findukfaresi
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 73
ya herkes nerede gerçekten çok merak ettim.hiç kimsecikler yok
sanki sen gece uyumayacaksın da ders çalışacaksın.pfff yemedim canm benm yemedmcalvaria dedi ki:tabi yarın hafta sonu millet işten okuldan cıktı rahatca yataklarına yatıp sabah gec kalkmanın hayalini kuruyordurherkezin benim gibi sınawı yokki sabahın köründe pffff...
Yarın ki bilgisayar sınawı işte aşkım o yüzden ben hala pc başındayım. Yersennn...corpuscallosum dedi ki:sanki sen gece uyumayacaksın da ders çalışacaksın.pfff yemedim canm benm yemedmcalvaria dedi ki:tabi yarın hafta sonu millet işten okuldan cıktı rahatca yataklarına yatıp sabah gec kalkmanın hayalini kuruyordurherkezin benim gibi sınawı yokki sabahın köründe pffff...
niye? Lise öğrencisi misin ???byhck dedi ki:
lizi dedi ki:niye? Lise öğrencisi misin ???byhck dedi ki:
4 günün tadını çıkar o zamanbyhck dedi ki:lizi dedi ki:niye? Lise öğrencisi misin ???byhck dedi ki:
Evet![]()
ben üniversite öğrencisiyim ama bize de 4 gün tatil.hatta bugün yani cuma da tatil sayılırdı sadece sabah 1 saat dersm vardılizi dedi ki:niye? Lise öğrencisi misin ???byhck dedi ki:
corpuscallosum dedi ki:ben üniversite öğrencisiyim ama bize de 4 gün tatil.hatta bugün yani cuma da tatil sayılırdı sadece sabah 1 saat dersm vardılizi dedi ki:niye? Lise öğrencisi misin ???byhck dedi ki:4 gün![]()
abicim diye bana dediysn yanlış oldu ablacım diyecektn.ya genelde üniversitede ilk 2 sene okula uğranmaz ama 3. sınıftan sonra burunlar sürtünür okulu bitirme ve uzatmama telaşı başlar.okula gitmediğin günler burnundan gelir.en iyisi ünversiteli oldum artık havasına kapılmamak.ben 3 yıldır üniversitedeym derslere hep gitmeme rağmen ortalama bi öğrenciyim barajı zor geçip sınıf atlıyorumbyhck dedi ki:corpuscallosum dedi ki:ben üniversite öğrencisiyim ama bize de 4 gün tatil.hatta bugün yani cuma da tatil sayılırdı sadece sabah 1 saat dersm vardılizi dedi ki:niye? Lise öğrencisi misin ???byhck dedi ki:
Üniversite en güzeli abicim ya istersen hergün tatil![]()
ya salı bizim okulun açılış yıldönümüymüş de ondan.şenlik zamanındayız vallalizi dedi ki:Bende üniversite öğrencisiyim , ama saı günü okulum var ve bugün full ders işledik...
lizi dedi ki:Bende üniversite öğrencisiyim , ama saı günü okulum var ve bugün full ders işledik...
corpuscallosum dedi ki:abicim diye bana dediysn yanlış oldu ablacım diyecektn.ya genelde üniversitede ilk 2 sene okula uğranmaz ama 3. sınıftan sonra burunlar sürtünür okulu bitirme ve uzatmama telaşı başlar.okula gitmediğin günler burnundan gelir.en iyisi ünversiteli oldum artık havasına kapılmamak.ben 3 yıldır üniversitedeym derslere hep gitmeme rağmen ortalama bi öğrenciyim barajı zor geçip sınıf atlıyorumbyhck dedi ki:corpuscallosum dedi ki:ben üniversite öğrencisiyim ama bize de 4 gün tatil.hatta bugün yani cuma da tatil sayılırdı sadece sabah 1 saat dersm vardılizi dedi ki:niye? Lise öğrencisi misin ???byhck dedi ki:
önemli değil.bu hep oluyo hep erkek zannediyolar benibyhck dedi ki:corpuscallosum dedi ki:abicim diye bana dediysn yanlış oldu ablacım diyecektn.ya genelde üniversitede ilk 2 sene okula uğranmaz ama 3. sınıftan sonra burunlar sürtünür okulu bitirme ve uzatmama telaşı başlar.okula gitmediğin günler burnundan gelir.en iyisi ünversiteli oldum artık havasına kapılmamak.ben 3 yıldır üniversitedeym derslere hep gitmeme rağmen ortalama bi öğrenciyim barajı zor geçip sınıf atlıyorumbyhck dedi ki:corpuscallosum dedi ki:ben üniversite öğrencisiyim ama bize de 4 gün tatil.hatta bugün yani cuma da tatil sayılırdı sadece sabah 1 saat dersm vardılizi dedi ki:niye? Lise öğrencisi misin ???byhck dedi ki:
Kusra bakma ablacım ya ben öyle lafın gelişi söylemiştim. Forumda profil gezip cinsiyete bakmadığım için küçük bi yanlışlık oldu düzeltirm![]()