KadirPasa Öğrenci Katılım 13 Ağustos 2015 Mesajlar 39 Reaksiyon puanı 0 Puanları 0 17 Ağustos 2015 #1 Allah'ını Seven yardım etsin Kafayı yiyecem Parçalıcam Pcyi Technic Launcher indirdim Hexxit oynayım dedim indirdim shutting down internal server diyor atıyor
Allah'ını Seven yardım etsin Kafayı yiyecem Parçalıcam Pcyi Technic Launcher indirdim Hexxit oynayım dedim indirdim shutting down internal server diyor atıyor
KadirPasa Öğrenci Katılım 13 Ağustos 2015 Mesajlar 39 Reaksiyon puanı 0 Puanları 0 18 Ağustos 2015 #2 yok mu bi Allah'ın kulu bi Yardım Etseniz
SerhatXG Asistan Katılım 18 Ağustos 2015 Mesajlar 337 Reaksiyon puanı 15 Puanları 18 18 Ağustos 2015 #3 kardeş boşver hexxit'i ya bnm modpack var 110 tane falan mod vardı özel seçtim istersen onu vereyim
KadirPasa Öğrenci Katılım 13 Ağustos 2015 Mesajlar 39 Reaksiyon puanı 0 Puanları 0 22 Ağustos 2015 #4 Kardeş MuratAbi'yi izledim gaza geldim Hexxit'i indirdim :biggrin: oynadım 5 dk sonra Hata modpack boyutu yüksekse indiremem modemin kendine hayrı yokta
Kardeş MuratAbi'yi izledim gaza geldim Hexxit'i indirdim :biggrin: oynadım 5 dk sonra Hata modpack boyutu yüksekse indiremem modemin kendine hayrı yokta
SerhatXG Asistan Katılım 18 Ağustos 2015 Mesajlar 337 Reaksiyon puanı 15 Puanları 18 8 Eylül 2015 #5 KadirPasa dedi ki: Kardeş MuratAbi'yi izledim gaza geldim Hexxit'i indirdim :biggrin: oynadım 5 dk sonra Hata modpack boyutu yüksekse indiremem modemin kendine hayrı yokta Genişletmek için tıkla ... Kardeş modların boyutları düşük yani indirirsin ama bide config dosyaları var yani 125 mb'yi buluyo indirebileceksen link atıyım
KadirPasa dedi ki: Kardeş MuratAbi'yi izledim gaza geldim Hexxit'i indirdim :biggrin: oynadım 5 dk sonra Hata modpack boyutu yüksekse indiremem modemin kendine hayrı yokta Genişletmek için tıkla ... Kardeş modların boyutları düşük yani indirirsin ama bide config dosyaları var yani 125 mb'yi buluyo indirebileceksen link atıyım
KadirPasa Öğrenci Katılım 13 Ağustos 2015 Mesajlar 39 Reaksiyon puanı 0 Puanları 0 10 Eylül 2015 #6 minecraft mı indirecem ? technic launcherde oluyor mu 125 mb iyidir indiririm atabilirsen at belki beraber oynarız
minecraft mı indirecem ? technic launcherde oluyor mu 125 mb iyidir indiririm atabilirsen at belki beraber oynarız