- Reaksiyon puanı
- 2,170
Yani mavi için diyorum ...
Anladın işte onu sen...
Çaktırma...

Anladın işte onu sen...
Çaktırma...

kimsecik dedi ki:Bu konuyu acanin adi Hilal olmasa bu kadar mesaj gelmezdi. Bizim milletin kizlara zaafi var. Aman Hilal kendine dikkat et. Seni kapmasinlar

souris46 dedi ki:rahatsız olanlar girmesin konuya o zaman niye girip mesaj atıp rating artışı yapıyorsunuz ki.Hollanda gibi erkeklere arzu duyan bir toplum olmamız beklenemez herhalde töbe töbe
not: ayrıca bakın neler yazılmış millet makara yapıp duruyor siz kızlardan dolayı bakıyor diyorsunuz çok fazla bastırımış duygu var herhalde dikkat edin paçadan fırlamasın :* :* :* :* :*
souris46 dedi ki:not: ayrıca bakın neler yazılmış millet makara yapıp duruyor siz kızlardan dolayı bakıyor diyorsunuz çok fazla bastırımış duygu var herhalde dikkat edin paçadan fırlamasın :* :* :* :* :*

souris46 dedi ki:Allah mesut Bahiyar etsin bir yastıkta kocarsınız inşallah( cok samimiyim bu konuda kutsal bir birliktelik saygı duyarım )
ama
Başbakan'ımızın içten temennisini dile getiremeden edemeyeceğim en az 3 çocuk şöyle tombiş tombiş  

O kadar kolay degil cocuk bakmak
 O kadar kolay degil cocuk bakmako cinsiyetten kaynaklanmıyo sekerkimsecik dedi ki:Bu konuyu acanin adi Hilal olmasa bu kadar mesaj gelmezdi. Bizim milletin kizlara zaafi var. Aman Hilal kendine dikkat et. Seni kapmasinlar

ceneden kaynaklanıyo
 ceneden kaynaklanıyo  

kendimden biliyomhilall dedi ki:bencede çeneden kaynaklanan bişe ... :]

aynen bendeBlue.Silk dedi ki:kendimden biliyomhilall dedi ki:bencede çeneden kaynaklanan bişe ... :]

Açın siz de konu bu çeneler düşecke yer arıyorlar zaten 15 20 sayfada sizin çöplüğünüzde öteriz.
 Açın siz de konu bu çeneler düşecke yer arıyorlar zaten 15 20 sayfada sizin çöplüğünüzde öteriz. 
o da benim farkım olsa gerek...hoşbuldum :]Jerusalem dedi ki:Hiç bi' zaman kendimi "Emre ben!" diye tanıtamadım. Seni tebrik ediyor ve hoşgeldin diyorum Hilal.