Hilal bennn...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hilall
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Yani mavi için diyorum ...

Anladın işte onu sen...

Çaktırma...

Jengar

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Hoşgeldin sitede adaşım var artık ;D

byhck

Doçent
Reaksiyon puanı
2
konuya baq 13 sayfa olmuş bu ne ilgi boyle tekrar hoşgeldin hilall :D

f@tih

Asistan
Reaksiyon puanı
0
@.slm h.g hilal... harbi ne çok sevenin varmış :)

hilall

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
teşekkrler hoşbuldum :]

kimsecik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu konuyu acanin adi Hilal olmasa bu kadar mesaj gelmezdi. Bizim milletin kizlara zaafi var. Aman Hilal kendine dikkat et. Seni kapmasinlar

f@tih

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kimsecik dedi ki:
Bu konuyu acanin adi Hilal olmasa bu kadar mesaj gelmezdi. Bizim milletin kizlara zaafi var. Aman Hilal kendine dikkat et. Seni kapmasinlar

sonuna kadar haklısın katılıyorum sana :)

souris46

Profesör
Reaksiyon puanı
5
rahatsız olanlar girmesin konuya o zaman niye girip mesaj atıp rating artışı yapıyorsunuz ki.Hollanda gibi erkeklere arzu duyan bir toplum olmamız beklenemez herhalde töbe töbe

not: ayrıca bakın neler yazılmış millet makara yapıp duruyor siz kızlardan dolayı bakıyor diyorsunuz çok fazla bastırımış duygu var herhalde dikkat edin paçadan fırlamasın :* :* :* :* :*

kimsecik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
souris46 dedi ki:
rahatsız olanlar girmesin konuya o zaman niye girip mesaj atıp rating artışı yapıyorsunuz ki.Hollanda gibi erkeklere arzu duyan bir toplum olmamız beklenemez herhalde töbe töbe

not: ayrıca bakın neler yazılmış millet makara yapıp duruyor siz kızlardan dolayı bakıyor diyorsunuz çok fazla bastırımış duygu var herhalde dikkat edin paçadan fırlamasın :* :* :* :* :*

Bu konunun basligi huseyin bennn... olsaydi bu yazilanlar yazilacakmiydi??

souris46

Profesör
Reaksiyon puanı
5
yazılırdı niye yazılmasın istersen sen kimsecik diye aç bakalım konu yazalım hep beraber niye sürekli muhalefet hem kadın erkek vs olaylarına takılıyorsun ki haa dur sen şu koca göğüslü firefox kızına da taklmıştın demi sorry ben kaçtım :* :* :* abovv kaçın kaçın :} :} :} :}

kimsecik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
souris46 dedi ki:

Bu arada bilmeden bastirilmis duygulardan bahsediyorsun ben evliyim bastirilmis bir duygum da yok. Sadece uyarmak istemistim.

souris46

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Allah mesut Bahiyar etsin bir yastıkta kocarsınız inşallah( ok samimiyim bu konuda kutsal bir birliktelik saygı duyarım )

ama

Başbakan'ımızın içten temennisini dile getiremeden edemeyeceğim en az 3 çocuk şöyle tombiş tombiş :P :P

kimsecik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
souris46 dedi ki:
Allah mesut Bahiyar etsin bir yastıkta kocarsınız inşallah( cok samimiyim bu konuda kutsal bir birliktelik saygı duyarım )

ama

Başbakan'ımızın içten temennisini dile getiremeden edemeyeceğim en az 3 çocuk şöyle tombiş tombiş  :P  :P

Samimi dileklerin icin tesekkurler "souris46" Bu arada basbakanin dedigi sayida olmasa da bizim de tombis bir kizimiz var. Ama ilk cocugun zorlugunu yasadiktan sonra basbakan biraz bekleyecek galiba :) O kadar kolay degil cocuk bakmak

souris46

Profesör
Reaksiyon puanı
5
olur mu canım kökümüz kuruyor yapıverin ne olcek bakarsınız hem bak sosyal güvenlik yasası da geliyor sen 65 kadar çalışamazsın çocuklar bakıcak mecbur

neyse ben kaçtım bu konudan yine yazıcam konu farklı yere gidecek
saygılar bebişi öpüver yerime severim bebişleri inşallah benimde olurda hanım hasta olunca yapamayacağız gibi görünüyor bakalım nasip kısmet

Blue.Silk

Profesör
Reaksiyon puanı
2
kimsecik dedi ki:
o cinsiyetten kaynaklanmıyo seker :D :D ceneden kaynaklanıyo :D :D

hilall

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
bencede çeneden kaynaklanan bişe ... :]

mavinok.ta

Dekan
Reaksiyon puanı
13
Aaa bariz kıskançlık var ama. :D Açın siz de konu bu çeneler düşecke yer arıyorlar zaten 15 20 sayfada sizin çöplüğünüzde öteriz. (:

Jerusalem

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Hiç bi' zaman kendimi "Emre ben!" diye tanıtamadım. Seni tebrik ediyor ve hoşgeldin diyorum Hilal.

hilall

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Jerusalem dedi ki:
Hiç bi' zaman kendimi "Emre ben!" diye tanıtamadım. Seni tebrik ediyor ve hoşgeldin diyorum Hilal.
o da benim farkım olsa gerek...hoşbuldum :]

RE_6

Profesör
Reaksiyon puanı
10
evet ya hilall ben kapıyı kırarak girme efekti vermiş olaya tekrardan hoşgeldin ^^