Bir gün herkes beni unutursa artık PCTEK bu forumdan silinir. Yani ben. Beni unuttuğunuzda kalmamın manası olmaz. ??☺?Seni yazacaktım , aklımdaydın amaPardon.
Bir gün herkes beni unutursa artık PCTEK bu forumdan silinir. Yani ben. Beni unuttuğunuzda kalmamın manası olmaz. ??☺?Seni yazacaktım , aklımdaydın amaPardon.
RAM ben nerdeyimTamam,sende listedesin o zaman,görmemişim.![]()
Ben nerdeyim ;(Listeyi güncellemenin zamanı gelmiş sanırım,listeyi tekrardan yapacak olursak bu kişiler.
@wpa_supplicant , @Sibraius , @GNU or NOT , @mychar276 , @darkstar @PCTEK , @ghost_of_sparta , @Rchive , @NickChicken , @HGY-sup , @EFI Shell , @Umut Çelik , @Dengesiz Kokarca , @İsimyok0808 , @Justinianus I The Great , @BeyinBedava
ve forumda insanlara karşı saygılı davranan diğer forum üyelerimizi listeye ekleyelim o zaman.
Tamam sende listedesin o zaman.RAM ben nerdeyim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben nerdeyim ;(
Teşekkürler.Tamam sende listedesin o zaman.
Listede olamayacaksın ama kendini listede say bence,listeyi düzenleyemiyorum çünkü.Teşekkürler.
Sadece ISINMA MI
Ben sana kaynadım buhar oldum resmen...
Yıldız olsam ilk sana kayardım...öyle böyle değil <3
Ben seni etiketlemiştim sanırım.
OzkanK harici benim de böyle.
Berat beni yazmamış ha. Çok darıldımListede ben ve @Umut Çelik yok.![]()
Abi kimde b eni y zamanaşımına ben kendimi yazayım dedim yoksa seni Yazmanda en bilimBerat beni yazmamış ha. Çok darıldım
HmmAbi kimde b eni y zamanaşımına ben kendimi yazayım dedim yoksa seni Yazmanda en bilim
seni daha önce yazmış olmam lazım yazmadıysam varsın kusura bakmaBen yokum?
Unuttuklarını sonradan eklersin hocam@TheLastTereyağı, teşekkürler. Benim de bir kaç tane sevdiğim üye var. Ama işte çok varlar diye yazmıyorum. Sonra birisini unuturum bir de. ?
Eklemeyi unutursan kimsenin darılacağını sanmam,benimde yazmayı unuttuğum kişiler olabiliyor bazen.@TheLastTereyağı, teşekkürler. Benim de bir kaç tane sevdiğim üye var. Ama işte çok varlar diye yazmıyorum. Sonra birisini unuturum bir de. ?