Hikayeli oyun tavsiyesi

Martin Archi

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
4,842
Bu aralar manyak gibi csgo oynuyorum ama kitlesinden dolayı kriz geçirtiyolar bana. Bende biraz hikaye oyunu oynamak istiyorum. Sistemime göre güzel grafikli bir hikaye oyunu önerir misiniz? (sistemim profilimde yazıyor)

H1ÇK1R1K

Doçent
Reaksiyon puanı
386
Bu aralar manyak gibi csgo oynuyorum ama kitlesinden dolayı kriz geçirtiyolar bana. Bende biraz hikaye oyunu oynamak istiyorum. Sistemime göre güzel grafikli bir hikaye oyunu önerir misiniz? (sistemim profilimde yazıyor)
Hocam emülatör yardımı ile (blue stack gibi uygulama ile) Earn to Die 2 veya Modern Combat 4-5 oynayın)

Martin Archi

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
4,842
Hocam emülatör yardımı ile (blue stack gibi uygulama ile) Earn to Die 2 veya Modern Combat 4-5 oynayın)
nedense emülatörlerde bir sıkıntı var mesela pubg oynarsam zıplamıyor, ateş edemiyor vs. bazen yürüyemiyor 3 tane emülatör denedim ama hepsinde aynı sıkıntı

H1ÇK1R1K

Doçent
Reaksiyon puanı
386
nedense emülatörlerde bir sıkıntı var mesela pubg oynarsam zıplamıyor, ateş edemiyor vs. bazen yürüyemiyor 3 tane emülatör denedim ama hepsinde aynı sıkıntı
Vallaha hocam ben çöp PC'm ile Earn to Die 2 açtım. Hiçbir şey yoktu. Yağ gibi idi. Modern Combat ise yüklemesi bile. :(

023

Profesör
Reaksiyon puanı
4,598
Undertale Oyna 9 Liraydı Galiba Hikayesi Abartma Yapıyorsam Forumu Bırakacağım EF SA NE

Martin Archi

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
4,842
Undertale Oyna 9 Liraydı Galiba Hikayesi Abartma Yapıyorsam Forumu Bırakacağım EF SA NE
undertale ı youtube da izleyerek bitirdim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mafia 2 ve Batman Arkham City öneririm bu kadar iyi bir sisteminiz varken mobil oyunlar oynamayın :)
Mafia 2 yi daha önceden bitirdim efsaneydi batman arkham city ye bakacağım teşekkürler

023

Profesör
Reaksiyon puanı
4,598
undertale ı youtube da izleyerek bitirdim
Oynaması Ayrı Zevkli. Bak Bir Oyna Daha Neler Neler Bulacaksın Youtube'da Olmayan Onca Şey Var. Undertale'dan Sonra Deltarune Oynayabilirsin
Deltarune ve Undertale İsimlerinde Aynı Harfler Var Mesela Bu da Bir Gizem.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hatırladığım Gizemleri Yazayım;
Deltarune-Undertale İsim Gizemi
Megalovania Başka Oyunlarda da Var Gizemi (örnek homestuck aslında homestuck'ın yapımcısıyla toby fox arkadaş ama neys.)
Hala Çözülemeyen Gaster Gizemi
vb....

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592
Witcher 2, Dishonored, Bioshock 1-2, Metro 2033, eski Fallout oyunları, Orwell ve Prototype düşük sistemler için güzel hikayeli oyunlardır.

DOG SANS

Doçent
Reaksiyon puanı
1,554
The Witcher 2,The Witcher 3,Assassin's Creed Odyssey,Assassin's Creed Syndicate,Devil May Cry 5,Grand Theft Auto V,Resident Evil 6,Call of Duty Ghosts,Call of Duty Modern Warfare 2,Call of Duty Advanced Warfare,Warframe,Bulletstorm,Tomb Raider,Rise of the Tomb Raider,Dying Light,Crysis 1,Crysis 2,Crysis 3,Sniper Ghost Warrior 3

Son düzenleme:

023

Profesör
Reaksiyon puanı
4,598
The Witcher 2,The Witcher 3,Assassin's Creed Odyssey,Assassin's Creed Syndicate,Devil May Cry 5,Grand Theft Auto V,Resident Evil 6,Call of Duty Ghosts,Call of Duty Modern Warfare 2,Call of Duty Advanced Warfare,Warframe,Bulletstorm,Tomb Raider,Rise of the Tomb Raider,Dying Light,Crysis 1,Crysis 2,Crysis 3,Sniper Ghost Warrior 3,
CTRL+F yapıp baktım mesajında undertale yok

VATAN HAYINI

TommyShelby

Doçent
Reaksiyon puanı
128
W tuşuna uzun süre basmak canını sıkmazsa The Long Dark