- Reaksiyon puanı
- 4,602
Ayrılırsa belki de en çok üzüleceğim üyedir![]()
Aktif üyelerde ben yokumListeyi güncelledim, aktif üyelerle değiştirdim.
@Yeşil Okçu adamın dibidir?
@Jarvisit, konumu öne çıkaran, adam gibi adamdır ??
Konu:[Rehber] Kronik Sorunlu SSD Modelleri & Alternatifleri
@Yuksek RPM, güç kaynağı ve üst seviye sistem toplamada sevdiğim, sorularıma hızlı cevap veren, ayrılırsa belki de en çok üzüleceğim üyedir
Güç kaynağı hakkında açılan konular:
[Rehber] Be Quiet! System Power U9 500W PSU[Rehber] EVGA SuperNOVA 650 G3 PSU
[Rehber] Enermax Platimax DF 1200W PS
[Rehber] Gigabyte Xtreme Gaming 1200W PSU
[Rehber] Seasonic Focus SGX 500W SFX-L PSU
[Rehber] Corsair SF750 PSU
[Rehber] Antec HCG1000 Extreme 1000W PSU
[Rehber] Seasonic Prime Ultra Titanium 1000W PSU nasıldır?
[Rehber] XPG Pylon PSU nasıldır?
[Rehber] Corsair RM750X V2 PSU nasıldır?
BitFenix Formula Gold 450W PSU
Cougar GX-F750W PSU
[Rehber] Corsair AX1000 PSU
SilverStone SX700-G PSU
[Rehber] Corsair VS650 PSU nasıldır?
Deepcool GamerStorm DQ-M V2L 850W PSU
[Rehber] Corsair RM650 PSU alınır mı?
Fractal Design ION+ Platinum 760W PSU
SilverStone strider Titanium ST1500-TI PSU
[Rehber] Antec signature Titanium 1000W PSU
[Rehber] Thermaltake Toughpower GF1 vs NZXT E850
Cooler Master V850 Platinum Güç Kaynağı
Thermaltake Toughpower Grand RGB 850W Platinum PSU nasıldır?
Evga N1 650W PSU
PSU Tier List
Fansız PSU! Seasonic Seasonic Prime Titanium fanless 600W
[Karşılaştırma] Seasonic Focus Plus Platinum 750W vs FSP aurum PT1000
[Rehber] Cooler Master V650 PSU alınır mı?
[Tavsiye] Giriş, Orta ve üst seviye sistemler için PSU tavsiyesi
[Rehber] Seasonic focus Plus Platinum vs Thermaltake Toughpower GF1
[Rehber] Be quiet! dark power pro 12 1500W PSU
[Rehber] NZXT NP-C750M nasıldır?
[Rehber] ASUS ROG STRIX 750W alınır mı?
[Rehber] Antec signature platinum 1300W PSU
[Rehber] Asus ROG Thor 1200W platinum Nasıldır?
[Rehber] XPG Core Reactor 750W
[İnceleme] FSP Hydro PTM Pro 1200W
[İnceleme] Seasonic Focus Plus Gold 750W
[İnceleme] Fractal Design ION 660W platinum PSU
[Rehber] Thermaltake Toughpower GF1 vs ROG strix 750W
![]()
[İnceleme] Seasonic Focus Plus Gold 750W
Sıcaklık konusunda başarılı: 46 ° C'de tam güç verebilmiş. 12V kanalından 744W veriyor, güzel. Çoğu modüler 750W psuya göre kablo bağlantıları olarak biraz daha fazla, ileride sisteme bir ekleme yapılacaksa iyi bir özellik. Kabloları düz ve ince, görüntü kirliliği oluşturmuyor, ama buradan...forum.shiftdelete.net
![]()
[Rehber] XPG Core Reactor 750W
XPG Core Reactor 750W: 80+ Gold 10 Yıl garanti Modüler Korumalar: Aşırı gerilim koruması düşük gerilim koruması aşırı güç koruması aşırı sıcaklık koruması aşırı akım koruması kısa devre koruması 12V: 12V kanalından gücünün tamamını (750W) verebiliyor, gayet iyi. Kapasitör: en üst...forum.shiftdelete.net
![]()
[Rehber] Asus ROG Thor 1200W platinum Nasıldır?
ASUS ROG Thor 1200W PSU hakkında bazı detayları paylaşacağım. İlk bakış (aklıma başka bir isimlendirme gelmedi): 80+ Platinum sertifika. Full modüler. 10 yıl garanti. Yanında güç tüketimini gösteren bir QLED ekran. QLED ekranın yanında hoş bir RGB aydınlatma. Korumalar: Aşırı gerilim...forum.shiftdelete.net
![]()
[Rehber] ASUS ROG STRIX 750W alınır mı?
ROG Thor modelini anlatmıştım, şimdi de bir alt modeli olan ROG STRIX modelini inceleyelim. Genel bakış: 80+ Gold sertifika. Tam modüler. 140mm çift rulmanlı fan. 10 yıl garanti. 1.83 kg. Üretici: Seasonic. Güç: 12V kanalından 744W verebiliyor, güzel. Kapasitör: En üst seviye kapasitörler...forum.shiftdelete.net
![]()
[Rehber] Antec signature platinum 1300W PSU
Antec signature platinum 1300W psu ile ilgili rehber hazırlamak istedim. Genel özellikler: Üretici: seasonic 80+ platinum sertifika tam modüler 135mm dinamik yatak fanı 2.12 kg garanti: 10 yıl Korumalar: Aşırı Gerilim Koruması Düşük Gerilim Koruması Aşırı Güç Koruması Aşırı Akım Koruması...forum.shiftdelete.net
![]()
Deepcool GamerStorm DQ-M V2L 850W PSU
Genel: 80+ Gold. Full modüler. 10 yıl garanti. Korumalar: Aşırı gerilim koruması. Düşük gerilim koruması. Aşırı güç koruması. Aşırı akım koruması. Aşırı sıcaklık koruması. Kısa devre koruması. Dalgalanma koruması. Ani akım koruması. Güç: 12V kanalından 846W güç verebiliyor. Topoloji: DC...forum.shiftdelete.net
![]()
[Rehber] Corsair RM650 PSU alınır mı?
Corsair RM650: 80+ Gold. 10 yıl garanti. Full modüler. Korumalar: Aşırı gerilim koruması. Düşük gerilim koruması. Aşırı güç koruması. Aşırı akım koruması. Aşırı sıcaklık koruması. Kısa devre koruması. Dalgalanma koruması. Ani akım koruması. Güç: 12V kanalından 648W verebiliyor...forum.shiftdelete.net
![]()
[İnceleme] FSP Hydro PTM Pro 1200W
FSP Hydro PTM Pro 1200W hakkında bazı detayları sizinle paylaşacağım. Özellikler (önemli gördüklerimi yazdım, yoksa liste uzun): 80+ platinum sertifika 10 yıl garanti Modüler Teknik detaylar: Kapasitörler: En üst seviye japon kapasitörler Topoloji: DC to DC ve LLC dönüştürücüler...forum.shiftdelete.net
![]()
[Rehber] Cooler Master V650 PSU alınır mı?
İlk bakış: 80+ Gold. Full modüler. 10 yıl garanti. Korumalar: Aşırı gerilim koruması. Düşük gerilim koruması. Aşırı güç koruması. Aşırı akım koruması. Kısa devre koruması. Aşırı sıcaklık koruması. Güç: 12V kanalından 648W verebiliyor, yani neredeyse gücünün tamamını. Topoloji: DC to DC ve...forum.shiftdelete.net
![]()
[Rehber] Thermaltake Toughpower GF1 vs ROG strix 750W
Küçük bir rehber/bilgilendirme, sırf ROG strix diye bir psu'ya onunla aynı kalitede olan psu'dan 300-400 TL fazla para vermek mantıksız, burada bunu göreceğiz. Bu arada ROG strix PSU'ların Seasonic tarafından üretildiğini belirtmek isterim. GF1'de 1. seviye(en üst kalite) kapasitörler...forum.shiftdelete.net
![]()
[Rehber] SilverStone Strider Platinum ST1200-PT neden alınmamalı?
Kapasitörler üst seviye. Topoloji LLC ve DC to DC, gayet iyi. Filtreleme gayet güzel. Toplam 4 tane Y, 4 tane X kapasitörü, 2 bobin, 1 MOV ve 1 tane CM02X var. Gayet güzel fakat CM02X ne işe yarar bilmiyorum. Voltaj regülasyonu 12V'da iyi fakat 3.3V ve 5V biraz düşmüş. Daha iyi olabilirdi...forum.shiftdelete.net
![]()
[İnceleme] Fractal Design ION 660W platinum PSU
En üst seviye nippon chemi-con kapasitörler kullanılmış. Topoloji olarak DC to DC ve LLC, gayet iyi. İncelemede lehim kalitesinin oldukça iyi olduğu söylenmiş. Hold Up Time değeri 19.9 ms, atx standartlarının üzerinde PWR_OK sinyali 15.6 ms, olması gerektiği gibi, gayet iyi. Ripple...forum.shiftdelete.net
@EFI Shell, UEFI konusundaki bilgisine hayran kaldığım bir üye
@BJKolik
@daily.Chavo
@EmreAladag32
@HicGuleceğimYoktu
@HGY-sup
@morofobik
@Uchiha Sasuke ?
@The Cyclist
@Sibraius
@nixc0r ?
@İsimyok0808
@Ram_kafasi
Listeyi güncellemenin zamanı gelmiş sanırım,listeyi tekrardan yapacak olursak bu kişiler.En iyi üyeyi seçiyoruz konusu kilitlendiği için yazdıklarımı buraya taşıyorum benim ısındığım ve sevdiğim üyeler @EFI Shell @Umut Çelik ,@HicGuleceğimYoktu ,@Sibraius @GNU or NOT, @NickChicken @PCTEK ve @Mert Şefik'dir. @Alparslan57'yi unutmuşuz ekleyelim hemen.![]()
Bende yazardım ama telefondayım.Listeyi güncellemenin zamanı gelmiş sanırım,listeyi tekrardan yapacak olursak bu kişiler.
@wpa_supplicant , @Sibraius , @GNU or NOT , @mychar276 , @darkstar @PCTEK , @Rchive , @NickChicken , @HicGuleceğimYoktu , @EFI Shell , @Umut Çelik , @Dengesiz Kokarca , @İsimyok0808 ve forumda insanlara karşı saygılı davranan diğer forum üyelerimizi listeye ekleyelim o zaman.
yani?seni sevmeyen kaybeder![]()
HİcGuleceğimYoktu kim ?Listeyi güncellemenin zamanı gelmiş sanırım,listeyi tekrardan yapacak olursak bu kişiler.
@wpa_supplicant , @Sibraius , @GNU or NOT , @mychar276 , @darkstar @PCTEK , @ghost_of_sparta , @Rchive , @NickChicken , @HicGuleceğimYoktu , @EFI Shell , @Umut Çelik , @Dengesiz Kokarca , @İsimyok0808 , @Justinianus I The Great
ve forumda insanlara karşı saygılı davranan diğer forum üyelerimizi listeye ekleyelim o zaman.
HmmListeyi güncellemenin zamanı gelmiş sanırım,listeyi tekrardan yapacak olursak bu kişiler.
@wpa_supplicant , @Sibraius , @GNU or NOT , @mychar276 , @darkstar @PCTEK , @ghost_of_sparta , @Rchive , @NickChicken , @HicGuleceğimYoktu , @EFI Shell , @Umut Çelik , @Dengesiz Kokarca , @İsimyok0808 , @Justinianus I The Great
ve forumda insanlara karşı saygılı davranan diğer forum üyelerimizi listeye ekleyelim o zaman.
Tamam,sende listedesin o zaman,görmemişim.
Bu süreç 1 hafta gider büyük ihtimalle@wpa_supplicant
@ghost_of_sparta
@Rchive
@NickChicken
@Umut Çelik
@Ram_kafasi
@Mikail_Ebrinç
@İsimyok0808
@muharrem4201
@furkan221635
@Berat yapıcı 88
Eklemeyi unuttuğum olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@fahyıldız
@KINGDEAM
@BirStarWarsHayranı
@aliyasiny65
@Alper Yüksel
@TheChild
@ArZ|DELETE
@HGY-sup, isim değiştirmişsin aradım o kadar.![]()
İlk kez bir kişi ismimi yazdı teşekkür ederim.Büyük bir liste tasarlamanın sırası gelmiş.
@Ram_kafasi , @İsimyok0808 , @mychar276 , @Rchive , @wpa_supplicant , @egle , @Bir Beyefendi , @MustiRG , @Justinianus I The Great @Alparslan5 , @Sibraius , @ghost_of_sparta , @NickChicken , @differentturk @Umut Çelik
@ΜΐЯЯo® @muharrem4201 @furkan221635 @cecenhlt @BeyinBedava @HanzeH
. . Unuttuklarım için özür dilerim.
Unutulmuşum.Büyük bir liste tasarlamanın sırası gelmiş.
@Ram_kafasi , @İsimyok0808 , @mychar276 , @Rchive , @wpa_supplicant , @egle , @Bir Beyefendi , @MustiRG , @Justinianus I The Great @Alparslan5 , @Sibraius , @ghost_of_sparta , @NickChicken , @differentturk @Umut Çelik
@ΜΐЯЯo® @muharrem4201 @furkan221635 @cecenhlt @BeyinBedava @HanzeH @aliyasiny65 @Berat yapıcı 88 @TheChild @ArZ|DELETE
. . Unuttuklarım için özür dilerim.
Burada yine unutulmuş um. Bu gidişle forumu bırakacağım. Unutulduğum yerde durmanın manası yok. Şuan duruyorum.@wpa_supplicant
@ghost_of_sparta
@Rchive
@NickChicken
@Umut Çelik
@Ram_kafasi
@Mikail_Ebrinç
@İsimyok0808
@muharrem4201
@furkan221635
@Berat yapıcı 88
Eklemeyi unuttuğum olabilir.
@fahyıldız
@KINGDEAM
@BirStarWarsHayranı
@aliyasiny65
@Alper Yüksel
@TheChild
@ArZ|DELETE
@HGY-sup, isim değiştirmişsin aradım o kadar.
@BeyinBedava
@EFI ShellEvet dostlar. Kimler kimlerden elektrik almışsa buraya yazsın. Bakalım kim kimlerle dost ve arkadaş?
@PCTEK, pardon.Unutulmuşum.
Burada yine unutulmuş um. Bu gidişle forumu bırakacağım. Unutulduğum yerde durmanın manası yok. Şuan duruyorum.yoksa bu gidişle hesabı sileceğim gibi.
![]()
Seni yazacaktım , aklımdaydın amaUnutulmuşum.
Burada yine unutulmuş um. Bu gidişle forumu bırakacağım. Unutulduğum yerde durmanın manası yok. Şuan duruyorum.yoksa bu gidişle hesabı sileceğim gibi.
![]()