boyuta göremi bakayım dedim tekrar indirme baslattım 5 gblik seyi yeniden 800 kb oldu neden böyle degisiyo anlayamadım yardımcı olursanız cok sevinirim