- Reaksiyon puanı
- 10,567
En yakın zamanda bir daha ava çıkıcam beklemede kalınEe ozaman dağılın hadi görüşürüz
Hastasıyızzz
En yakın zamanda bir daha ava çıkıcam beklemede kalınEe ozaman dağılın hadi görüşürüz
sen bu konuyu takip mi ediyordun.Noluyor buralarda? Bildirim sekmemi lise dönemimdeki whatsappıma döndürdünüz. Gerçekten bu kadar özlediniz mi o sivilceli dönemleri?
Bu aralar dişlerimiz kıtırdıyor gibi kafalar fena affola ?Noluyor buralarda? Bildirim sekmemi lise dönemimdeki whatsappıma döndürdünüz. Gerçekten bu kadar özlediniz mi o sivilceli dönemleri?
Sen ne ara geldin la kız kaçırıyodkNoluyor buralarda? Bildirim sekmemi lise dönemimdeki whatsappıma döndürdünüz?Gerçekten bu kadar özlediniz mi o sivilceli dönemleri.
Edit:Emoji ile desteklendi.
Ohoo . Işı bitirdik.Noluyor buralarda? Bildirim sekmemi lise dönemimdeki whatsappıma döndürdünüz?Gerçekten bu kadar özlediniz mi o sivilceli dönemleri.
Edit:Emoji ile desteklendi.
AynOhoo . Işı bitirdik.
Sanırım yaptık bi hatasen bu konuyu takip mi ediyordun.
Mesajları okumadım ama hangi kız kaçırılır? Evlenmek üzere anlaşılan ama babanın izin vermediği kız. Üzgünüm ama ben evlenmeye karşıyım?Se
Sen ne ara geldin la kız kaçırıyodk
Ben kaçırmaya kalktımda başarısızlıkla sonuçlandı. Evlenceğimi iddia etmedim sadece kaçırmak istedik SAASDAsdSanırım yaptık bi hata
Mesajları okumadım ama hangi kız kaçırılır? Evlenmek üzere anlaşılan ama babanın izin vermediği kız. Üzgünüm ama ben evlenmeye karşıyım?
Napcanız evlenip, yaşayın hayatınızı?
Hepsi Hackerin suçuBen kaçırmaya kalktımda başarısızlıkla sonuçlandı. Evlenceğimi iddia etmedim sadece kaçırmak istedik SAASDAsd
E hadi sen evlenmedin o evlenmedi o zaman neden kızı kaçırıyorsunuz ki? Oturun oturduğunuz yerde aklınızdan hep kötülük yapmak geçer sizlerin.Ben kaçırmaya kalktımda başarısızlıkla sonuçlandı. Evlenceğimi iddia etmedim sadece kaçırmak istedik SAASDAsd
Polisiye senaryosu yazdırma fidye işlerine bulaşırım ASDSDE hadi sen evlenmedin o evlenmedi o zaman neden kızı kaçırıyorsunuz ki? Oturun oturduğunuz yerde aklınızdan hep kötülük yapmak geçer sizlerin.
Bildiğin çelme taktı yaHepsi Hackerin suçu
Harbi yaPolisiye senaryosu yazdırma fidye işlerine bulaşırım ASDSD
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bildiğin çelme taktı ya
bence çok saçma bu yüzden reddetmek xdBenimki benim siyasi görüşümden dolayı bırakmıştı ?.
Aynbence çok saçma bu yüzden reddetmek xd
neyse herkesin kararına saygı duymalıyız...
Valla çomarsa çekilmezbence çok saçma bu yüzden reddetmek xd
neyse herkesin kararına saygı duymalıyız...
Benim suçum değil. Biri halatı fazla boşaltmış biri uyumuş arabada.Hepsi Hackerin suçu
La naptım ben?Bildiğin çelme taktı ya
Neredeyse iki kisiye acilmadim ve su an birine deliler gibi asigim utancimdan acilamiyorumMerhaba arkadaşlar hepimizin sevdiği biri elbet olmuştur. Bazılarımız reddedilir ancak bazılarımız muradına erer. Herkes reddedilme hikayesini anlatsın. @Uchiha Sasuke özellikle senden bekliyoruz gfjfng Yasemin lokum gibi çocuk kaçmaz dön buna. Konu tutarsa bende anlatacağım
Açılmayı dene.Neredeyse iki kisiye acilmadim ve su an birine deliler gibi asigim utancimdan acilamiyorum
Malesef dönmedi. Sanirim yine reddedildim ? ??@Uchiha Sasuke Yasemin hanım sana döndü mü
Dön Yasemin üzme şu çocuğuMalesef dönmedi. Sanirim yine reddedildim ? ??
Yasemin geri don yaseminn ajsjshs
Acaba 15. Yuz mu verdi. Veya ben aradan cekilip 17. Ye mi devretsem ?Dön Yasemin üzme şu çocuğu
Yok ben değildim ?Acaba 15. Yuz mu verdi. Veya ben aradan cekilip 17. Ye mi devretsem ?
17. Sendin dimi ?