kral4462
Öğrenci
Bilgisayarım nedense birden donmaya başladı sonra yeniden başlattığımda explorer.exe hatası vermeye başladı görev yöneticisindende tekrar açamıyordum explorer.exe yi sonra format atmaya karar verdim bilgisayarım ( laptop ) ilk aldığımda windows 10 işletim sistemi yüklü halde geldi ama ben performans açısından win 7 tercih ettiğim için win7 formatı atıyordum USB/DVD iki şekilde bios tan bütün ayarları yapıp öncelik verip yapıyordum neyse format atarken sürekli çeşitli hatalar alıyorum başta sürücü yükle hatası alıyordum USB den format atarken sonra dvd den atmaya başladım onda sürücü hatası vermedi formata başladı format ortasında windows gereken dosyaları yükleyemiyor dosya bozuk veya eksik olabilir yükleme için gereken tüm dosyaların kullanabilir olduğuna emin olun ve yüklemeyi yeniden başlatın hata kodu : 0x80070017 veriyor cd bozuktur dedim başka cd denedim onda ayrı bir hata veriyor USB formatı atılsa birçok iso dosyası denicem ama usb formatta sürücü yükle hatası veriyor görmüyor içindekileri herhalde not : usb den başka bilgisyara format attım cd de aynı şekil arkadaşlar çok şey denedim bütün bilgilerimi kullandım ramda hdd sorun olmadğından eminim bios ayarları sağlam sizce ne olabilir lütfen yardım laptop markası ( asus f541uv 4gb ram nvidia geforce 920mx ekran kartı i5 işemci 2.40 ghz . SON olarak win 8 win 7 win 10 bütün işletim sistemlerini denedim anakart desteklemiyor olabilir diye sorunlar aynı her zaman çeşitli hatalar ....