Hiçbir tarayıcıdan video izleyemiyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkaadaslar bende internete hangi filme tiklarsam file not found hatasi geliyor bi yardim edermisin hangi filme tikliyom ole diyor youtube felan acik sadece filim sitelerine girince filme tikliyom bu hatayi aliyorum lutfen hizla bana biri yardim etsin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba,sadece 'vimeo' playerde internette film izlerken ekran koruyucu devreye giriyor ? windows 8.1 pro

NecONecO

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba,sadece vimeo playerde internette film izlerken ekran koruyucu devreye giriyor ? windows 8.1 pro

S

SDN Okuru

SDN Okuru
mrb benim flashımda bir program var ben onu video halinde izlemek istiyorum ama direkt winamptan açılıyor bunu nasıl yapabilirim yani programı video halinde izlemek istiyorum ama izleyemiyorum yardım eder misiniz?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Adobe flash player indirmemi söylüyor.
İndirdim fakat setup olmadı.
Teşekkürler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hiç bir video izleyemiyorum napmam gerekiyor :( yardımcı olursanız sevinirim?

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Arkadaşlar izleyemediğiniz videolar hakkında bişeyler söylemelisiniz. Yani mesela video formatını bilmeseniz bile şu sitedeki şu videoyu izleyemiyorum diyebilirsiniz.. Ve ayrıca kullandığınız web tarayıcılarını da söylemelisiniz.. Ancak bu şekilde bi fikir sahibi olabiliriz..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
MAXTHOM da ve diğer tarayıcılarda video ve film izleyemiyorum youtobe izlesene movie veya film sitelerinde video açamıyorum açılıp 1 sn. sonra yeşil ekrana dönüşüyor ne yapabilirim yardımcı olur musunuz?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Vpn kullanma derken ??

Bende video izleyemiyorum arkadaşlar , mesela supernatural izleyeceğim diyelim vk ve diğer video oynaticilarinda , yeşil ekran çikiyor tum video oynatiiclarda oyle kisacasi bilgisayardan youtube disinda hicbir yerden video izleyemiyorum bundan once netmahal diye lanet birsey chromeye bulasmisti sorun ondan kaynaklaniyor olabilirmi lutfen yardim ederseniz sevinirim arkadaşlar.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bendede ya izlesene , youtube açılıyor diğerleri açılmıyor çıldırıcam !!!:devil:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
film video açılmayan arkadaslar İDM yüklümü bilgasayarlarınızda ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
önceki mesaj benimdi. İDM yi kaldırdım sorun gitti. Fakat 1-2 ay öncesi böyle birşey yoktu. bilgisi olan arkadaş varsa yazsın lütfen. win7 bütün tarayıcılarda aynı problem vardı.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
idm-indirmeler-seçenekler-genel sekmesine gelerek başlangıçtabaşlt hariç bütün seçenekleri kaldırdım ve chrome uzantısını etkisiz yaptım. sadece dosya indireceğim zaman tıkları onaylıyorum sorun kalmadı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yyaa viamindede felan olmuyorr acılmıyor video teamwiever adresimi versemde yapsanız olmaz mı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ayni hat bende olmuyor bende olan hata film sitelerinden 300 spartali 2 yii aciyorum yeşil ekran geliyor bazen donuyor bazende siyah ekran oluyor bunu nasil cözebilirim

okinava14

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kendine müslüman çözüldüde nasıl çözüldü açıklasanda diğer arkadaşlarda yararlansa olmazmı yani.
Yardım isterken iyi vermeye gelince ben yokum ne güzel iş negüzel dünya Bencillik...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende video açamıyorum bana da yardım edebılırmısınız ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar Kendi videomu izlerken Windows Media Player dosya yürütürken bir sorunla karşılaştı diyor Hep Ne yapmalıyım ????? Yardım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
internet seçenekleri->güvenlik ->activex filtreleme yi seçili durumdan kaldırın

S

SDN Okuru

SDN Okuru
beyler girmiyorsa şu dns leri dene bndede oluyordu

Google DNS Adresleri ve Ayarları

8.8.8.8
8.8.4.4

Open DNS Adresleri ve Ayarları