Bella Ciao
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3,193
bende, reddeilmedim reddetim.
Helal len.bende, reddeilmedim reddetim.
Hocam mesajınızı 4 kere değiştirdinizReddedilmedim çünkü henüz söylememiştim fakat sonradan yok yere karşı taraf bana düşman oldu resmen. Bende vazgeçtim değmezdi çünkü. Bir ara sınavda benden kopya istedi ben de intikam olsun diye kasten yanlış cevabı verdim o da durumu öğrenince sinirden kendi kendine söylendi uzakta sadece gelip yüzüme konuşmadı bile bu olaydan bile ne kadar yüzsüz biri olduğu belli oluyor. Bu ara kendisine 5 puan kaybettirdim sadece. Yıl 2016/2017 o zamanlar lise okuyordum.
Yine düzenledim hocam. Malum o yıllar ara ara aksiyon yaşayınca .Hocam mesajınızı 4 kere değiştirdiniz
Teklif edildi ve kabul etti seri hâla devam ediyor gençler.Hiç reddedilmedim
(Teklif edemeyecek kadar yıkık ve özgüvensiz biriyim)
kardesim gidip açıl zor bir sey değil belki o da seni seviyor ahgahsBenim red edilme hikayem yok ama açılamama hikayem var, hala devam ediyor.... Ona açılamadığım her gün kendime 3-4 jilet atmaya başladım 1 hafta önce. Ağlayınca jiletlediğim yerler sızlıyor....
ooo elif yenge FabqhshTeklif edildi ve kabul etti seri hâla devam ediyor gençler.
Ayrılmamızın üzerinden 1 yol geçse bile. ?
Baş harf tuttu. ?ooo elif yenge Fabqhsh
Öyle kolay olmuyor, red edilede bilirim.kardesim gidip açıl zor bir sey değil belki o da seni seviyor ahgahs
bunu denemden asla bilmeyeceksin? Bir sey yapmadan kaybedeceğine bir şeyler yaparak kaybetÖyle kolay olmuyor, red edilede bilirim.
Haftaya cumaya kadar açılacağım büyük ihtimal. Sonucu buraya yazarım.bunu denemden asla bilmeyeceksin? Bir sey yapmadan kaybedeceğine bir şeyler yaparak kaybet
nasil yaw puta mı dönüştü kız afshashya desem mi bilemedim ama gerçek hayatta yüzyüze görüldü yedim
mutlaka yaz hatta istersen motivasyon konuşması yaparım kendi tecrübelerimi anlatirim adsgagsfHaftaya cumaya kadar açılacağım büyük ihtimal. Sonucu buraya yazarım.
DM'den bilgi verilmiştir.nasil yaw puta mı dönüştü kız afshash
Hocam ... ?Belki erkekti ne biliyon??
Belki erkekti ne biliyon??nasil yaw puta mı dönüştü kız afshash
Yazarım.mutlaka yaz hatta istersen motivasyon konuşması yaparım kendi tecrübelerimi anlatirim adsgagsf
adaya aşığımBi' kız var, benden hoşlanıyormuş. Bana açılamadığı için her gün kendini jiletlemeye başlamış. Deli midir nedir... (!)
Reddetmeyin sevin gitsin...Reddetmek bazen reddedilmekten kötü olabiliyor. ?
Yengen görmesin.adaya aşığım
Yenge forum kullanıyor mu?Yengen görmesin.
Ben size inanıyorum hocam. Motivasyon konuşmasına dönmesin ama açılmadan beklemek çok kötü bir his olduğundan eminim.Haftaya cumaya kadar açılacağım büyük ihtimal. Sonucu buraya yazarım.
Asıl aşk meşki, hataları falan ergenlikte yapacaksın. Şuan tam saçmalama zamanı öyle söyleyeyim. Eğer yetişkin olduktan sonra bu işlere atılırsan yaptığın hatalar kafayı yedirtir sana. Sırf bunun için gidip kız kovalamana gerek yok sadece kendini bundan uzak tutmaya çalışma.Ergen yaşta sevgili işleri boş iş. Ne reddetim, ne de reddedildim. Mutluyum ve yaptığımdan pişman değilim. Ancak bu ömür boyu yalnız kalacağım anlamına gelmez. Aile herşeydir.