- Admin
Yani mavi için diyorum ...
Anladın işte onu sen...
Çaktırma...
Anladın işte onu sen...
Çaktırma...
kimsecik dedi ki:Bu konuyu acanin adi Hilal olmasa bu kadar mesaj gelmezdi. Bizim milletin kizlara zaafi var. Aman Hilal kendine dikkat et. Seni kapmasinlar
souris46 dedi ki:rahatsız olanlar girmesin konuya o zaman niye girip mesaj atıp rating artışı yapıyorsunuz ki.Hollanda gibi erkeklere arzu duyan bir toplum olmamız beklenemez herhalde töbe töbe
not: ayrıca bakın neler yazılmış millet makara yapıp duruyor siz kızlardan dolayı bakıyor diyorsunuz çok fazla bastırımış duygu var herhalde dikkat edin paçadan fırlamasın :* :* :* :* :*
souris46 dedi ki:not: ayrıca bakın neler yazılmış millet makara yapıp duruyor siz kızlardan dolayı bakıyor diyorsunuz çok fazla bastırımış duygu var herhalde dikkat edin paçadan fırlamasın :* :* :* :* :*
souris46 dedi ki:Allah mesut Bahiyar etsin bir yastıkta kocarsınız inşallah( cok samimiyim bu konuda kutsal bir birliktelik saygı duyarım )
ama
Başbakan'ımızın içten temennisini dile getiremeden edemeyeceğim en az 3 çocuk şöyle tombiş tombiş  
![]()
o cinsiyetten kaynaklanmıyo sekerkimsecik dedi ki:Bu konuyu acanin adi Hilal olmasa bu kadar mesaj gelmezdi. Bizim milletin kizlara zaafi var. Aman Hilal kendine dikkat et. Seni kapmasinlar
kendimden biliyomhilall dedi ki:bencede çeneden kaynaklanan bişe ... :]
aynen bendeBlue.Silk dedi ki:kendimden biliyomhilall dedi ki:bencede çeneden kaynaklanan bişe ... :]![]()
![]()
![]()
o da benim farkım olsa gerek...hoşbuldum :]Jerusalem dedi ki:Hiç bi' zaman kendimi "Emre ben!" diye tanıtamadım. Seni tebrik ediyor ve hoşgeldin diyorum Hilal.