Mesaj uzunluğunuzdan bağlantı kurdu heraldeKriptograf dedi ki:karşılıklı dialogumuz olmadı ki nerden anladın anlaştığımızı![]()
doğrumavinok.ta dedi ki:Laf etmeyin be süper pizza yapıyor adamlar ııımmmhhh olsada yine yesem :}
mavinok.ta dedi ki:Laf etmeyin be süper pizza yapıyor adamlar ııımmmhhh olsada yine yesem :}
Kriptograf dedi ki:karşılıklı dialogumuz olmadı ki nerden anladın anlaştığımızı![]()
fish dedi ki:Kriptograf dedi ki:karşılıklı dialogumuz olmadı ki nerden anladın anlaştığımızı![]()
iyi ki olmuo
düşünemiyorum :S![]()
mavinok.ta dedi ki:berkant süpersin abi
hadi gel bi doktora gidelim valla alanında uzman insanlarbu böyle olmaz yani
mavinok.ta dedi ki:kızarım heee dett![]()
mavinok.ta dedi ki:berkant asıl ben ne yapayım? bir yandan seni doktora gitmeye ikna etmek için uğraşıyorum bir yandan mila12 yine dellendi bak görüyorsun onunla uğraşıyorum![]()
![]()
mavinok.ta dedi ki:mila12 bak hazır berkantı doktora götürmüşken sende bi gel istersen he?senide iyi görmüyorum şu sıralar
![]()
berkant35 dedi ki:uyku zamanııı... hadi bakayım kapatın bilgisayarları. toplayın ortalığı. dağıtmışsınız her tarafı. allah'ım.... o bilgisayarın önü ne olmuş öyle?? her yer pislik içinde kalmış. 5dakikanız var. toplayın ortalığı ve hemen yatın. bir sonraki mesajı yazdırmayın bana. ziyaretçiler ,siz de dağılın bakiyim. film mi oynuyo? aaaa!! forum forum değil savaş alanı... hadi bakiyim. süreniz başladı.
-Berkant bey, mesajınız yayınlanmak için yeterli uzunluğa ulaşmadı henüz. yayınlamasanız.
-allah'ım... sekretersen sekreterliğini yap. her şeye burnunu sokma!!! sen de git yat. karışma işime. bak işte bunları yazdık yeterince uzun oldu. töbe töbe.