Herhangi bir oyuna girince ekran kararıyor

selim97

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ekran çözünürlüğüm 1366x768 ama eğer oyuna bu ekran çözünürlüğü ile girersem ekran kararıyor dolayısıyla oyuna girmiyor ama ekran çözünürlüğünü düşük yaparsam giriyor ama böylede gözümü alıyor ekran ve ikidebir değiştir uğraşmak istemiyorum

bu konu hakkında bi bilgisi olan arkadaşlarım lütfen yardımmmm

kilicaslan24

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ekran karti-monitör ve oyunun ismi hakkinda bilgi verebilirmisin?

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Sürücü Güncelleme yapabilirsin ama belli oynadığın oyun o çözünürlükte desteklemiyo ekran kartın... Hafif Kalıyo..

Carnage

Prime Сasual Dating - ****** *****
Cezalı
Reaksiyon puanı
4
hocam sisteminiz hakkında hiçbir bilgi vermemişsiniz. İlk aklıma gelen şüpheliler ekran kartı,ekran kartı sürücüsü ya da o çözünürlükte sorun çıkaracak bir oyun. anlamadığım masaüstünüz 1366*768 iken mi oyuna giriyorsunuz,oyunu mu bu çözünürlükte oynamaya çalışıyorsunuz.

topsecretkursad

Asistan
Reaksiyon puanı
1
1 hangi oyun 2 güncellemeleri tamammı 2 driverlar tamammı (genlde bu yüzden olur) 3 ekran kartı nedir? ama ram düşüklüğündende kaynaklanabilir

selim97

Asistan
Reaksiyon puanı
0
oyun combat arms eu güncellemeleri tmm sistemi yeterli daha önce ne güzel calışıyordu ama ne oldu ise format fln da atmadım ama yinede bozuldu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ardaşar bn pc hangi oyuna girince 0x00000 böye bellek read olmadı fln yazıyo mesala pes 2006 girince ses geliyo ekran kararıyo neden

Bowen32

Doçent
Reaksiyon puanı
3
ekran kartını güncelle veya bozuk veya oyunu kaldırmıyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benimde ekran kartı bozuk yeni bir ekran kartı alcamda takarken ekranın gelmemesi korkutuyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar 1 gb 128 bit ekran kartım var bilgisayar saatlerce açık kalsın birşey yok en ufak counter sitrike 1.5 e giriyorum veya gta türk yada sam 2 ekran kararıyor ve gelmiyor bir daha ekran kartımı degiştirdim ram mi deiştirdim çözüm bulamadım yardım edermisiniz