Hikayesi En İyi Oyunlardan

SefaGrgn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1. Half-Life

Valve'ın klasikleşmiş oyunu Half-Life, bana göre listenin başında yer alıyor . Gordon Freeman'ın bir laboratuvar kazasından sağ kurtulup, dünyayı kaosa sürükleyen bir olaylar zincirini çözmeye çalışmasını anlatan hikaye, sürükleyici anlatımı ve atmosferiyle unutulmaz bir deneyim sunuyor. Muhteşem atmosferi ile oyuncuyu büyülüyordu resmen.

2. Mafia II

Mafia II, Vito Scaletta'nın askerden dönmesinin ardından suç dünyasındaki yükselişini ve zorluklarla dolu hayatını anlatıyor. 1940'lar ve 50'lerin atmosferini mükemmel bir şekilde yansıtan oyun, araç sürüş mekanikleri ile kendi fizik dünyasını yansıtıyor aynı zamanda güçlü hikayesi ve karakter gelişimiyle oyuncuları içine çekiyor.

3. GTA: San Andreas

Carl "CJ" Johnson'ın Los Santos'a dönüşü ve ailesiyle birlikte şehri kurtarma mücadelesi, Grand Theft Auto: San Andreas'ı efsanevi bir hikaye haline getiriyor. Zamanının en iyisi olan oyun günümüzde de halen hatrı sayılır oyuncu kitlesi vardır.Oyunun özgün karakterleri, hikayeyi unutulmaz kılıyor.

4. Portal

Bir laboratuvarın derinliklerinde sıkışıp kalan Chell'in, GLaDOS adlı yapay zeka ile girdiği psikolojik mücadeleyi anlatan Portal, zekice kurgulanmış bir hikaye ve benzersiz oynanış mekanikleriyle kendini öne çıkarıyor. Oyunu bitirenlerin bitmesini üzüldügü bir oyun olarak hafızalarımızda yer ediyor .

5. The Last of Us

Nesiller boyu anlatılacak duygusal bir hikaye sunan The Last of Us, Joel ve Ellie'nin yolculuğunu işliyor. İnsan doğasını, bağları ve fedakarlığı keşfeden oyun, oyun dünyasında bir başyapıt olarak kabul ediliyor.

Bu arada bu benim ilk mesajım kendim için hikayesi en iyi oyunları yazmak istedim . Telif hakkı vb konuları tam bilmediğim için görsel ekleyemedim bir dahaki sefere eklemeyi düşünüyorum . Teşekkürler.

Sefa Akbudak

Doçent
Yönetici
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
164
Mafia 1 in hikayesini daha iyi buluyorum