Hesabım Neden Banlandı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Usain*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
U

Usain*

SDN Okuru
Yiğit bey hesabımı banlamışsınız ama banlanma sebebi olan konuda aklı başında bir insan ya beni banlamaz ya da o konuda daha demin saydım en az 5 kişiyi daha banlar. Sabah açtım konuyu onaylamamışsınız. Whatsapp'tan yazmayayım adamı rahatsız etmeyeyim diyorum ama banlanmam gereksiz şu an. Lütfen iş ile özel hayatı karıştırmayın.

walledia

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,930
Selam Usain,

Siyaset kategorisinde olmayan bir araba konusunda siyaset yaptığınız için yirmi uyarı puanı aldınız. Haliyle bu uyarı puanı da hesabınızın geçici olarak banlanmasına sebep oldu.

İyi forumlar.

U

Usain*

SDN Okuru
Araba fiyatları en pahalı ülke Türkiye diyen adama ne demem lazım. Suç araba markalarının değil hükümetin. Madem siyasete kayıyor, konu siyasete taşınır. Konuyu oraya açanın suçu. Ben de madem vergilerden konu dışında yakındığım konu açayım. Yazanı banlayalım. Oh ne ala.

Bu yapılan inattan başka bir şey değil. Sırf o mesajı yazan kişi usain diye banlandı.

U

Usain*

SDN Okuru
Ayrıca ona siyaset yapmak denmez. Bas ampüle yazdım. Vergilerin sebebi 6 ok veya güneş değil.

Ne denecek acaba o konuya?

walledia

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,930
Araba fiyatları en pahalı ülke Türkiye diyen adama ne demem lazım. Suç araba markalarının değil hükümetin. Madem siyasete kayıyor, konu siyasete taşınır. Konuyu oraya açanın suçu. Ben de madem vergilerden konu dışında yakındığım konu açayım. Yazanı banlayalım. Oh ne ala.

Bu yapılan inattan başka bir şey değil. Sırf o mesajı yazan kişi usain diye banlandı.
Kin gibi bir olay söz konusu değil. Zaten uyarıyı atan da ben değilim. Girilen konu haber girişiydi ve kaynağı da vardı. Aslında abartılmadığı sürece konu üzerinden yorumlama yapılabilirdi fakat siz direkt bir partiyi gömdüğünüz için uyarı aldınız.

Uyarıyı sen atmışsın, sen de bir bakabilir misin? @Jarvisit

Dora

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,804
Kısaca habere haber olarak bakmak, yoruma siyaset olarak bakmak.
Erdoğan İstanbul'a geldi demek haber
İmamoğlu, orada olduğu için geldi demek siyaset.
İlave: bas ampule demek belki siyasi bir ima değildi.. ışıkları yak birde duruma öyle bak demek istemiş olabilirdi.

Jarvisit

Tech is my home
SDN
Reaksiyon puanı
2,870
Yiğit bey hesabımı banlamışsınız ama banlanma sebebi olan konuda aklı başında bir insan ya beni banlamaz ya da o konuda daha demin saydım en az 5 kişiyi daha banlar. Sabah açtım konuyu onaylamamışsınız. Whatsapp'tan yazmayayım adamı rahatsız etmeyeyim diyorum ama banlanmam gereksiz şu an. Lütfen iş ile özel hayatı karıştırmayın.
İş ile özel hayatı karıştırdığım yok. "Bas ampule" söylemi kışkırtıcı bir söylemdir. Siyasi görüşün beni zerre ilgilendirmez. Konuda siyaset yapman konusunda bir yöneltici yokken söylemek istediğini düzgün cümlelerle ifade edebilirdin, sen direkt kışkırtmayı seçtin.

bas ampule demek belki siyasi bir ima değildi
Bu yorumun gerçekten komik. Aklı başında insan bunun ne olduğunu gayet iyi biliyor.

walledia

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,930
Kısaca habere haber olarak bakmak, yoruma siyaset olarak bakmak.
Erdoğan İstanbul'a geldi demek haber
İmamoğlu, orada olduğu için geldi demek siyaset.
İlave: bas ampule demek belki siyasi bir ima değildi.. ışıkları yak birde duruma öyle bak demek istemiş olabilirdi.
Evet, kesinlikle bir ima değildi. İlgili konuda "ışıkları yak" demek istedi. Cidden amacınızı anlamıyorum. Özellikle mi saçmalamaya çalışıyorsunuz acaba?

Ayrıca ilk verdiğin örnek ile de kullanıcının yaptığı yorum arasında fark var. Direkt saldırgan bir tavır ile o yorumu yapınca siyasi propaganda yapmış oluyor. 20 puan alınca da hesabının kapanmasına sebep oldu. Yaptığı yorumun da konuyla alakası yoktu.

Jarvisit

Tech is my home
SDN
Reaksiyon puanı
2,870
Verilen cezanın neden verildiği açıklandığına göre konuyu kilitlemeye basıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...