semih61
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 43
tabiki ama bu kural yani ilk 50 000 kişi kuralı kaldırıldımı
avea kullanıcılarına 25tlEvet sitelerden yazı kaldırılmış 50.000 müşteri paket aldığından şuan 25 TL
İstanbul da sıkıntı yok eğer çekmiyor diyorsan başka operatör kulan yada kullanmaya devam et seni zorla avea ya gelcen dıye zorlamıyorlar ya, 2 yılık kulanıcyım ne telefonda konusurken hattım kesıldı, nede internetim yavasladı, 2 yıldır tek şikayetım olmadı, İstanbul ili içerisinde konuşuyorum.
haftada bir mesaj atıyorlar.ne bu şiddet bu ne celal aveada hissen mi var laf ettirmiyorsun?...seni zorla avea ya gelcen dıye zorlamıyorlar ya,...
4545'e mesaj attım 25 yaş sınırı var diyor, benim 27.
25 yas altı, herhangi birine ait TC Kimlik numarasını 4545 e göndererek Whoops a üye olabiliyorsunuz.
Benim adıma kayıtlı ama kendim kullanmadığım bir hattı bu tarifeye taşımak istedim.
Yaştan dolayı, yeğenimin TC kimlik numarasını yolladım. Üye oldum. Sanırım kimlik numarası sahibine herhangi bir sıkıntı doğurmuyor. ( İnşaallah)
Sonra mallum sms i attım 4545 e.
Neymiş efendim sadece seç 500 ful + ful bilmem ne paketinden bu pakete geçilebiliyormuş.
Önce, hatırlamıyorum ama farklı bir kod yazarak ve farklı bir numaraya sms atarak bu pakete geçtim, sonra yine 4545 e mesaj atıp wops a geçtim.
Malesef tarife bana 28 TL. Nedenini araştırdım da bir sürü dönme dolap. Kafam allak bullak oldu, hiç bir şey anlamadım.
Daha önceki 12 ay taahhüdü bitmiş, taahhütten doğan indirimler bittiği için normal fiyattan kullanılan tarife varken whops a geçiş işlemi yaptım. Bir sonraki fatura döneminde whops a geçeceğini düşünürken sms gönderdiğim anda tarifeyi başlatmışlar. Haliyle aynı faturada 2 farklı tarife ve 70 tl civarında bir fatura geldi.
Önce standart tarifeye geçip, bir önceki tarifenin bitmesi ve faturanın kesilmesini bekleyip sonra whopsa geçmek gerekiyordu sanırım. Henüz müşteri hizmetleri ile görüşmedim bakalım sonuç ne olacak.
Allah'tan Avea'lı değilim. Dikkatli olun iyice arastırın.
Ben ayda toplasan yüz dakka konuşmam bana yaramaz oedit : tamam nasıl olacak gördüm şimdi. Ben geçiş yapınca sana söylerim numarayı yaparsın.
![]()
Bana yarasın yeter diyorsun yaniSana yarasın veya yaramasın o önemli değil benim için. Neyse sen geçtiğin zaman haber ver bulabilirsen 1 kişi daha bul halledelim bu işi. Belki tanımadın beni. Eski nick '' Looper* ''