Hikaye Yazma - Forum Oyunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hakgun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

554950

Dekan
Reaksiyon puanı
5,871
Sonra başından sonuna kadar olan herşey aslında bir rüyaydı ve gizemin babası pavyondaki herkesi taramıştı bile ama yanlışlıkla gizemi de öldürmüştü ve o artık jokerdi.

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,551
sdn forum sırf bu konudan dalırlara dalır demez olmuştu, her modaratöre bir ferrarinin tekeri veya dikiz aynası başlangıç olmak üzere kupon dağıtımı uygulamasına geçilmişti... üyeler artık dünya emperyalizminin köleleri idi ve bitlioil damarlarına kadar enjekte edilmişti ? Artık jetonsuz oyun oynamak, konu açmak yasaktı. Eve girmek, kapalı alanlarda yaşamak yasaklanmıştı.

defacerGLD

Profesör
Reaksiyon puanı
3,022
sdn forum sırf bu konudan dalırlara dalır demez olmuştu, her modaratöre bir ferrarinin tekeri veya dikiz aynası başlangıç olmak üzere kupon dağıtımı uygulamasına geçilmişti... üyeler artık dünya emperyalizminin köleleri idi ve bitlioil damarlarına kadar enjekte edilmişti ? Artık jetonsuz oyun oynamak, konu açmak yasaktı.
batmanden buraya geçtik :D

ve bir diktatör belirir o da

defacerGLD

Profesör
Reaksiyon puanı
3,022
Cehennem zebanileri diye oyun yapacam sizin bu yazdıklarınızdan yararlanarak ?
1.gif

Mesaj otomatik birleştirildi:

Cehennem zebanileri diye oyun yapacam sizin bu yazdıklarınızdan yararlanarak ?
oyunun yapmcılarınına bizide yazmayı unutma :D

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
Sonra zebaniler forumdakı üyelerin hepsini bulup alevli zindana atar. Parazitcell de oradan illegal yollarla zindana telefon geçirtip foruma nasıl zindandan kaçmak olur diye konu açar.

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
Zebani demek "cehennem melekleri" demektir :) Onlar ölümsüzdürler ve otobüsü kullanan @defacerGLD hem alkollü hem de ateşi yüksek çıkıp bir de üstüne üstük ehliyeti de yok iken ... (devamı sizde)
Zebaniler büyü filan anlamaz aynen :D

Ehliyyeti yok iken polis çevirmeye çalışır otobüsü. Zaurun ehliyyeti olduğundan o hızlıca geçer şoför koltuğuna. Ayrıca ömründe hiç alkol kullanmazda.

Bakar ki polis Azerilerden birisi. 15 - 20 lira basar cebine yol verir gitsin :D

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,551
Gerçek hayatta hiç tiyatroda oynamadım, senaryo yazmayı da bilmem ama siz bu kadar şey yazınca ben de günaha ortak olayım dedim, bu gidaşatla sonumuz cehennem yani :D Herkes birini öldürür oldu, piskopatça ?

1587753472001.png

defacerGLD

Profesör
Reaksiyon puanı
3,022
Gerçek hayatta hiç tiyatroda oynamadım, senaryo yazmayı da bilmem ama siz bu kadar şey yazınca ben de günaha ortak olayım dedim, bu gidaşatla sonumuz cehennem yani :D Herkes birini öldürür oldu, piskopatça ?
bizim gibi manyakları başka yerde bulamazsın 1 al 20'si bedava :D

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
Otobüste olduğunda bile hikaye yazma konusunda takılır Parazitcell Kardeşimiz. Tek Telefonu olan arkadaşımız bizi foruma girmeye izin vermiyordu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ouvv yoksa bende mi kaçak telefon kullanıyorum?

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
_Zaur_ sen azerisin değil mi
bizim türkçeyle sizinkinde çok fark varmı
Zaurda otobüs kullanırken bir yandan forumda yazı yazıyordu. Tabii hosting geri geldikten sonra.

Məsələn mən belə yazsam sən nə başadüşərsən?
Fərq görürsən? :D

Bizde dil biraz kaba gibi görünür

Bunu yazınca arkadaşa Kırmışı işıkta geçtiğini farketti artık geçti. ...... ( gerisini getirin )

Edit --- ayrıca forumda yazdığı arkadaşta otobüste yanında oturmuştu. nedense yanında konuşamadığından forumda sordu sorusunu :D haahhaaaa

epsilon06

Profesör
Reaksiyon puanı
2,078
Kırmızıda geçince hayatının bir yalandan ibaret olduğunu gösteren bir film şeridi gözünün önünden geçti gitti..

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,551
Sonra silkindi, kendine gelmeye çalıştı ve sadece ama sadece Allah için mücadelesine devam etmeyi, hayatı en güzel şekilde değerlendirmeyi, imtihanların hikmetli bir çıkış ve ödüllü bir sonu olduğunu, başına gelenlerin kötü insanlardan veya nefsimizden meydana geldiğini ama her iyiliğin ise Sahibimizden bize lütuf olduğunu hatırladı. Derin bir nefes aldı, mutlu olmak güzel bir şeydi...

epsilon06

Profesör
Reaksiyon puanı
2,078
:( Evet doğru dedi içinden işte bazen oluyordu öyle hüzünlü anlar şükrederek yola devam etmeliydi ne olursa olsun...