Herşey sahte!

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
200620092153258941893.jpg

Kılıçdaroğlu belgesini gündeme getiren kişi de sahte çıktı

ANKARA- Deniz Feneri e.V. duruşmalarını izlemek için Frankfurt’a giden CHP’li Kemal Kılıçdaroğlu ile CHP PM üyesi Ali Kılıç’ın, PKK mensupları ile buluşarak genelev gibi çalışan bir saunaya gittiği ve dönüşte de Alman polisinin kontrolüne yakalandığı iddialarıyla ilgili düzenlenen tutanakların sahte olduğunun anlaşılmasının ardından, bu iddiaları gündeme getiren kişiyle ilgili bilgilerin de gerçekleri yansıtmadığı ortaya çıktı.

Kılıçdaroğlu hakkındaki iddiayı ortaya atan ve daha önce Alman Emniyeti’nde çalıştığı belirtilen Talip K. Vakit Gazetesi’ne yaptığı açıklamada, iddiasının arkasında olduğunu, gerekirse bunu belgeleriyle kanıtlayabileceğini söylemişti. Kılıçdaroğlu’nun avukatı, bu şahsın Alman Emniyeti’nde çalıştığının belirtilmesi üzerine Almanya’daki bir avukat arkadaşı aracılığıyla Talip K.’nın Frankfurt Emniyeti’nde çalışıp çalışmadığını sordu. 15 Haziran’da Adam Steinhofer imzasıyla gönderilen yanıtta, yapılan başvuruyla ilgili çalışmanın tamamlandığı belirtilerek, Talip K.’nın bahsedilen yerde çalışmadığı bildirildi.

Herşey sahte!

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Harbiden Melih Gökçeke Hak Verdim . Bu adamın Balonu Patladı Patlıcak :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Seçimlerden sonra daha adını ilk defa duydum adamın. :)

yengec

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bir laf varya; Dinime küfreden müsliüman bari olsa

HapS

Profesör
Reaksiyon puanı
63
bunların derdi iktidar olmak hizmet etmek değilki bunlar böylede keselerini dolduruyor böylede mutlular bu şekilde de istediklerini elde edebiliyorlar yeni bir seçim rüzgarında ellerinde aslı astarı olmayan dosyalarla bunları görürsünüz ortalıkta

zeroaxa

Profesör
Reaksiyon puanı
6
aman ne üzüldüm ne üzüldüm sanki şimdi sütten çıkmış ak kaşık oldunuz bizde neyin ne olduğunu artık anladık

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
ne kadar olayı abartıyosunuz ve saptırıyorsunuz..
vakit denen gazete bu haberi çıkardığında bu forumda çarşaf çarşaf belgeleri gösterip çamur atmaya kalkanlar gördümü acaba??
adamın açığını bulamadınız tabi...
vakit tayfasının balonu patladı , melih gökçeği zaten geçtim belgeli soyguncu...

dosyalarıda aslı astarı yok diyenler , aç araştır bakalım :)
adamın belgelerinin hepsi gerçek..

bahane uydurmadan aa zamanında yalan haber okumuşuz.. diyip oturun :)

by_erdal21

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Bu haberden benim anladığım Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili iddiaların gerçek olmadığı.Kaynak kişinin de yalan konuştuğu.Ben mi yanlış anladım acaba.

Zaten kendisi o belgenin yazıldığı saatte orada olmadığını kanıtlamıştı.

enternasyonal

Asistan
Reaksiyon puanı
1

okuduğu haberi daha anlayamamak böyle bir şey işte sayın kılıçdaroğlu belge sunsa ne olcak daha haberin içeriği anlayamıyor bizim milletimiz böyle adamlara oy kullandırıyruz işte.

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
vakit denen gazete bu haberi çıkardığında bu forumda çarşaf çarşaf belgeleri gösterip çamur atmaya kalkanlar gördümü acaba??
vakit tayfasının balonu patladı , melih gökçeği zaten geçtim belgeli soyguncu...

helal olsun :D böyle bişey yazıcaktım ama daha iyisini yazamazdım :)

MdbK

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Bu haberden benim anladığım Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili iddiaların gerçek olmadığı.Kaynak kişinin de yalan konuştuğu.Ben mi yanlış anladım acaba.

Zaten kendisi o belgenin yazıldığı saatte orada olmadığını kanıtlamıştı.
Dürüst insanları karalamaya çalıştığınız kadar da dürüst olmayan, her türlü yolsuzluk yapan insanları dürüst gibi göstermekte üstünüze yok. Bana AK Parti diyeceksiniz ulan ben AK'ım AK! Şu dokunulmazlıkları hiç kaldırmayalım en iyisi biz. Ne de olsa Müslüman adamız, hesabımızı öbür tarafta veririz. :lol:

AKP'nin ve yandaşlarının yaptıkları şeyler artık komik gelmeye başladı. Özellikle de Vakit gazetesinin yaptığı yalan haberler. :4:

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
"Şeymanur: Yani iş konuşmaya gelince ne güzel konuşuluyor. Ama iş icraata gelince, nedense benim başörtüm bir çok şeye engel oluyor gibi davranılıyor. Bu da bana çok ilginç geliyor açıkcası.
Kılıçdaroğlu: Hayır hayır. Bakın şunu söyleyeyim. İnsanların kimin daha müslüman olduğunu kim bilir.
Şeymanur: Sadece Allah bilir.
Kılıçdaroğlu: Güzel. Demek ki insanlar dini değerleri ile yargılanamazlar.
Şeymanur: Benim Allah’la arama da ibadetime de kimse giremez.
Kılıçdaroğlu: Kimse giremez. Olmamalıdır da, olamazlar da.
Şeymanur: Ama oluyorlar. Oluyorsunuz.
Kılıçdaroğlu: Hayır hayır. Siz üniversiteye gitmekle sadece üniversitede mi ibadet ediyorsunuz. Hayatın her alanında her yerinde insanlar Tanrı’ya, Allah’a ibadet ederler. Allah ile birlikte olurlar. Sizin ne zaman ibadet ettiğinizi yine biz bilemeyiz.
Şeymanur: Yani taviz tavizi doğruyor. Sonra biz başımızı açıyoruz. Daha sonra başka tavizler geliyor. Ben mahal verilmesini istemiyorum. Bir tane ibadetimize engel olunduğunu zaman, diğerleri peşinden geliyor.
Kılıçdaroğlu: Şunu yapmalıyız. Devlet iki alanda kör olmak zorundadır. Bir din, iki ırk alanında. Cumhuriyet Halk Partisi iktidar olduğunda bu sorunun da kendiliğinden ortadan kalktığını göreceksiniz.
"
- Kaynak
CHP tüm sorunları çözecek, ellerinde sihirli asa var. Ama ben onların herşeyi çözebiliecek güçte olduğuna inanıyorum. Neden mi? Çünkü sorunu çıkaran ve çözülemez hale getirip Demokrasiyi, Rejimi ve Halkın iradesi ile oluşmuş Meclisi kilitleyen ta kandileridir de ondan. İster doğru haber yapsınlar, ister se yalan ve yanlı. Onların gerçek yüzünü hiç bir şey değiştirmez.

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145

güzel yazı :yes:

by_erdal21

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Dürüst insanları karalamaya çalıştığınız kadar da dürüst olmayan, her türlü yolsuzluk yapan insanları dürüst gibi göstermekte üstünüze yok. Bana AK Parti diyeceksiniz ulan ben AK'ım AK! Şu dokunulmazlıkları hiç kaldırmayalım en iyisi biz. Ne de olsa Müslüman adamız, hesabımızı öbür tarafta veririz. :lol:

AKP'nin ve yandaşlarının yaptıkları şeyler artık komik gelmeye başladı. Özellikle de Vakit gazetesinin yaptığı yalan haberler. :4:

Arkadaşım benden neden alıntı yaptığını anlayamadım.Katılıyor musun itiraz mı ediyorsun?Yapılan yorumların haberin içeriği ile ilgili olmadığını anlatmaya çalışmıştım.Sanki yalancı olan Kılıçdaroğlu'ymuş gibi yorumlar yazılmıştı.Oysa haber aksini anlatıyordu.Senin benden alıntı yapman da bu durumu çağrıştırdı.

Vakit adlı "gaste"yi gazete sınıfına koymamak lazım.

MdbK

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşım benden neden alıntı yaptığını anlayamadım.Katılıyor musun itiraz mı ediyorsun?Yapılan yorumların haberin içeriği ile ilgili olmadığını anlatmaya çalışmıştım.Sanki yalancı olan Kılıçdaroğlu'ymuş gibi yorumlar yazılmıştı.Oysa haber aksini anlatıyordu.Senin benden alıntı yapman da bu durumu çağrıştırdı.

Vakit adlı "gaste"yi gazete sınıfına koymamak lazım.
Dediklerine aynen katılıyorum ama Vakit gazetesi bu haberi ilk yaptığı zaman çamur atan arkadaşlar nedense şimdi hiç ses çıkaramıyorlar. Onu anlayabilmiş değilim. İnsanların yaptıkları hataları kabullenip özür dilemesi de bir erdemdir. Zaten böyle birşey beklemek de hayalden öte birşey olamaz. Neden mi? Dindarız diye geçinirler insanları dolandırırlar, küçücük kızları taciz ederler. Sonra da pişkin pişkin dini siyaseye alet ederler. :cursing:

aşkıtuğra

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Gün boyu siyaset konuşupta buradada aynı şeylerle karşılaşmak sıktı artık..

tolgacakiroglu

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Şimdi ben kendimi gündeme getirmek istesem ve elimin altında Doğan grubu gibi bir medya olsa, yapmadığım şeyleri, o yazıda olduğu gibi yazdırırım. Ardından, bunlar yalan dedirtip, yapmadığımı gösteririm. Bu durumda bu haberi gören halk ne der, "Tabi canım. Kılıçdaroğlu öyle birşey yapmaz zaten." Bu durum, halk içerisinde kendi adının geçmesini sağlar ve olmadık şekilde oy kapmaya yarar. Kısacası olay budur, iç iç kudur.

mc92001

Doçent
Reaksiyon puanı
16
.

madem belgelerinin hepsi gerçek neden savcılığa suç duyusunda bulunmuyor. Şimdi ne oldu o belgeler. seçim bitti belgeler gitti. zaten belge diye ordan burdan topladığı saçma sapan uydurmalar.
ben söyleyeyim niye gitmediğini.çünkü o belgelerden bişey çıkmayacağını kendi de biliyor. savcılığa gider de bişey çıkmazsa iftiracı(müfteri) konumuna düşecek. sanki o belgeleri açıklayınca düşmüyormuş gibi.
saygılar.

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
bunların derdi iktidar olmak hizmet etmek değilki bunlar böylede keselerini dolduruyor böylede mutlular bu şekilde de istediklerini elde edebiliyorlar yeni bir seçim rüzgarında ellerinde aslı astarı olmayan dosyalarla bunları görürsünüz ortalıkta

Haklısın! Doğru söze ne denir?

by_erdal21

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu ultra-Müslüman çevre sağa sola saldırırken nasıl olsa bi açıkları vardır neden savunuyorsunuz diyor.Kılıçdaroğluna bi sempatim yok.Eğer Müslümanlık iddaanız varsa neden yalan konuşuyorsunuz.Bizim dinimizde yalan ve iftira günah.Yalan ve iftira sırasında neden bunun günah olduğunu düşünemiyorsunuz.Sizi ultra-Müslümanlar sizi.Yeter bu dini kirlettiğiniz.Stv,Kanal7,Zaman da onca yalan haber yapılıyor ayıptır ayıp.Şunu da hatırlatıyım.Kanal7 zamanında utanmadan İETT,İSKİ reklamları yayınlardı.Alternatifi olmayan hizmetlerin reklamı(bilgilendirme) yapılır kanala belediyeden para aktarılırdı.O para haram değil midir?Halkın parasını kanal aktarmak haram değil midir?Mezhebi geniş bu duruma mı deniyordu?