Herşeye ağlama sorunu

Reaksiyon puanı
109
Beyler ben nedense gülerken ağlıyorum biri bana birşey dese hemen ağlamaklı oluyorum nedense annem bana kızınca falan direk yaş geliyor istemsizce aslında bu durumda tam kendimi savunacakken ağlama hissi çok kötü birşey bunu yazarken bile ağlıyorum nedense

AlperShal

Profesör
Reaksiyon puanı
2,547
Beyler ben nedense gülerken ağlıyorum biri bana birşey dese hemen ağlamaklı oluyorum nedense annem bana kızınca falan direk yaş geliyor istemsizce aslında bu durumda tam kendimi savunacakken ağlama hissi çok kötü birşey bunu yazarken bile ağlıyorum nedense
Hocam 1 yıl önceye kadar bana da çok oluyordu şu an çok daha az. Büyüdükçe geçti benim çok kötü bir durum ama. :/ Bu arada benim yaşım 14 şu an. Eğer 10 yaşlarında ise biraz daha beklemen gerekecek maalesef. :/ (Profilinde 14 yaşında gözüküyorsun, bilemedim şimdi.)

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Kızınca ağlayanı falanda gördüm de durduk yere her şeyi ağlayanı ilk defa görüyorum.

¹ ChamPoinT ¹

Profesör
Reaksiyon puanı
595
Bende bu konuyu açacaktım. 15 Yaşındayım banada öyle oluyor ama şuan hafif var.
Kızınca ağlayanı falanda gördüm de durduk yere her şeyi ağlayanı ilk defa görüyorum.
Depresyon heralde.

Nixc0r

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
16,927
Banada oluyo arasıra ağlarken gülüyom :D

KamtariR

Profesör
Reaksiyon puanı
2,915
Psikiyatra gitmen faydalı olabilir. Normal değil bu. Yazdıklarından gördüğüm kadarıyla sosyofobik olabilirsin. Özgüven problemin olduğu ise muhakkak.

KaTaRaN

Profesör
Reaksiyon puanı
2,515
Bende hiç ağlayamıyorum. Cenazede bile gülesim geliyor. Gram gözyaşı yok

KaTaRaN

Profesör
Reaksiyon puanı
2,515
Böyle eminlikle yazma. Hayat beklemediğin oyun oynatır sana. Yapma böyle.
Sence normal bir durum mu bu? Her şeye gülmek istemek. Dedem vefat etti. Herkes ağlıyor bende tek damla göz yaşı yok üzerine gülesim geliyor. Sence bu durum normal mi? Hastalıkta olabilir belki bilmiyorum ama o gün o üzüntüye ağlayamadım ya hala boğazım düğümlenir. Yutkunamam

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
Sence normal bir durum mu bu? Her şeye gülmek istemek. Dedem vefat etti. Herkes ağlıyor bende tek damla göz yaşı yok üzerine gülesim geliyor. Sence bu durum normal mi? Hastalıkta olabilir belki bilmiyorum ama o gün o üzüntüye ağlayamadım ya hala boğazım düğümlenir. Yutkunamam
Hmmm çok garip durum. Dedeni sever miydin? Bu arada Deden huzur içinde uyusun.

KaTaRaN

Profesör
Reaksiyon puanı
2,515
Hmmm çok garip durum. Dedeni sever miydin? Bu arada Deden huzur içinde uyusun.
Aminn. Evet hemde çok severdim. Son zamanlarında ziyaretine giden tek torunu da bendim 2 haftada bir filan gidiyordum

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
Aminn. Evet hemde çok severdim. Son zamanlarında ziyaretine giden tek torunu da bendim 2 haftada bir filan gidiyordum
Aslında ne yalan söyliyim ağlayıp kendini üzmeni Deden bile istemezdi.
Bence her insan senin gibi olsa iyi olurdu.

Mesela Ben ölsem istemem kimse benim arkamca ağlayıp Bağırıp çağırsın. Aksine güzel müzikler eşliğinde mezara koysalar çok memnun kalırım.