AC/DC dedi ki:dimi ne sevimliler :S 14 tane besliyorum! analı-kızlı iflaamı yediler! kıyıpta başkalarına da vermiyorum...
Wolker dedi ki:kediler güzeller ama sevemiyorum nedense, galiba nankör oldukları için,sadakat önemli ...
+1Wolker dedi ki:kediler güzeller ama sevemiyorum nedense, galiba nankör oldukları için,sadakat önemli ...
kesinlikle ööle köpek gibisi yokMr.Fastfinger dedi ki:Bir kere beslemeyi denedik balkondan atladı.Gerçektende nankör bu hayvanlar.Yedirdik,içirdik,tv izlettik,gezdirdik ne yaptıysak yaranamadık.Köpek gibisi yok
mavinok.ta dedi ki:kesinlikle ööle köpek gibisi yokMr.Fastfinger dedi ki:Bir kere beslemeyi denedik balkondan atladı.Gerçektende nankör bu hayvanlar.Yedirdik,içirdik,tv izlettik,gezdirdik ne yaptıysak yaranamadık.Köpek gibisi yok
geçen seneki alt komşularımız evli genç bir çift idi...
kadının kediside vardı evde,ama ne zaman kadın dışarı çıkar adam peşinden kedisi sokağa bırakırdı (ruh hastası herif )bende kediyi her gördüğümde kapıyı açtığım zaman yanıma yanaşır masum masum miyavlardı bi şekilde içeri girmek istediğini belli ederdi bende dayanamaz içeri alırdım onu sahibinin kapısını tıklar sanki adamın kediyi dışarı bıraktığını,ne manyak olduğunu bilmiyormuş gibi ''kediniz dışarda kalmış....'' diordum adam ters ters bakıp sadece ''hmmmm ööle mi?'' diordu kediyi mecburen içeri alıyordu...bnde hayatımda ilk kez bi kediyi sevebileceğimi düşünürken birgün o kedi bana saldırmaya kalktı :S hemde ben onu yine içeri sokmaya çalışırken apartmanın içinde |) nası uyuz olmuştum anlatamam >X< bu kediler bööle arkideş nankörler ona yaptığım iyiliğin yarısını bi köpeğe yapmış olsaydım yanımdan ayrılmazdı o köpek ya adım gibi eminim buna B)
bunu hiç düşünmemiştim olabilir aslında hee o ruh hastasından beklerim manyak mı ne kediyi götürünce beni öldürcek gibi bakıodu ahahahaMr.Fastfinger dedi ki:mavinok.ta dedi ki:kesinlikle ööle köpek gibisi yokMr.Fastfinger dedi ki:Bir kere beslemeyi denedik balkondan atladı.Gerçektende nankör bu hayvanlar.Yedirdik,içirdik,tv izlettik,gezdirdik ne yaptıysak yaranamadık.Köpek gibisi yok
geçen seneki alt komşularımız evli genç bir çift idi...
kadının kediside vardı evde,ama ne zaman kadın dışarı çıkar adam peşinden kedisi sokağa bırakırdı (ruh hastası herif )bende kediyi her gördüğümde kapıyı açtığım zaman yanıma yanaşır masum masum miyavlardı bi şekilde içeri girmek istediğini belli ederdi bende dayanamaz içeri alırdım onu sahibinin kapısını tıklar sanki adamın kediyi dışarı bıraktığını,ne manyak olduğunu bilmiyormuş gibi ''kediniz dışarda kalmış....'' diordum adam ters ters bakıp sadece ''hmmmm ööle mi?'' diordu kediyi mecburen içeri alıyordu...bnde hayatımda ilk kez bi kediyi sevebileceğimi düşünürken birgün o kedi bana saldırmaya kalktı :S hemde ben onu yine içeri sokmaya çalışırken apartmanın içinde |) nası uyuz olmuştum anlatamam >X< bu kediler bööle arkideş nankörler ona yaptığım iyiliğin yarısını bi köpeğe yapmış olsaydım yanımdan ayrılmazdı o köpek ya adım gibi eminim buna B)
Adam kimbilir kediye ne işkenceler ediyor.Sende adama teslim ediyorsun tekrar o yüzden saldırmıştır büyük ihtimalle ;D
alicia dedi ki:valla bende besledim gayet sadıklardı gerisinide bilemem hayvanlara bu tur ithamlar cok yanlıs
alemsin yaaMr.Fastfinger dedi ki:alicia dedi ki:valla bende besledim gayet sadıklardı gerisinide bilemem hayvanlara bu tur ithamlar cok yanlıs
Demekki nankör oldukları kadar dengesizlerde ;D Sağı solu belli olmayan bir hayvan sanırım
tmm bi yerde haklısında insanlarlada heyvanlar bi tutulmamalı bencealicia dedi ki:ya ne diyorum insanlar adama kazık atıyor siz kedi nankor kopek sadık muhabeti yapıyorsunuz
mavinok.ta dedi ki:yavruyken her canlı sevimli oluyor yahu pek şirin gözüküyorlar ama ben kedileri hep itici bulmuşumdur sevmem kedileri ben köpek hastasıyım çok sadıklar wolker a katılıorum bencde nankörler
alicia dedi ki:valla bende besledim gayet sadıklardı gerisinide bilemem hayvanlara bu tur ithamlar cok yanlıs
yer6 dedi ki:alicia dedi ki:valla bende besledim gayet sadıklardı gerisinide bilemem hayvanlara bu tur ithamlar cok yanlıs
alicia çekinmeden Türk erkekleri sapıktır diyo biz kediler nankördür diyince kızıyo :I.demekki insanları sevmeyen bi arkadaşımız...kedi kadar itici bulduğum bi hayvanda yılandır heralde.ayrıca kedilerin tatlı olduklarınıda pek düşünmüyorum.benden uzak olsunlar ...
tunaxer dedi ki:kediler ve kuşlar tercihimdir