- Reaksiyon puanı
- 6,877
Sizde ekiptesiniz anlaşılan ?Biz de memnun olduk, sizi aramızda görmek bize mutluluk veriyor. Forum ve discord arasında bir köprü kurmaya çalışıyoruz.![]()
Sizde ekiptesiniz anlaşılan ?Biz de memnun olduk, sizi aramızda görmek bize mutluluk veriyor. Forum ve discord arasında bir köprü kurmaya çalışıyoruz.![]()
Ya yazamıyorum beceremiyorum hahahaTabi biz seni yazarız ama sen bizi yazmazsın. ?
EvetSizde ekiptesiniz anlaşılan ?
Başka kimler var peki?Ya yazamıyorum beceremiyorum hahaha
Mesaj otomatik birleştirildi:
EvetEmrecan,Kemal,Ben ve Arda sunucunun kurucularıyız
![]()
Bir şeyi yaptın ama sonda unutulduk. ???
Kurucular olarak sadece biz dördümüz varız.Başka kimler var peki?
al işteYine sonda unutulduk. ???
Bu dördümüz kurucularız, bir de geniş bir moderasyon ekibimiz var. Discordda sağ tarafta görebilirsiniz dilersenizSizde ekiptesiniz anlaşılan ?
Müslüm baba,iphone 12 max falan onlar da var sanıyordum,ekipte.Kurucular olarak sadece biz dördümüz varız.
Mesaj otomatik birleştirildi:
al işte![]()
Kurucular bizleriz ama 14 kişiden oluşan moderatör ekibimiz bulunuyor.Başka kimler var peki?
Biz dördümüz kurucuyuz. Ama iyi bir moderatör ekibimiz var.Başka kimler var peki?
Onlar en aktif üyelerimizden.Müslüm baba,iphone 12 max falan onlar da var sanıyordum,ekipte.
Onlar ekipte yok. Ancak sohbette baya aktifler. ?Müslüm baba,iphone 12 max falan onlar da var sanıyordum,ekipte.
Onlar sunucumuzda çok aktif olan kişiler.Yönetim mekanizmamızda 4 Kurucu ve 20'ye yakın moderatörümüz var.Müslüm baba,iphone 12 max falan onlar da var sanıyordum,ekipte.
Sunucumuza geldiğiniz için biz teşekkür ederiz.Yaptığınız açıklama için teşekkür ederim. ❤?
Ne demek.Yaptığınız açıklama için teşekkür ederim. ❤?
Reis beni neden unuttun ?@Andromeda_ Kurucu Reis
sen olduğunu bilmiyordumReis beni neden unuttun ?![]()
Reis beni neden unuttun ?![]()
sen olduğunu bilmiyordum![]()
Artık biliyorsunsen olduğunu bilmiyordum![]()
Unutulduk reis.
At şu şarkıyı çal kalbini
Beni de unuttun :/sen olduğunu bilmiyordum![]()
hahahahahh
At şu şarkıyı çal kalbini