Hiç yakışmadı! İşte Kayserispor-Fenerbahçe maçında yaşananlar (Video)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mazruf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Kayseri'deki Kayserispor - Fenerbahçe maçı öncesinde bir olay hariç her şey çok güzeldi. Tribünlerdeki birkaç Kayseri taraftarının, küçük bir çocuğa giydiği Fenerbahçe forması nedeniyle tepki göstermesi ve çocuğun korkudan gözyaşlarına boğulması her şeyin önüne geçen bir andı.

Video için tıklayınız...

jjjj_1.jpg

Kayserispor-Fenerbahçe maçı öncesi ev sahibi ekibin bazı taraftarları, üzerinde Fenerbahçe forması bulunan küçük bir çocuğa tepki gösterdiler. Minik futbolsever bu olayın ardından gözyaşlarını tutamadı. Bu çok konuşulan görüntüye Üniversiteli Kayserisporlular Grubu'ndan şaşırtan bir açıklama geldi.

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Kayserispor ile Fenerbahçe'yi karşı karşıya getiren maç öncesi tribünde istenmeyen görüntüler vardı...

Lig TV'de yer alan 'Maçın Öyküsü' programına yansıyan görüntülere göre; Amigo Recai olduğu belirtilen Kayserispor taraftarı, üzerinde Fenerbahçe forması olduğu gerekçesiyle küçük çocuğa uzun süre tepki gösterdi.
Kayserispor taraftarının bulunduğu kale arkası tribününde yaşanan tartışmanın ardından olaydan çok korkan minik futbolsever gözyaşlarına boğuldu.

Bu görüntüler sosyal medyada Fenerbahçe taraftarlarının tepkisine neden olurken; Sarı-Lacivertli taraftarlar, küçük çocuğun Kadıköy'deki bir maça getirilmesi çağrısında bulundular.

Aziz Yıldırım harekete geçti

Kayserispor maçında Fenerbahçe forması giydiği için korkutulan ve ağlatılan küçük çocuk için Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım harekete geçti. Skorer.com'un edindiği bilgiye göre, Yıldırım'ın talimatıyla Fenerbahçe - Galatasaray derbisine davet edilecek.

AÇIKLAMA GELDİ
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Üniversiteli Kayserisporlular Grubu, özür dilemek yerine yaptığı bu açıklamayla ses getirdi.

Grup, Fenerbahçeli formalı küçük çocuğun Kayserispor tribünlerinde yer almasının dünyanın her yerinde anormal bir durum olduğunu dile getirdi.

İşte o açıklama:

fft16_mf6188955.Jpeg

Kayserispor'dan açıklama: 'Alakamız yoktur'

Kayserispor resmi sitesinden yapılan açıklamada; '18.10.2015 Pazar günü oynadığımız Kayserispor – Fenerbahçe A.Ş. müsabakasında kendini bilmez bir taraftarın Fenerbahçe forması giymiş bir çocuğa karşı yapmış olduğu hareketi Kayserispor Kulübü olarak Tasvip etmiyor ve Kınıyoruz.

Yayıncı Kuruluş aracılığı ile yayınlanan bu görüntülerin münferit bir olay olduğunu ve Kulübümüz ile hiçbir alakası olmadığını Kamuoyuna Saygılarımızla duyururuz…' denildi.

Fenerbahçe formalı çocuğu korkutan Amigo Recai'den özür

Kadir Has Stadı'nda Pazar günü oynanan Kayserispor-Fenerbahçe maçında Kayserispor tribününe Fenerbahçe formasıyla oturan küçük çocuğa bağırıp ağlatan Kayserispor amigosu Recai Kahraman, özür diledi. Amigo Recai, çocuğa değil babasına tepki gösterdiğini ileri sürerek, "Bundan korkup ağlayan küçük çocuktan özür diliyorum" dedi.

Görüntüleri sosyal medyada yer alınca, Kayserispor amigosu Recai Kahraman büyük tepki gördü. Birçok kişinin kendisine ulaşıp tepkisini dile getirdiği Recai Kahraman, özür açıklamasında şunları söyledi:

"Maç oynandığı sırada, Kayserispor tribününde Fenerbahçe formalı birinin olduğu söylendi. Ben de o tarafa gittim, baktım ki Fenerbahçeli küçük bir çocuk babasının kucağında oturuyor. Benim de 12 yaşında oğlum var. Ben o küçük çocuğa niye tepki göstereyim? Ben babasına tepki gösterdim ve Fenerbahçe tribününe geçmesini istedim. Ama küçük çocuk bu olayda korktu ve ağladı. Ben o çocuk ağladığı için özür diliyorum. Bu olayda korkan ve ağlayan çocuk, elbette beni de üzdü ve bu yüzden o çocuktan özür diliyorum. Ancak bu olay yayınlandıktan sonra, birçok kişiden telefon aldım, çok değişik tepkiler oldu. Fakat bu olay çok yanlış anlaşıldı ve farklı yerlere çekildi. Bu yorumları asla kabul etmiyorum. Çocuğun babası çıksın ve orada ben nasıl davranmışım anlatsın."

Milliyet

TFF açıkladı! 'Küçük çocuk ve babasını tehdit eden...'

Kayserispor - Fenerbahçe maçında, tribünde yaşanan olayla ilgili TFF bir açıklama yaptı. Fenerbahçeli küçük taraftarı ve babasını tehdit eden Kayserisporlu taraftar hakkında gerekli işlemlerin yapılacağı belirtildi.

TFF'nin yaptığı açıklama şöyle;

'Kayserispor-Fenerbahçe müsabakasında yaşanan olayla ilgili Federasyonumuz, Kayseri Emniyet Müdürlüğü ile görüşmüş ve gerekli işlemlerin 6222 sayılı Kanun çerçevesinde yapılmasını talep etmiştir. İlgili olayda küçük bir çocuk ve babasını tehdit eden kişilerin tespiti ve gerekli işlemlerin yapılması hususunda takipçi olacağımızı kamuoyunun dikkatine arz ederiz.'

Milliyet

WarriorEagle

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Adamın kim olduğu belli. Bu adam maçlara girmeye devam ederse Passolig'in kapısına kilit vurun gitsin.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Suclu olan taraftar mi yoksa o cocugun babasi mi? Ne diye fenerbahce formasi giydirip rakip takimin bölümünde oturuyorsun ki? Amaci ne anlamis degilim.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Burada suçlu taraf tabi ki adam veya çocuk değil ama adamın yerinde olsam rakip takımın olduğu yerde kendi takımı desteklemem yanlış olurdu zaten gereken yapılmış

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Minicik çocuğun Fenerbahçe forması giymesinden ne olacak? Bir hafta önceki millî maçta her formadan taraftar vardı.

Hem o adam orada diye ne kaybedecek tribün. Adam oturmuş, güzelce maçını izliyor çocuğuyla.

Holigan kafası bunlar.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=74977]WarriorEagle[/MENTION] Amac insanlik ama, bazilari insanligin ne oldugunu coktan unutmuslar.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
yuh küçücük çocuk bu ne isterse onu giyer sana ne? seyret maçını amigo musun? holigan mı? yandın başın çok ağrıcak kendine dikkat et...

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Kayserispor maçında üzücü bir olay yaşayan minik Fenerbahçe taraftarı, Galatasaray derbisinde seramoniye çıkacak...

Fenerbahçe Kulübü, Kayserispor maçında bir amigonun tepkisine maruz kalan sarı-lacivertli minik taraftar Ahmet Berkay Çoban'ın, Galatasaray derbisinde seremoniye çıkacağını açıkladı.

Spor Toto Süper Lig'de Pazar günü oynanan Kayserispor-Fenerbahçe karşılaşmasını, Kayserispor tribününde babası Ramazan Çoban ile izleyen 5 yaşındaki Ahmet Berkay Çoban, üzerindeki Fenerbahçe forması nedeniyle amigo Recai Kahraman'ın tepkisi üzerine ağlamış, olay sosyal medyada büyük tepki çekmişti.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Fenerbahçemizin Kayserispor ile oynadığı deplasman maçında tribünde yaşadığı üzücü olay sonrası, Ahmet Berkay Çoban ve ailesini, başkanımız Sayın Aziz Yıldırım ve Yönetim Kurulumuz, 25 Ekim 2015 Pazar günü stadımızda oynanacak olan Galatasaray karşılaşmasına davet etti.

Futbolcularımızla birlikte Galatasaray maçı seremonisine çıkacak olan minik taraftarımız Berkay Çoban, daha sonra Başkanımız ve yönetim kurulumuzun konuğu olarak maçı tribünden izleyecek" denildi. Goal.com

CR2CLufU8AAXLr8.jpg

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
765
Bir insanı hatta bir çocuğu üzdükten sonra özür dilesen ne anlamı var? Bir de o kadar haber yapmışlar ki hiç samimi değil. Bu arada amigo recainin yaptığı açıklamada bile fark etmeden kendisini haksız çıkarıyor.