Her yerde kayıtlıymışım meğer! o.O

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Pizza Hut Yemeden kafayı Bulduran Pizza :D

mavinok.ta

Dekan
Reaksiyon puanı
13
Laf etmeyin be süper pizza yapıyor adamlar ııımmmhhh olsada yine yesem :}

anlaştığınızı hissettim ben kripto :D aynı psikoloji içindesiniz :D

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
mavinok.ta dedi ki:
Laf etmeyin be süper pizza yapıyor adamlar ııımmmhhh olsada yine yesem :}

Olsada Yine Kafayı Bulsam diyecektin galiba :D

berkant35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
uyusam normale dönerim. yarın yapılacak tonla işi olan bu şahıstan herkese hayırlı geceler. kişi durması gerektiği yeri bilmeli. kişi şımarabilir, laubali olabilir, ama asla disiplinini ve otokontrolünü kaybetmemelidir. her ne kadar boşboğazlık etsekte bilinmeliki sadece gün boyunca yaşanan sıkıntılı olayların stresini atmak içindir. sözün kısası bu mesajımdan sonra yazacak olduğunuz mesajları yarın okuyor olacağım. arkamdan kötü demeyin.

ey sdn...
uykuya dalıyorum,
bitkin ve yorgun....
evet, yüzüm aydınlık,
ama gözlerim solgun....
dıştan neşeliymişim...
içim neden durgun?....
hayat...
neden bugün bu kadar zordun?..
her şey olsada,
vurgun üstüne vurgun...
hayır vardır derim,
ruhumda olmaz bozgun...
ey sdn...
uykuya dalıyorum....
bitkin...
ve yorgun...

mavinok.ta

Dekan
Reaksiyon puanı
13
bide şair yönü çıktı ortaya :D tamam oldu :D

too_late hemen ilgilenecektir seninle berkant ama ben hala benim doktor tanıdıklarımla görüşmeni tavsiye ediyorum ve hayırlı geceler diliyorum. günün ''normal'' geçsin arkadaşım :) neşe kattın bize sağol :)

fish

Profesör
Reaksiyon puanı
4
gitti mi :#

ohhhh şükürrr :D :D

berkant35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
herkese iyi akşamlar,
berbat geçen dünün üzerine bugün çok şükür güzel haberler alarak bir parça rahatlamış konumdayız.(duyanda milyon dolarları batacakken kurtarmış birisi olduğumu zannedecek.) ama her şey para değil tabi. bazen sağlık herşeyden önce gelebiliyor. hatta sevdiğiniz insanların sağlığı söz konusuysa bazen kirişi kırma noktasına dayanıyosunuz. çok şükür tehlikeli bir durum söz konusu değildir. sağlıklar yerindedir. moraller düzgündür. daha doğrusu düzgündü. dün akşam çıkmadan önce "millet ben çıkıyorum, arkamdan kötü konuşmayın." demiştim. sağolun, gerçekten konuşmamışsınız. teşekkür ederim.

gitti mi
ohhhh şükürrr
herşeyi anlatan iki küçük satır. demek tüm sdn bir yalanmış. demek herkes benim çıkmam için içten içe dualar eder olmuş buralarda. demek ben çıktıktan sonra "ancak çocuğu kafalayıp gönderebildik" diyenler oldu. demek dost bildiklerimiz arkamızdan iş çevirir olmuşlar. demek güvendiğimiz dağlara kar yağmış (malum, mevsim kış, yani normal). demek sözlerimiz hep gevezelik olarak algılanmış. demek benim internete girip iç dünyamdaki çatışmaları, sevinçleri, coşkuları hiç bir sitede hiç bir şekilde paylaşmamam gerekiyormuş. demek buralarda istenmeyen birisiymişiz. demek sdn nin bir günah keçisine ihtiyacı varmış (oysa bu ihtiyacınızı yada isteğinizi her hangi bir moderatöre bildirebilirdiniz). demek ben bu sitenin şamar oğlanı olmuşum. demek düşene bir tekme daha atmak gerekirmiş. demek "besle kargayı oysun gözünü" atasözü çok doğruymuş. demek onca yorgunluğa rağmen yazdığım derme çatma şiirim sadece bir çöplükten ibaretmiş... içim kanıyor, derdimi anlatamıyorum.... ben yatmadan önce herkese iyi niyetimle "iyi geceler sdn" diyeyim... sonuç, kurtulduk bu saçma şeyden olsun... bu adamı mahveder biliyor musunuz? tüm gün "akşam olsunda sdn de yazdığım şiir ile ilgili neler yazılmış" diye bekleyeyim... akşam heyecanla internete gireyim... "oh be kurtulduk" yazısı tokat gibi yüzüne patlasın... onca emek ver, sdni sağa sola tanıt... sonra... daha fazla yazmak istemiyorum. öm den gönderilen mesaj için teşekkürler, hakkımı helal etmem istenmişti. demek herşey önceden ayarlanmış ve hakkını helal et denmiş ha? helal olsun... ama size de helal olsun...tamam, istenmediğim yerde durmam. bir daha gelip rahatsızlık vermem....
yanlış anlaşılmalardan dolayı herkesten özür diliyorum...
ey sdn....
ben artık yokum...
hey millet, başta troy ve saz arkadaşları olmak üzere bütün herkes......
hepiniz sağlıcakla kalın....
hepiniz hoşçakalın....
sizi seven dostunuz,
berkant35

hadi be... ben bile ağlıyacam nerdeyse... kolay mı benden kurtulmak?
İNADINA SDN!!!!.... İNADINA SDN!!!!....

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
yazmak için kaç dakika uğraştın :D gitti mi lafıda şaka olarak söylenmiştir.

mavinok.ta

Dekan
Reaksiyon puanı
13
berkant süpersin abi :D

hadi gel bi doktora gidelim valla alanında uzman insanlar :D bu böyle olmaz yani

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
mavinok.ta dedi ki:
berkant süpersin abi :D

hadi gel bi doktora gidelim valla alanında uzman insanlar :D bu böyle olmaz yani

ben artık yokum diyo sen ne diyon

mavinok.ta

Dekan
Reaksiyon puanı
13
naz ediyo o nazz :D

bizi bırakıp gider mi hiç? :*

berkant35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
yok abicim, niye gideyim başka yere? takıldığımız sadece bir forum var. o da Elhamdülillah sdn forum (beta). bunca üye, bunca mesaj... sabahın 3'ü 5'i hiç farketmez her saat online üyesi bulunan, bu kadar sıcak bi muhabbet yeri neden hala beta olarak sınıflandırılır ve nasıl terk edilir? (kelime israfı olmasın diye 1. sorudaki tanım ve tasvir öğeleri 2. sorum için tekrar edilmemiştir. lakin bunu belirtmek için iki ayrı uzun cümle yazılmış ve yine zarar edilmiştir. bu durumda Ahmet'in kaç lirası vardır? soru 3: yorgun değilim ama aynen dünkü gibi yazıyorum. sebebi nedir? hemen cevabı verelim: bir kişiye 40 defa seni tanıdığım doktorlara götüreyim derseniz olacağı budur. zorla hasta etme üzerine yüksek tahsil gördüğünüzden şüphe etmeye başlıyorum)
-Berkant bey, mesajınız gerekli uzunluğa ulaşmıştır, isterseniz yayınlayabilirsiniz.
-ha?... ben mi? tamam, hatırlattığın için teşekkür ederim. insanın böyle yardımcılarının olması ne güzel di mi? hatırlatmasaydı ben hala yazıyor olacaktım. sinema böyle bi şey işte...

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
gitmiyeceğini biliyodum zati ben başından beri diyodum ama mavinok.ta inanmıyodu :D

mavinok.ta

Dekan
Reaksiyon puanı
13
berkant halinine üzülüyorum arkadaşım %(

hayat böyle işte naparsın uufff ne yapsak ki acaba? :^)

doktora gitmeyide kabul etmiyor :I o.O

mila12 çift taraflı oynama arkadaşım (:

berkant35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
ne doktoru? doktor moktor bilmem ben! hasta masta da değilim! kızdırmayın adamı! delirtirsiniz adamı yav!!! neymiş hastaymışım, doktora gidecekmişim!!!her dediğinizi yapmak zorundamıyım?? troooyy! Trooooyyy!! gel kurtar şunların elinden yav!! bunuda aradığın zaman nerye kaybolur bilmemki!! gel de bunların içinde hasta olma! biri tutturur hastasın, doktora gidelim, kimi siteden çık git der, admin Allah bilir şimdi nerde?!doktor moktor yok! hem doktor iyi olacak hastanın ayağına gelirmiş. iyi olacaksam doktor zaten gelecek. yok doktor gelmiyorsa iyileşmiyecem demektir. e iyileşmiyeceksem doktora neden gideyim o zaman? (varya mantık süper gerçekten)

mavinok.ta

Dekan
Reaksiyon puanı
13
berkant asıl ben ne yapayım? bir yandan seni doktora gitmeye ikna etmek için uğraşıyorum bir yandan mila12 yine dellendi bak görüyorsun onunla uğraşıyorum :P :D

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
mavinok.ta dedi ki:
berkant asıl ben ne yapayım? bir yandan seni doktora gitmeye ikna etmek için uğraşıyorum bir yandan mila12 yine dellendi bak görüyorsun onunla uğraşıyorum :P :D

ne dellenmesi bayansa ben gidebilirim doktora :D bu mesajdan sonra ben öldüm kesin :D

mavinok.ta

Dekan
Reaksiyon puanı
13
mila12 bak hazır berkantı doktora götürmüşken sende bi gel istersen he? :D senide iyi görmüyorum şu sıralar o.O

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
mavinok.ta dedi ki:
mila12 bak hazır berkantı doktora götürmüşken sende bi gel istersen he? :D senide iyi görmüyorum şu sıralar o.O

Yoo gayet iyiyim :D

berkant35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
uyku zamanııı... hadi bakayım kapatın bilgisayarları. toplayın ortalığı. dağıtmışsınız her tarafı. Allah'ım.... o bilgisayarın önü ne olmuş öyle?? her yer pislik içinde kalmış. 5 dakikanız var. toplayın ortalığı ve hemen yatın. bir sonraki mesajı yazdırmayın bana. ziyaretçiler ,siz de dağılın bakiyim. film mi oynuyo? aaaa!! forum forum değil savaş alanı... hadi bakiyim. süreniz başladı.
-Berkant bey, mesajınız yayınlanmak için yeterli uzunluğa ulaşmadı henüz. yayınlamasanız.
-Allah'ım... sekretersen sekreterliğini yap. her şeye burnunu sokma!!! sen de git yat. karışma işime. bak işte bunları yazdık yeterince uzun oldu. töbe töbe.

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
berkant35 dedi ki:
uyku zamanııı... hadi bakayım kapatın bilgisayarları. toplayın ortalığı. dağıtmışsınız her tarafı. allah'ım.... o bilgisayarın önü ne olmuş öyle?? her yer pislik içinde kalmış. 5dakikanız var. toplayın ortalığı ve hemen yatın. bir sonraki mesajı yazdırmayın bana. ziyaretçiler ,siz de dağılın bakiyim. film mi oynuyo? aaaa!! forum forum değil savaş alanı... hadi bakiyim. süreniz başladı.
-Berkant bey, mesajınız yayınlanmak için yeterli uzunluğa ulaşmadı henüz. yayınlamasanız.
-allah'ım... sekretersen sekreterliğini yap. her şeye burnunu sokma!!! sen de git yat. karışma işime. bak işte bunları yazdık yeterince uzun oldu. töbe töbe.

ben daha 2 saat burdayım