#Kubrick
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 46
8.35 :'(Dolar 8 30₺ abi napalm bdjgj
8.35 :'(Dolar 8 30₺ abi napalm bdjgj
Şimdi akşam hazır olunAyn Api.
Tmdır api.Şimdi akşam hazır olun
@Uchiha Sasuke sen deTmdır api.
Takılmaz moruk
Siz evlenirken isterseniz oyarim sizi ahdsh ? bari 100 tl steam kod olsun ??Dolar 8.35 olmuş bu zamanda dolar takılmaz.
Tamam reis ffjfkjSiz evlenirken isterseniz oyarim sizi ahdsh ? bari 100 tl steam kod olsun ??
Tamam olur o. Bende o zaman 200TL Steam kodu ve RTX 54654654 isterim.Siz evlenirken isterseniz oyarim sizi ahdsh ? bari 100 tl steam kod olsun ??
Başka isteğin?Tamam olur o. Bende o zaman 200TL Steam kodu ve RTX 54654654 isterim.
Yok yok RTX'i şakasına dedim.Başka isteğin?
Kalbime inecektiYok yok RTX'i şakasına dedim.
Rtx 2070 var zaten ben direk nakit aliyim daha makbule gecer ahshshddhdYok yok RTX'i şakasına dedim.
RTX i ben alabilirimRtx 2070 var zaten ben direk nakit aliyim daha makbule gecer ahshshddhd
Rtx 2070 var zaten ben direk nakit aliyim daha makbule gecer ahshsh
2 yaşından beri mi bilgisayar oynuyorsun ???Ya ben 11 yaşındayım 9 yıldır GTX550Ti kullanıyorum. Bana ver Ryzen 5 1600 ile darboğaz yapabilir ama olsun bişi olmaz.
Bana alcaksan kabul ? benimkini alcaksan alirsin ?? rtxi vermek ne kadar istemesemdeRTX i ben alabilirim
Nasıl istersen kralBana alcaksan kabul ? benimkini alcaksan alirsin ?? rtxi vermek ne kadar istemesemde
Agsgaagag forum kurallarina teget giderken bir gun patlayacagimda hadi hayirlisi ?Nasıl istersen kral
Patlarsak hakkınızı helal edin modlar onAgsgaagag forum kurallarina teget giderken bir gun patlayacagimda hadi hayirlisi ?
Ahhahahs okuya okuya geliyordum bunu görünce yarıldım. HahahshZaur reddedilmez. Reddeder ?
Yani yaklaşık PC'de o kadardır o kart var.2 yaşından beri mi bilgisayar oynuyorsun ???
Hakkınızı helal edin ey cemaatHELAL OLSUN!
Incelere ceza olmayabilir ama gizli gizli yapmak sartiyla ? bide kiz kacirmanin cezasi var mi acaba ahdhddhPatlarsak hakkınızı helal edin modlar on
Evet o da var.Incelere ceza olmayabilir ama gizli gizli yapmak sartiyla ? bide kiz kacirmanin cezasi var mi acaba ahdhddh
Jrjfjfnfnn kral yaAhhahahs okuya okuya geliyordum bunu görünce yarıldım. Hahahsh
Bi defa böyle oldu. Bir kaç ay dayı oğlunu okuldan arabayla almaya gittim. Okul çıkışında bekliyordum. Arabayla filan hava atarken bir kızı gözüme kestirmiştim.
Aha bir gün en sonda dayı kızını okula götürmem gerekti. Kestiğim Kız buna açıldı dedi eğer o çocuk beni seviyorsa müsaitim filan.
Ne yaptım? Tabiiki reddettim ahahahhshab
O zaman forumda adam kalmaz ggdjfn aktifler ban yerse. Biz o kadar plan yaptık yasemin hanım nerede?Incelere ceza olmayabilir ama gizli gizli yapmak sartiyla ? bide kiz kacirmanin cezasi var mi acaba ahdhddh
Yazik kafana ahshshs ?Ahhahahs okuya okuya geliyordum bunu görünce yarıldım. Hahahsh
Bi defa böyle oldu. Bir kaç ay dayı oğlunu okuldan arabayla almaya gittim. Okul çıkışında bekliyordum. Arabayla filan hava atarken bir kızı gözüme kestirmiştim.
Aha bir gün en sonda dayı kızını okula götürmem gerekti. Kestiğim Kız buna açıldı dedi eğer o çocuk beni seviyorsa müsaitim filan.
Ne yaptım? Tabiiki reddettim ahahahhshab
Zaur hocam sizde varsınız bu aradaYazik kafana ahshshs ?
Tamamdır yenge kaçıracaz.Bohçamı hazırlıyorum kaçır beni husbandom
Yenge Hazırız bizTamamdır yenge kaçıracaz.