404 Error
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 12,459
Karadelik dünyaya doğru yaklaşıyordu.Kim kurtaracak?
Tabiki Kaptan Amerika!Karadelik dünyaya doğru yaklaşıyordu.Kim kurtaracak?
Ama Kaptan Amerikayı Kaptan Vietnam ormanda tuzak kurup öldürdü.Tabiki Kaptan Amerika!
Bu Azrail'di ve ruhunu aldığı insanlarla uğraşılmasından bıkmıştı.Uzayın Derinliklerinden; Ölülerle Uğraşmayın Loo Diye Bir Ses Duyuldu ...
batman onu buldu ve öldürdüBatman'i bulmaya karar verdi.
batmanden buraya geçtiksdn forum sırf bu konudan dalırlara dalır demez olmuştu, her modaratöre bir ferrarinin tekeri veya dikiz aynası başlangıç olmak üzere kupon dağıtımı uygulamasına geçilmişti... üyeler artık dünya emperyalizminin köleleri idi ve bitlioil damarlarına kadar enjekte edilmişti ? Artık jetonsuz oyun oynamak, konu açmak yasaktı.
Cehennem zebanileri diye oyun yapacam sizin bu yazdıklarınızdan yararlanarak ?batmanden buraya geçtik
ve bir diktatör belirir o da
Cehennem zebanileri diye oyun yapacam sizin bu yazdıklarınızdan yararlanarak ?
oyunun yapmcılarınına bizide yazmayı unutmaCehennem zebanileri diye oyun yapacam sizin bu yazdıklarınızdan yararlanarak ?
Aynen attığın görselde olduğu gibi avucum daha şimdiden kaşınır oldu, çok para götürür bu oyun benden ?Ekli dosyayı görüntüle 95045
Mesaj otomatik birleştirildi:
oyunun yapmcılarınına bizide yazmayı unutma![]()
ve kaslı _Zaur_ parmaklıları büker ve kaçarlarSonra zebaniler forumdakı üyelerin hepsini bulup alevli zindana atar. Parazitcell de oradan illegal yollarla zindana telefon geçirtip foruma nasıl zindandan kaçmak olur diye konu açar.
Defacergld diye bir arkadaşta arkasıyca koşturur bu ikisinin. Yolları uzun sıcak olsada Zorda olsa bu üçü zebanilerin otobüs parkına ulaşır.ve kaslı _Zaur_ parmaklıları büker ve kaçarlar
otobüse binerer zebanileri ezip herkesi kurtarırDefacergld diye bir arkadaşta arkasıyca koşturur bu ikisinin. Yolları uzun sıcak olsada Zorda olsa bu üçü zebanilerin otobüs parkına ulaşır.
Zebani demek "cehennem melekleri" demektirotobüse binerer zebanileri ezip herkesi kurtarır
büyü yapar VE tüm zebaniler ölürZebani demek "cehennem melekleri" demektirOnlar ölümsüzdürler ve otobüsü kullanan @defacerGLD hem alkollü hem de ateşi yüksek çıkıp bir de üstüne üstük ehliyeti de yok iken ... (devamı sizde)
Zebaniler büyü filan anlamaz aynenZebani demek "cehennem melekleri" demektirOnlar ölümsüzdürler ve otobüsü kullanan @defacerGLD hem alkollü hem de ateşi yüksek çıkıp bir de üstüne üstük ehliyeti de yok iken ... (devamı sizde)
bizim gibi manyakları başka yerde bulamazsın 1 al 20'si bedavaGerçek hayatta hiç tiyatroda oynamadım, senaryo yazmayı da bilmem ama siz bu kadar şey yazınca ben de günaha ortak olayım dedim, bu gidaşatla sonumuz cehennem yaniHerkes birini öldürür oldu, piskopatça ?
Otobüste olduğunda bile hikaye yazma konusunda takılır Parazitcell Kardeşimiz. Tek Telefonu olan arkadaşımız bizi foruma girmeye izin vermiyordu.Gerçek hayatta hiç tiyatroda oynamadım, senaryo yazmayı da bilmem ama siz bu kadar şey yazınca ben de günaha ortak olayım dedim, bu gidaşatla sonumuz cehennem yaniHerkes birini öldürür oldu, piskopatça ?
ve forumun hostu çöker ve _Zaur_'u suçlarOtobüste olduğunda bile hikaye yazma konusunda takılır Parazitcell Kardeşimiz. Tek Telefonu olan arkadaşımız bizi foruma girmeye izin vermiyordu.
Ahahahbizim gibi manyakları başka yerde bulamazsın 1 al 20'si bedava![]()
Zaurda otobüs kullanırken bir yandan forumda yazı yazıyordu. Tabii hosting geri geldikten sonra._Zaur_ sen azerisin değil mi
bizim türkçeyle sizinkinde çok fark varmı