Hırs yaptım bulcam :D

mhmmt400

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba bir film vardı küçükken izlediğim.Tekrar izlemek istiyorum.Ama tüm aramalarıma rağmen hala bulamadım filmi.Şimdi size filmi uzun uzun anlatacağım burdan adını söyleyen olursa sevinirim.OYucular hakkında bir fikrim yok.Ya da yönetmen.Olsa zaten bulurdum hemen.
Film bilim kurgu bir film.dünyaya meteor çarpıyodu galiba.ama bazıları bunu biliodu.Ama hükümet bunları ciddiye almamıştı.Ve bunlarda yer altında bir sığınak inşa ettiler tüm bilimsel çalışmalarını bu koca sığınakta yapıyorlardı.(Sığınak dediğim kocaman şehir gibi bişe).Ve büyük gün geldi dünyaya meteor çarptı.İşte sadece bu sığınaktaki insanlar kurtuldu.Hikaye bu tarzda birşeydi bir fikri olan varsa belirtsin lütfen.

_taha

Profesör
Reaksiyon puanı
17
enteresan :D umarım bulursun :)

BaRY

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Küçükken hangi yıldı yıllardı?

warhead

Doçent
Reaksiyon puanı
9
armageddon
220px-Armageddon-film-posteri.jpg

mhmmt400

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

hayır armageddonu izlediyseniz benim anlattığımla pek alakalı olmadığını bilirsiniz.Televizyonda yayınlanmıştı.Yılını tam olarak hatırlamıyorum.Ama 3-5 yıl önce falandı galiba.Yönlendirebileceğiniz herhangi bir site falan var mı.imdb dışında.böyle anlatarak bulabileceğim :D

t-c

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
o filmi bende izlemiştim ya filmin sonuna doğru şöyle bir sahne vardı meteor çarpmasından sonra yıllar geçmiş ve dünya normale dönmüş ve kurtulan biri etrafında toplanan çocuklara olanları anlatıyordu :DD ya yoksa bu başka bir filmmiydi ama anlattığın senaryoyu çok iyi hatırlıyorum hatta meteorun biri aya mı çarpıyordu ne anlamadımki bu tarzda okadar film yapılmışki hepsini birbirine karıştırdım :DD

mhmmt400

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
o filmi bende izlemiştim ya filmin sonuna doğru şöyle bir sahne vardı meteor çarpmasından sonra yıllar geçmiş ve dünya normale dönmüş ve kurtulan biri etrafında toplanan çocuklara olanları anlatıyordu :DD ya yoksa bu başka bir filmmiydi ama anlattığın senaryoyu çok iyi hatırlıyorum hatta meteorun biri aya mı çarpıyordu ne anlamadımki bu tarzda okadar film yapılmışki hepsini birbirine karıştırdım :DD

evet evet ha gayret.senin anlattığın film benimki:D dediğin şeyler aynen oluyodu.kurtulanlar oturuyodu öle filmin sonunda birsürü uyduya bakıyorlardı

utku-k

Doçent
Reaksiyon puanı
13
armageddon dicektm ama bi arkadas dems o diilms, izlememistm zatn tahmindi sadece, allh allah ne bu ya cok merk ettm:D

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
lorenzonun yağı :D

Şaka bir yana yarından sonra vardı o değil sanırım, çünkü bilim-kurgu filmlerine pek meraklı değilim.!

new_order

Asistan
Reaksiyon puanı
5
sölediin film Dark Impact yada Deep Impact olması lazım türkçesi Derin Darbe ama bizimkiler bir garip çevirdiinden isimlerini dark mı deep mi karar veremedim.

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Deep impact'te yıldızı durdurmak için uzay aracı yolluyolar.mhmmt400'ünkinde gelen meteora müdahale edilmiyo sanırım.(Anlattıgı kadarıyla)

mhmmt400

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet ilk 10 dakikasına baktım.pek de alakalı durmuyo gibi