Hikayeli oyun önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Enshima
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Enshima

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Selamlar, tek başıma oynamak için hikayeli bi oyuna başlamak istiyorum. Witcher 3 aldım steamden fakat galiba şu oyunu sevemeyen tek insan benim. Galiba eski dünya atmosferinden dolayı beni içine pek alamadı,10 saat civarı sonra saldım. Aslında istediğim tarz tam olarak Cyberpunk fakat hem hem sistemimden dolayı hem de ücretinden dolayı oynamam mümkün değil. Güzel öneriniz varsa yazarsanız sevinirim.

Enshima

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
youtubedan videolarından bi bakayım dedim güzel duruyo kesin denicem teşekkürler önerin için fakat daha dizi tarzı karakter konuşması vs olan en azından tps fps açısı olan bi şey daha çekebilir kendine.

vigilantemre

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
1,991
- No One Lives Forever 1, 2 ve Contract Jack (Grafikleri iyi olmayabilir ama efsane oyundur kesinlikle dene)

- The Saboteur (Nazi Almanya'sı döneminde geçen aksiyonun dibine vurabileceğin mükemmel bir oyundur)

- Medal of Honor serisine göz atabilirsin hepsi güzeldir.

- Bir de Mafia 1 ve 2'yi öneririm.

Bu oyunların hepsinde sinema kalitesinde senaryolar var, belirtmeden geçmeyeyim.

QuietTouch

Asistan
Reaksiyon puanı
187
Control The Foundation
Wolfenstein Serisi ama sevdiğim bölüm : Youngblood
Crysis
Serious Sam 1/2/3/4
Ori and the Will of the Wisps (Favorim)
Assassin’s Creed Serisi

Reaksiyon puanı
10,549
Spec Ops: The Line

İndirimde 8 TL civarı.
Ara sahneleri atlayarak 3 4 saate bitebiliyor. Ana görev 5 saat.
Gayet güzel bir oyun. Zorlanmadan bitirebileceğin şekilde.
Oyun bölüm bölüm ilerliyor bu sebeple bir yerde öldüğünde son bölümün başından sarıyor. En başa dönme veya bir şeyler kaybetme gibi bir durum yok.
Şahsen ben çok beğendim. Bu oyunu oynarken eğleniyor, stres atıyor, üzülüyor ve şaşırabiliyorsun.

basit

Dekan
Reaksiyon puanı
6,511
Sana çok güzel oyunlu hikaye önereceğim; Death Stranding.

Enshima

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Teşekkürler herkese önerileri için, aralarından kaptım bi kaç tane kesin başlayacağım :hearteyes:

selimaksungur1

Doçent
Reaksiyon puanı
689
Selamlar, tek başıma oynamak için hikayeli bi oyuna başlamak istiyorum. Witcher 3 aldım steamden fakat galiba şu oyunu sevemeyen tek insan benim. Galiba eski dünya atmosferinden dolayı beni içine pek alamadı,10 saat civarı sonra saldım. Aslında istediğim tarz tam olarak Cyberpunk fakat hem hem sistemimden dolayı hem de ücretinden dolayı oynamam mümkün değil. Güzel öneriniz varsa yazarsanız sevinirim.
L.A Noire 1940'larda Los Angeles'da bir polis dedektifini oynuyorsunuz. Rockstar Games'in oyunu ( GTA Yapımcısı) harika bir oyun en az 25 saati var. 16 tl indirimsiz fiyatı olması gerek.

Birde Sherlock Holmes: The Devil's Daughter ( indirimde 7 tl)/ Sherlock Holmes : Crimes and Punishments ( indirimde 15 tl)

vigilantemre

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
1,991
L.A Noire 1940'larda Los Angeles'da bir polis dedektifini oynuyorsunuz. Rockstar Games'in oyunu ( GTA Yapımcısı) harika bir oyun en az 25 saati var. 16 tl indirimsiz fiyatı olması gerek.

Birde Sherlock Holmes: The Devil's Daughter ( indirimde 7 tl)/ Sherlock Holmes : Crimes and Punishments ( indirimde 15 tl)
Aynen L.A Noire çok güzel oyundur kesinlikle dene.

®Shift®

Profesör
Reaksiyon puanı
1,815
Assassin’s Creed Serisi

CheriouR

Doçent
Reaksiyon puanı
213
Assassin’s Creed Serisi
Call Of Duty Serisi
Crysis Serisi
Prototype 1-2
Spec Ops The Line

su_acayip_kisi

Asistan
Reaksiyon puanı
211
hikayeli oyun mu, minecraftın bi tane vardı :S