- Reaksiyon puanı
- 6,233
Tamda İngilizce dersindeydim
Tamda İngilizce dersindeydim
Hayırdır banka niye reddettiSevgili değil de beni banka reddetmişti.
En iyisi.Hiç bir aşk yaşamadım. Kimseye başka bir duygu beslemedim. Hoşlanmadım.
Sonuç;
Mutluyum
Bir daha o şakayı yapmayacak.sen şu şakayı yapmasan?
Valla ben 6.sınıfta (çocukluk hatam) üst sınıftakı kıza (maks bu kadar klise olunabilir herhalde) açılmıştım tamam falan demedi ama baya sevgili gibiydik serviste yanyana oturmalar kurs çıkışı (basketbol kursu) birlikte eve yürümeler falan sonra bişey oldu bidaha konuşamadık sonra onun üzerinden ohooo unuttum gitti bile ama bazen aklıma geliyoMerhaba arkadaşlar hepimizin sevdiği biri elbet olmuştur. Bazılarımız reddedilir ancak bazılarımız muradına erer. Herkes reddedilme hikayesini anlatsın. @Uchiha Sasuke özellikle senden bekliyoruz gfjfng Yasemin lokum gibi çocuk kaçmaz dön buna. Konu tutarsa bende anlatacağım
Ben sıkıldıkça eskileri okuyorum.Hikaye anlatacak yok mu.? Dinleyelim.
Kral. Reddedeceğini nasıl anlayabiliyorsun?Yok ki. Reddedecek birine teklif etmem.
Abi geri dönmüşsün hoş geldin.Kral. Reddedeceğini nasıl anlayabiliyorsun?
Hoş buldum. TeşekkürlerAbi geri dönmüşsün hoş geldin.
%90 üzeri emin olmadığım kişiye bir şey söylemiyorum. Belki kabul edecek ama emin değilsem söylemem yaani. Bir de artık tekliften çok flört işleri var. Daha da kolaylaştı bu işler. Teklif etmeden anlayabiliyorsun
Bazı kızlar flört gibi davranıyor ama söyleyince friendzone'u çakıyor. Ben denk gelmedim ama belli olmazHoş buldum. Teşekkürler
Ben o 1 aylık süreçte tekrar reddedildim de ben anlayamıyorum.
Boşver ilkler iyidir. ?Bu arada şimdi hatırladım. 3 sınıf sayılırsa reddedilmiştim
@_Zaur_ kralı hatırlattın. O da öyle bir alfadır.Ben red edilmem, red ederim.
hadi la ordanBen red edilmem, red ederim.
Beni bir görsen...hadi la ordan
Aga beYolda tanışmıştık. Kol kola *kanka* gibi geziyorduk. Sonra civcivim çok güçlü bir şekilde zıplayıp ses yaptı. Uyanmam gerekti.
Rüyamda bile kızla kanka olabiliyorum en fazla.Aga be
Senin durum vahim neden böyle?Rüyamda bile kızla kanka olabiliyorum en fazla.
Alfa erkeğin hali bir başkaBeni bir görsen...
Kendimi gizliyorum insanlardan, düşerek sakatlanmalarını istemem.
Fazla anime izlemeRüyamda bile kızla kanka olabiliyorum en fazla.
Reelde kız bulamıyorum ama.Fazla anime izleme
Herkes öyle kız bulamıyor.Reelde kız bulamıyorum ama.
Daha 12 yaşındasın. Liseye başlayınca başlar yavaştan. Türkiye için böyle. N'apalım, Amerika gibi balo yapmıyorlar ki okuldaReelde kız bulamıyorum ama.
Ama animede bulunuyor. Fan art >Herkes öyle kız bulamıyor.