Soru Her Güzele Nazar Eylemek Mi Yoksa; Sevdamız Için Yaşayıp, Ölüp Ölüp Dirilmek Mi?

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,551
Büyük Aşıklar gibi yaşamak mı (ya da doğrusu; yaşayamamak mı) yoksa hayatı sırf kendimiz için hep güzel olan, zevk veren, iştah kabartan hanımlarla/kızlarla zaman geçirmek mi? Sizce doğru olan hangisi, bir erkek olarak cevap verirsek tercihimiz ne olur?

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,554
Büyük Aşıklar gibi yaşamak mı (ya da doğrusu; yaşayamamak mı) yoksa hayatı sırf kendimiz için hep güzel olan, zevk veren, iştah kabartan hanımlarla/kızlarla zaman geçirmek mi? Sizce doğru olan hangisi, bir erkek olarak cevap verirsek tercihimiz ne olur?
Eğer gerçekten hak eden biriyse aşkı 1. Elbette daha doğru ancak nankörse 2.si daha doğru olur.Fakat şahsen güzel hanımlar da genelde şımarık ve cebe baktığı için 2.si yerine hepsinden uzak durmayı tercih ederim şahsen.

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,506
Bilmiyorum. İkisi de pek iyi değil gibi. Hep iyisi olsun. Kimse üzülmesin. Herkes sevdiğine kavuşsun.
Ama benim için hiç biri. Çünkü hep yalnız olacağım için pek umurumda değil.

Son düzenleme:

Irıs von Everec

Profesör
Reaksiyon puanı
1,472
Bilmiyorum. İkisi de pek iyi değil gibi. Hep iyisi olsun. Kimse üzülmesin. Herkes sevdiğine kavuşsun.
Ama benim için hiç biri. Çünkü hep yalnız olacağım için pek umurumda değil.
Yalnızlık nereye kadar. Bekar tanıdıklarımın nerdeyse hepsi artık belli bi yaştan sonra garipleşmeye başladı. İlginç ilginç hareketleri var.

ExpertGamer90

Profesör
Reaksiyon puanı
2,702
Hocam siz de en kötü yerden vuruyorsunuz. :D QPWOPEJDWPLW

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,442
Erkek adam erkek sever, kız da ney? :D ahshhsha

Kızlar zaten uydu hologramı her erkek biliyor ama gerçeklerle barışamıyor.