Her oyun kasıyor

lanetolasıfps

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler bilgisayara yukledıgım her oyun aradan 5-10 dakka geçtıkten sonra fps 10 saniyeliğine 1'e 2'e ye düşüyor sonra normal haline donuyor sonra tekrar dusuyor bu sureklı oluyor sadece oyunlarda degıl video izlerken felanda 5-10 saniye video kasarak ilerliyor. Yardımcı olursanız sevınırım

Bilgisayar özellikleri: 2Gb ram
1 GB Ati Radeon HD 5450 64bit ekran kartı
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5000+ 2.61 GHz işlemci
Sistem türü: 32 bit

enesyuksel

Profesör
Reaksiyon puanı
31
Ekran kartın iyi bir ekran kartı değil driverları güncellemelisin.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Bahsettigin o "her" oyundan birkac örnek verebilir misin? Hangi oyunlar mesela.

bora4001

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim ARTIK 1-2 DK KASIP DÜZELME SORUNU 1 SENELİK ARAŞTIRMA SONUNDA CÖZÜLDÜ BU İŞLEMCİ ISINMADINDAN DOLAYI OLUYOR BUNUNDA TEK ÇARESİ GÜZELCE İÇİNİ AÇTIRIP TEMİZLETTİRCEKSİN TERMAL MACUNLARI FALAN YENİLİCEN BAŞKA ÇARESİ YOK senin sorununu bende yaşıyorum artık yıldım ama buldum sonunda başka ekstra ayarlarda var onlarida yap roket gibi pc in olur sana garanti veriyorum

Kaanyksl33

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2 GB ram le chrome dan girersen tabi kasar opera veya mozilla dene Chrome ram ı bildiğin yer. Ha bide windows kaç ? bide markasını yazarsan sevinirim

enesyuksel

Profesör
Reaksiyon puanı
31
Windows7 oyunları geçtım videolar ?
Isı sorunun varsa sistem zorlanabilir. Kasanı iyice temizle herşeyi elden geçir. Kablo bağlantılarını kontrol et. Termal macunu yenile. Bilgisayarı aç Windows 7 Ultimate 32bit yükle. Yükledikten sonra tüm driverları güncelle. Sonra kasanın içini aç güç kaynağı veya harddisk ısınıyor mu cızırtı geliyor mu bak. Sorun harddiskte de olabilir.