Hint - Bollywood Filmleri - Hindistan Sineması

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Yeni alt yazı R...Rajkumar

1X4I0Tc.jpg

http://www.turkcealtyazi.org/mov/2369154/r-rajkumar.html

- - - Mesaj Güncellendi - - -

HAPPY NEW YEAR 2014

23 Ekim 2014

UXuwzcf.jpg

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
İlk mesajı güncelledim.
iN7diCO.gif

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
İlk mesajı güncelledim.
iN7diCO.gif

Of offf off ki ne offf..Eline Sağlık Harika Olmuş, Süpersin Hocam...
Allah var Özene Bözene yapmışsın..Hakkını teslim etmek gerek..
Ben çok beğendim şahsen.. :)

Listeyi daha da Uzatırız inşAllah..

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Daha çok eksik var ekleriz zamanla :)

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
[video=youtube;TF-dVB7T95Q]http://www.youtube.com/watch?v=TF-dVB7T95Q[/video]

Song: Shera Di Kaum
Film: Speedy Singhs
Singer : Ludacris, Manjit Rai, Nav Sembhi, Sarb Sembhi

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Hocam sen yenilerden paylaşırsın da ben eskilerden paylaşmaz mıyım :D

[video=youtube;uj4Df15X5mE]http://www.youtube.com/watch?v=uj4Df15X5mE[/video]

SRK, Salman Khan, Rani Mukherjee ve Kajol'lu süper kadrosu ile 1998 yapımı KUCH KUCH HOTA HAI'den güzel bir parça: Saajanji Ghar Aaye

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Eskilerde ayrı bir güzel :)

İlk mesaja da ekledim .

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
[video=youtube;ruEQPQX90fI]http://www.youtube.com/watch?v=ruEQPQX90fI[/video]​

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
[MENTION=38650]neet[/MENTION] geçmiş olsun. Benimde 1 tb'lik sorun yaptı başka hdd ye aktardım.. tekrar indirirsin :)

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
@neet geçmiş olsun. Benimde 1 tb'lik sorun yaptı başka hdd ye aktardım.. tekrar indirirsin :)
Sağ ol hocam. :)
Ttnet sağ olsun Türkiye'de baştan toplamak hele ki şu tatil döneminde işkence oldu.
bakalım sıradan başladım.Kai po falan gitti baştan çekmek gerek onun gibi niceleri hey gidi hey...Neyse sağlık olsun diyelim. :)

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Ram-leela

xmM3c3I.jpg

[video=youtube;StphRCLkx6Q]http://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_3821312911&feature=iv&src_vid=cLIQzxgFeNE&v=StphRCLkx6Q[/video]

Alt yazı ..

http://www.turkcealtyazi.org/mov/2215477/goliyon-ki-rasleela-ram-leela.html

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bollwood severler ekran başına.
kırmızı değirmen bu gece yine hint filmlerinin müzikleriyle dönüyor.
00.40' ta trt müzik' te ...

kırmızı değirmen bir kez daha hindistan'dan gelen rüzgarlarla dönüyor. ünlü hint yönetmenlerinin unutulmaz filmleri, bollywood'un ihtişamlı görüntü ve danslarıyla süslü müzikleri trt müzik ekranlarında!

devdas, dılwale dulhanıa jayence, mohabbateın , dıl chahta haı, maın hoon na, veer-zaara, ghajını, the fall, jab we met, jodhaa akbar, guzaarısh, udaan, jab tak haı jaan...
[MENTION=74639]EropaKING[/MENTION] bak eskiler de, var kaçırma :D

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
[MENTION=34608]Darknes$[/MENTION] [MENTION=74639]EropaKING[/MENTION]
Kai Po Che! Alt yazı çıkmış bulunmakta :mrgreen:

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Mail gelmiş bana da, EropaKING yükledi sandım :D

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
@Darknes$ @EropaKING
Kai Po Che! Alt yazı çıkmış bulunmakta :mrgreen:

Mail gelmiş bana da, EropaKING yükledi sandım :D

Maalesef ben değilim [MENTION=34608]Darknes$[/MENTION] Hocam... Ben daha %40 lardaydım.. Bir göz attım çeviriye hiç öyle Google ile çevrilmişe benzemiyor. Gayet güzel çevirmiş as*as :)

Bu arada film içinde kriket ile ilgili bir hayli konsept kelime var. Asıl problem kaynağı onlardı.. Kriketten de hiç anlamam... Neyse.. Gözün aydın [MENTION=38650]neet[/MENTION] kardeşim.. Artık beni bekleme derdin kalmadı :D

Bu arada harici disk ile ilgili [MENTION=34608]Darknes$[/MENTION] Hocanın bahsettiği mesele nedir?

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Pm atayım :)

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
mickey virüs niye yok ki oda iyi film

Hocam bir sayfa geriye baksaydın, yakın zamanda izlediğim Mickey Virus'ün de olduğunu görürdün.. :)
Sonlara doğru güzelleşen bir film..

NOT:
Pardon Hocam...Az önce farkettiğim üzere mesajı görmüşsünüz hatta beğenmişsiniz bile :)
@Darknes$ Hocam..bekliyorum PM i :)

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Bu arada hazır sayfaya gelmişken...Geçen günlerde izldeğim ve GERÇEK bir Öykü olan BANDIT QUEEN'den bahsedeyim biraz..

Bandit_Queen_1994_film_poster.jpg

BANDIT QUEEN (1994) [IMDB: 7.5]
1994 yapımı bu film 11 yaşında evlendirilen, kocasının yanından kaçan, bir köy tarafından tecavüze uğrayan ve sonra Haydutlar kraliçesine dönüşen ve o malum köye baskın düzenleyip katliam yapan...sonunda teslim olarak hapse çetesi ile birlikte girip onlarla beraber cezasını çeken, 11 yıl sonra hapisten çıkıp Milletvekili olacak kadar efsaneleşip henüz 37 yaşındayken 2001 yılında evinin önünde O meşhur köylülerden birinin akrabaları tarafından intikam için öldürülen Phoolan Devi'nin gerçek yaşam hikayesi.. Yuh artık.. Spoiler tavan yaptı galiba..
Hepinize iyi seyirler..

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
Maalesef ben değilim @Darknes$ Hocam... Ben daha %40 lardaydım.. Bir göz attım çeviriye hiç öyle Google ile çevrilmişe benzemiyor. Gayet güzel çevirmiş as*as :)

Bu arada film içinde kriket ile ilgili bir hayli konsept kelime var. Asıl problem kaynağı onlardı.. Kriketten de hiç anlamam... Neyse.. Gözün aydın @neet kardeşim.. Artık beni bekleme derdin kalmadı :D

Bu arada harici disk ile ilgili @Darknes$ Hocanın bahsettiği mesele nedir?
Canın sağ olsun hocam çeviriye başlaman bile ayrı bir güzellik. :)
Ara tatilde izlemek için onca film ve dizim vardı ancak bir yanlışlık sonucu 400 GB'lık arşiv uçtu.Harici değil de HDD D/ bölümünü uçuruverdik bir hatayla. :)

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Canın sağ olsun hocam çeviriye başlaman bile ayrı bir güzellik. :)
Ara tatilde izlemek için onca film ve dizim vardı ancak bir yanlışlık sonucu 400 GB'lık arşiv uçtu.Harici değil de HDD D/ bölümünü uçuruverdik bir hatayla. :)

Off ..Hay aksi ya.. Çok kötü olmuş.. inşAllah çoğu izlemiş olduğun film ve dizilerdir. İzlediysen, zaten izlemiştim deyip geçiştirebilirsin. Ama öbür türlüsü biraz kötü olur. Bende daha önce yaşadığım için biliyorum. 11 sezonluk Married With Children koleksiyonum adi WD yüzünden yerle bir olmuştu.. Hey gidi Al Bundy heyyy :D

Geçmiş olsun hocam. Neyse ki torrent var. Giden hemen geri gelir .. Sıkıntı yok :)

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
Off ..Hay aksi ya.. Çok kötü olmuş.. inşAllah çoğu izlemiş olduğun film ve dizilerdir. İzlediysen, zaten izlemiştim deyip geçiştirebilirsin. Ama öbür türlüsü biraz kötü olur. Bende daha önce yaşadığım için biliyorum. 11 sezonluk Married With Children koleksiyonum adi WD yüzünden yerle bir olmuştu.. Hey gidi Al Bundy heyyy :D

Geçmiş olsun hocam. Neyse ki torrent var. Giden hemen geri gelir .. Sıkıntı yok :)
hocam arşiv dediğim izlemek için köşeye koyduğum filmlerdi taze taze göz sürülmemiş, evde internet hızı max 800 kb ile çekerken kampüste 12mb-16mb araındaydı artık gidince de dersler var bakalım artık tek tük çektiğimi izlerim.
11 sezon daha fena olmuş sizde ve eski bir dizi olması fena can sıkmıştır.Artık sağlık olsun diyelim.:)
Bugün yarın da Kai Po Che! yi bir izlerim meraktayım aylardır. :mrgreen:

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
hocam arşiv dediğim izlemek için köşeye koyduğum filmlerdi taze taze göz sürülmemiş, evde internet hızı max 800 kb ile çekerken kampüste 12mb-16mb araındaydı artık gidince de dersler var bakalım artık tek tük çektiğimi izlerim.
11 sezon daha fena olmuş sizde ve eski bir dizi olması fena can sıkmıştır.Artık sağlık olsun diyelim.:)
Bugün yarın da Kai Po Che! yi bir izlerim meraktayım aylardır. :mrgreen:

İzle izle Hocam. Güzel bir film. [MENTION=34608]Darknes$[/MENTION] Hocanın tavsiye ettiği Karthik Calling Karthik i de izlemeni tavsiye ederim :)

111307-jai-ho-poster-large.jpg

Bende Salman Khan'ın yepyeni filmi Jai Ho'yu seyredeceğim. Film Stalin isimli filmin kopyası olduğu için bayağı bir eleştirmişler. Ama bakalım nasıl birşeymiş.. :)

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
[video=youtube;AihilcnejBA]http://www.youtube.com/watch?v=AihilcnejBA&feature=player_detailpage[/video]

Hookah Bar Song - Khiladi 786 Ft. Akshay Kumar & Asin

[MENTION=74639]EropaKING[/MENTION] Jai Ho nasıldı?

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
[video=youtube;AihilcnejBA]http://www.youtube.com/watch?v=AihilcnejBA&feature=player_detailpage[/video]

Hookah Bar Song - Khiladi 786 Ft. Akshay Kumar & Asin

@EropaKING Jai Ho nasıldı?

Valla Hocam, şu âna kadar çıkan tüm İngilizce altyazıları denedim.. Hepsi birbirinden berbat. Düzgün bir altyazı çıkınca izleyip buradan film hakkında birşeyler yazmaya çalışacağım :)

Bu kadar erken torrente düşen bir filmin neden hâlâ doğru düzgün ingilizce bir altyazısı çıkmaz anlamadım doğrusu...