Hint - Bollywood Filmleri - Hindistan Sineması

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Eline sağlık hocam, iner inmez izliyorum :)

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
3 tane böyle beklemede filmim var hocam merakla beklediğim Sağ ol ki sen el attın birine :D
Fukrey
Kai Po Che!
Cafe Noir

Evet, Sevgili Bollywood Hayranları...Bugün Kai Po Che'ye de bir göz atayım dedim.. Ve 7.7 lik IMDB Puanını görünce Onu da indirmeye başladım. Galiba Fukrey'den sonra onunda çevirisini yapmaya başlayacağım. Ama önce bir seyredelim bakalım. Eğer çeviriyi hakediyorsa, üşenmeden çevireceğim. :)

koi_1355893631_540x540.jpg

KAI PO CHE [IMDB: 7.7]
Henüz filmi seyretmediğim için yorum yok. Ama bu kadar iyi rating aldığına göre güzel bir film olsa gerek...

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Hızını alamayacak gibisin film bulalım mı :D

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Hızını alamayacak gibisin film bulalım mı :D

Yok Hocam yaaa.. Bu sefer ki öyle 2-3 gün içinde çevrilmeyecek.. İçimdeki o ilk heyecan söndü :D
Bunda daha sakin olacağım.. Ama tabi film güzel ve eğlenceli ise o heyecan yeniden canlanabilir..

Ahh şu Hint Güzelleri, yaktınız beni :D

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
Yok Hocam yaaa.. Bu sefer ki öyle 2-3 gün içinde çevrilmeyecek.. İçimdeki o ilk heyecan söndü :D
Bunda daha sakin olacağım.. Ama tabi film güzel ve eğlenceli ise o heyecan yeniden canlanabilir..

Ahh şu Hint Güzelleri, yaktınız beni :D

o listeyi ben boşuna eklemedim hocam :P
Cafe Noir'i unutuyorum o zaman hem hint değil hemde eğlenceli bir türde film değil. :)
Kai Po Che! yi de merakla bekliyoruz :D

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
o listeyi ben boşuna eklemedim hocam :P
Cafe Noir'i unutuyorum o zaman hem hint değil hemde eğlenceli bir türde film değil. :)
Kai Po Che! yi de merakla bekliyoruz :D

Valla [MENTION=38650]neet[/MENTION] kardeşim, tam da dediğin sebeplerden dolayı Cafe Noir için söz veremiyorum..

Tipten kaybediyorlar :D
Şaka bir yana Koreliler içinden de çok güzel hatunlar çıkıyor ama benim bölgem Hindistan..Benim topraklar :D

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
Hayırlısı hocam Fukrey için zaten yaptığınız ortada, Darısı izledikten sonra da Kai Po Che!ye diyorum :)

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Hayırlısı hocam Fukrey için zaten yaptığınız ortada, Darısı izledikten sonra da Kai Po Che!ye diyorum :)

inşAllah kardeşim.. Ama merak etme, Allah'ın izniyle hepsini sırayla hallederiz inşAllah. Kai Po Che'yi çeviren adam gerekirse Cafe Noir'i de çevirir..
Ama biraz zamana ihtiyacımız olacak. Bu aralar benim kodlama işleri biraz yoğun.
Tüm Bollywood hayranlarına, hangi Hint Filmini seyredeceklerse şimdiden iyi seyirler :D

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
inşAllah kardeşim.. Ama merak etme, Allah'ın izniyle hepsini sırayla hallederiz inşAllah. Kai Po Che'yi çeviren adam gerekirse Cafe Noir'i de çevirir..
Ama biraz zamana ihtiyacımız olacak. Bu aralar benim kodlama işleri biraz yoğun.
Tüm Bollywood hayranlarına, hangi Hint Filmini seyredeceklerse şimdiden iyi seyirler :D
mesajı aldım hocam sağ ol :D
daha öncede söylediğim gibi önemli olan çevirinin olması zaman hiç mi hiç önemli değil bekleriz. :)

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
[MENTION=38650]neet[/MENTION] ve [MENTION=34608]Darknes$[/MENTION] Hocalar, ben yavaş yavaş Kai Po Che'nin çevirisine başlıyorum. Bu sefer Darknes$ Hocamın eleştirmeninin sözlerini dikkate alarak daha düzgün bir çeviri yapacağım. Noktalama kurallarına uyup, lafı dolandırmayan güzel bir çeviri yapmayı düşünüyorum.

Ama Zaman olayını tekrar edeyim. Bu sefer acele etmeyeceğim. Çünkü GAME OF THRONES'a başladım dün.. Dizi sardığı için şu an onu bırakamıyorum :D

Hemen bende ki filmin versiyonunu yazayım... Gene "DDR" mış ya.. 720p-kai-po-che-dvdrip-xvid-ddr [2.59 GB]

Bana özelden, sizdeki versiyonu belirtirseniz hepimizde ortak olan bir altyazıyı çevirmiş olayım.

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
Önceki çeviri gayet iyiydi hocam,arada bir kaç ingilizce cümle geçse de problem olmadı çünkü anlaşılırdı.filmin tamamı ingilizce olduğunda sıkıntı çekiyorum bilmediğim kelime sayısı oldukça artıyor.
bu çevirini de merakla bekliyoruz.ellerine sağlık. :)
game of thrones'da öyle kolay kolay bırakılacak değil ama bakalım.

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
[MENTION=74639]EropaKING[/MENTION] sen çevir hocam fps yi uydurruz :) Benim fps 23,976.
[MENTION=74639]EropaKING[/MENTION] [MENTION=38650]neet[/MENTION] Masssshhhup :P

[video=youtube;BhiaLx0fvj4]http://www.youtube.com/watch?v=BhiaLx0fvj4[/video]

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Sarfarosh_(Poster).jpg

SARFAROSH (1999) [IMDB: 8.0]
Babası sakat bırakılıp kardeşi öldürüldükten sonra eğitimini yarıda bırakıp Polis Akedemisine girerek üst düzey bir Polis olan Ajay Singh (Aamir Khan)'in başından geçenleri anlatan, senaryo ve kurgusu ile sizleri sıkmadan kendini seyrettirecek gayet güzel bir film. Kesinlikle seyretmenizi tavsiye ederim.
DDR sürümü için hatalı da olsa Türkçe Altyazı mevcut. Hatasız sürüm için İngilizce altyazıları indiriniz.

kai_po_che.jpg

KAI PO CHE (2013) [IMDB: 7.7]
Kriket kursu ve spor malzemeleri satarak büyük hayallerinin peşinden koşan 3 arkadaşın ilginç ve sonlara doğru duygusallaşan maceralarının anlatıldığı sürükleyici bir film. Kesinlikle seyretmenizi tavsiye ettiğim bir başka Bolly Filmi.
Filmin Türkçe altyazısı mevcut olmamakla beraber, [MENTION=38650]neet[/MENTION] kardeşimin isteği üzerine en yakın zamanda tarafımdan çevrilecektir. Filmde alışılageldik Müzik ve Dans sahnelerine neredeyse hiç rastlamıyoruz.

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
[video=youtube;z2MSS3gWj0U]http://www.youtube.com/watch?v=z2MSS3gWj0U[/video]

Daha vizyona giremedi :(

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Türkiye'de vizyona girecek inş :)

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
daha Hobbit'i izleyemedim vaktim olmadı sinema için nasıl dert oldu anlatamam :/ DVD 3D ye kalcam sonunda.

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
daha Hobbit'i izleyemedim vaktim olmadı sinema için nasıl dert oldu anlatamam :/ DVD 3D ye kalcam sonunda.

Ben de bugün CM8-Hive versiyonunu izledim. Film gayet güzeldi..
2.5 saat olmasına rağmen hemen geçti zaman .. Finallerden sonra kafan rahatken çok güzel seyredersin, @neet Hocam :)

Bu arada DHOOM 3'ü seyretmeden önce KESİNLİKLE, serinin ilk 2 filmini de seyretmeni tavsiye ederim. İlk Filmde Kötü adam olarak John Abraham, 2. filmde Hrithik Roshan ve 3. film de Aamir Khan rol alıyor.. Seri gayet güzel ve neşeli ilerliyor. Özellikle Abhishek Bachchan'ın yanındaki ortağı Uday Chopra seriye neşe ve keyif katıyor.

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Hiç ısınamadım bu Uday'a :D

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
finaller bitsin ilk 4 sırayı hallettik o zaman. :)
çevirini de bekliyorum [MENTION=74639]EropaKING[/MENTION] hocam.

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
M_Id_430558_mickeyv_.jpg

MICKEY VIRUS (2013) [IMBD: 6.2]

Ünlü bir Hacker olan Mickey Arora nam-ı diğer Mickey Virus hiç hesapta olmadık bir şekilde kendini ilginç bir olaylar zinciri içinde bulacaktır... Filmle ilgili daha fazla detay vermek istemiyorum... Çünkü izledikçe olayların nerelerden nereye kimlerden kimlere savrulduğuna bizzat tanık olacaksınız..

Başta biraz saçma gelip sıksa da..İkinci yarı film bir hayli güzelleşiyor ve hareketli bir hal alıyor. İlk yarım saatteki alışma sürecinden sonra eminim filmi seveceksiniz..

Filmin uyumlu Türkçe Altyazısı mevcut olup görüntü kalitesi bir hayli güzel. Bu filmde de klasik Hint Dansı gösterilerine rastlayamıyoruz. Yer yer giren BASlı müzikleri saymazsak senaryo tamamen olaylara odaklanmış... Eğer bir Bolly Hayranı iseniz seyretmenizi tavsiye ederim.

Bu arada bu filmin fıstığı Elli Avram'a da dikkat çekmek isterim. Film boyunca bu kız Hintli olamaz diye diye beynimi yedim.. Ve sonra biraz araştırma sonucu, Bollywood'a yeni adım atan bu lolitamızın İsveçli bir anne ve Yunan bir babanın kızı olan bir İsveçli olduğunu öğrendim.. İyi de arkadaş..Senin ne işin var Hindistan'da ya :D

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
[MENTION=74639]EropaKING[/MENTION] hocam indirdim mazlum mazlum duruyor bir haftadır.
final programımda bayağı ters düştü bana kalakaldım öylece.. :hammer:

bu arada film hakkında okuduğum yorumlar genelde kötüleyiciydi , merak ettim güzel yorumundan sonra. :)

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
@EropaKING hocam indirdim mazlum mazlum duruyor bir haftadır.
final programımda bayağı ters düştü bana kalakaldım öylece.. :hammer:

bu arada film hakkında okuduğum yorumlar genelde kötüleyiciydi , merak ettim güzel yorumundan sonra. :)

Hocam hiç sıkıntı yapma sen.. Finalleri atlattıktan sonra Aslanlar gibi..Pardon Kanaryalar gibi rahat rahat seyredersin.. :)
Yeter ki sınavların iyi olsun..

Bu arada film başta biraz öyle gibi.. Ama bir şans verelim dedik ve ikinci yarı tıpkı Death Note animesindeki gibi noluyo leen diyosun.. Gerçi biraz abartı oldu.. DEATH NOTE bambaşka bir güzellik..Bu filmle kıyaslanmaz bile :)

Ordan bir darbe burdan bir darbe derken.. Mickey kafayı yiyecekti nerdeyse garibim :D
Neyse..Ayrıntıya girmeyeyim..

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
[video=youtube;w7kGvW0pW58]http://www.youtube.com/watch?v=w7kGvW0pW58[/video]

Chori Chori :P

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
[video=youtube;won4qtytcgo]http://www.youtube.com/watch?v=won4qtytcgo[/video]

[video=youtube;QhjIYWLUDd4]http://www.youtube.com/watch?v=QhjIYWLUDd4[/video]

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Sonunda vakit ayırıp izleyebildim, tamı tamına 3:33:59 dk :)

Jodhaa Akbar

Aishwarya Rai Bachchan & Hrithik Roshan

jodhaa_akbar_film-afisi.jpg