Herkes reddedilme hikayesini anlatsın

Ananim

Profesör
Reaksiyon puanı
2,398
Merhaba arkadaşlar hepimizin sevdiği biri elbet olmuştur. Bazılarımız reddedilir ancak bazılarımız muradına erer. Herkes reddedilme hikayesini anlatsın. @Uchiha Sasuke özellikle senden bekliyoruz gfjfng Yasemin lokum gibi çocuk kaçmaz dön buna. Konu tutarsa bende anlatacağım
Valla ben 6.sınıfta (çocukluk hatam) üst sınıftakı kıza (maks bu kadar klise olunabilir herhalde) açılmıştım tamam falan demedi ama baya sevgili gibiydik serviste yanyana oturmalar kurs çıkışı (basketbol kursu) birlikte eve yürümeler falan sonra bişey oldu bidaha konuşamadık sonra onun üzerinden ohooo unuttum gitti bile ama bazen aklıma geliyo

MrGrфn

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,290
Hiç reddedilmedim. Zaten tek ilişkim oldu. Hala da devam ediyor. Onda da kız arkadaşım ilk adımı atmıştı. Reddedilmekten mi korkuyorum bilinmez ama ilk adımı atma konusunda çekingenim. :D

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,575
Kral. Reddedeceğini nasıl anlayabiliyorsun?
Abi geri dönmüşsün hoş geldin.

%90 üzeri emin olmadığım kişiye bir şey söylemiyorum. Belki kabul edecek ama emin değilsem söylemem yaani. Bir de artık tekliften çok flört işleri var. Daha da kolaylaştı bu işler. Teklif etmeden anlayabiliyorsun :)

Little Cat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,459
Abi geri dönmüşsün hoş geldin.

%90 üzeri emin olmadığım kişiye bir şey söylemiyorum. Belki kabul edecek ama emin değilsem söylemem yaani. Bir de artık tekliften çok flört işleri var. Daha da kolaylaştı bu işler. Teklif etmeden anlayabiliyorsun :)
Hoş buldum. Teşekkürler
Ben o 1 aylık süreçte tekrar reddedildim de ben anlayamıyorum.

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,575
Bu arada şimdi hatırladım. 3 sınıf sayılırsa reddedilmiştim :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hoş buldum. Teşekkürler
Ben o 1 aylık süreçte tekrar reddedildim de ben anlayamıyorum.
Bazı kızlar flört gibi davranıyor ama söyleyince friendzone'u çakıyor. Ben denk gelmedim ama belli olmaz :)

023

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,609
Yolda tanışmıştık. Kol kola *kanka* gibi geziyorduk. Sonra civcivim çok güçlü bir şekilde zıplayıp ses yaptı. Uyanmam gerekti.