Daha güzel forum oyunları var, bu biraz değişik olmuş?Arkadaşlar rastgele birşeyler yazın. Her Like'de bir mesaj atın. Boş bir oyun. Umarım tutar.
Adamın birinin evi yanmış, odaları düz.Arkadaşlar rastgele birşeyler yazın. Her Like'de bir mesaj atın. Boş bir oyun. Umarım tutar.
Adamın biri varmış, ikinci dönem düzeltmiş.Adamın birinin evi yanmış, odaları düz.
Adamın biri varmış, diğeri daha yoldaAdamın biri varmış, ikinci dönem düzeltmiş.
Ben anladım. Çok güzel bir oyun.Arkadaşlar bu oyunu geçin. Kimse anlamadı. Zaten beni bir tek ben anlayabiliyorum. Yani konuyu boş geçin.
Adamın biri gülmüş, karısı da dikenAdamın biri varmış, diğeri daha yolda.
Sen kız mısın? Doğruyu söyle. Çok merak ediyorum.Rezilsiniz beyler
İlginç bir teoriSen kız mısın? Doğruyu söyle. Çok merak ediyorum.
Hep senin kız olduğunu düşündüm.İlginç bir teori
Kusmaya gidebilir miyim?Adamın biri varmış, ikinci dönem düzeltmiş.
Yani aslında hayır. Sadece tutar diye düşünüyordum.Görev reaksiyon yükseltmek? ?![]()
İğrenç ?Kusmaya gidebilir miyim?
ilk tatlı sonra ekşimeye başlıyoYoğurt ekşi midir, tatlı mıdır? Aklıma bu geldi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
koku alamıyorum fazla tıkanıp duruyor ama güzel geliyor biraz@Gölge Lordu like atmış Sarımsak kokusu iyi midir kötü müdür?
Hepsini beğeniyorum ki beğeni sayınız artsın. ?Ulan leon beğenmediğin mesaj kalmadı xd
beleş reaksiyon xd bill gates niye hasta olmuşHepsini beğeniyorum ki beğeni sayınız artsın. ?
şurda randomluk birşey atta ölmekten gülelim@Leon Dayı like atmış, aklıma birşey gelmedi.
hadi ya nası daha önce aklımıza gelmedi (100. mesaj oldu xd)Bir adam sdn foruma hiç girmemiş, forma giymemiş.(!)
paradoksa gireceğiz anlaşılanBuradaki her mesaja benden de bir like!
Oyun böyleymiş. Hakikaten paradoksa gireceğizparadoksa gireceğiz anlaşılan