Herkesin Bir Kafa Kırılma Anısı Vardır

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Ben şapka takıyordum bir aralar şu sadece önü olanlardan adını bilmiyom işte neyse arkadaşla parktaydık o kaydıraktan kaydırağa giden köprüler alçaktı baya tam kafama geliyordu şapkadan da önümü tam göremiyom bir de yere doğru bakarken azcık hızlı da yürüyorduk tak bir toslama sesi kendimi yerde buldum başım da ufak bir ağrı.

He birde ilkokuldayken 20-30 basamak merdivenler vardı hemde taştan yapılmış merdivenler okula giriş kapısı üst yoldaydı merdivenler onun içindi bizde arkadaşlarla merdivenin tepesine çıkıp oturuyorduk merdiven dediysem böyle dimdik değil çok eğik bayır gibi ama ayağım kaydı bir keresinde ve de sen git o merdivenin en tepesinden yuvarlana yuvarlana aşağıya düş hiçbirşey olmamış gibi sınıfa git:D

Bir keresinde de koridorda koşuyordum okulda tam böyle arkama baktım koşarken önüme dönmemle benden büyük bir kızın bana toslaması bir oldu bayılmışım herhalde neyse işte annem falan geldi alnıma buz koydular çok fena kaşım yarılmıştı bu arada öğretmenler odasındayım bütün öğretmenler burda 1 ders boşa gitti 5.sınıfa kadar olan öğrencilerin:DTabi bazıları gitti ama yarısı burdaydı hocaların en az:DBir işe yaramış olduk yinede.
Aklıma gelirse yazarım yine.

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Ya benim yok diyordum taş atma diyince aklıma geldi.İlkokul 2. sınıf popüler oyun "Simit" i oynarken ikiz kardeşler vardı oynuyorduk hep beraber ama ben cok uyuz oluyordum bunlara simiiit dedi tam bana yetişcek nefesi bitti ben bunu bi indirmişim dövdüm çocuğu bi güzel sonra tam sınıfa gircem eski türk filmlerinden bbir sahne yaşadıım.Diğer ikiz arkadan "LAAAAAN" diye bağırdı bi döndüm" yumruk kadar taşı 10 metreden kafama fırlattı ben knockout oldum orda sonra kaşım açılmış iz miz kalmadı allaha şükür.O günden sonra "simit" i bıraktım ve "bacak arasından kapak geçirmece" oyununu oynamaya başladım orda sıraya oturuyordum herkes dalınca birine bende karambole atlıyordum.Bide yakalambaç oynarken yokuştan takla atmıştım bi 20 metre falan bir şey olmadı ama maşallahım var :D

Edit:Ranza olayını gördüm ve aklıma bir şey daha geldi.6 yaşında ranzanın üstünden aşağıda ders çalışan ablama tükürürken sonunda kağıdına tükürmek için eğildim ve aşağıya düşüp sol bacak-sağ kol ikilisini kırdım.Tam alçılar çıktı sonra da bi oyuncak sandığımız vardı 1.5 metre yüksekliğinde üstünde kapak olurdu genelde saklambaç oynarken açtım kapağı atladım içine ama oyuncakları çıkarmış annem bu vesile ile sağ bacağımıda kırdım.1 ay önce de halısaha maçında kontrolsüz hücumlarımdan birinde sol el bileğimi kırdım.Ama yıkılmadım, aksiyona devam.

2. Edit:Kartopu macerasını gördüm ve anılarım depreşti yine.İzmirde oturuyorum.Hayatımda 1 kere yerde tutmuş kar gördüm onda da bütün mahalle çizgi filmlerde gördüğü kartopu savaşı için çıktı tabi ben acemiyim bi dane sivas tan gelen çocuk vardı o yolu yordamı biliyor tabi taş koymuş içine kime atsa kalkamıyordu yerden sonradan anladık ama geç oldu 2 saat içinde eridi karlar o gün bu gündür kar görmedim :)

Yanlız ne anılarım varmış Kitap yazıp dönüyorum.Bir anım daha geldi aklıma ama konuyu işgal etmek istemem sonra yazarım belki :D

virtual worms

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
benim bir atne daha kafa kırılma anım var oma o çok feci:
küçükken komşumuzun oğlu bizim bahçeye gemişti bizde (küçük olduğumuz için) çekiçle toprağı kazıyorduk. domates falan ekecektik. iki çekiç olduğu için birini ben birini komuşmuzun oğlu almıştı artık ne dalgınlıkla ben yarı eğik bir şekilde toprağı kazarken taakkk diye bir ses geldi kafamdan, çekiçle başımı kırdı sakar komşunun oğlu:D:D

emrykn

Asistan
Reaksiyon puanı
4
saklanbaç oynarken sağ tarafıma bakıyordum sonra kafamı öne çevirdiğimde yüksek bi duvarın sivri taşına kafa attığımı hatırlıyorum sonrası yok ama hala dikiş izi var :D şimdi yıktılar orayı ne zamanım geçmişti orda küçükken :D