50 kiloyumNe için faydası olacak erkeksen göğüs yağı eritme mi göğüs kası yapma mı ya da başka birşey mi
Ama amacın ne olursa olsun 10 şınavdan başla yaklaşık 1 hafta sonra 11-12 eğer yapabiliyorsan beşer beşer şınav sayısını arttır üst vücut kası yapmak istiyorsan sadece şınav olmaz omuz ve kol da çalışman gerek
Göğüs yağı eritmek istiyorsan 10 şınavın yanında kolları üste açıp kapatır mısın kollarla makas hareketi mi yaparsın (ilk başlarda 1 dakika ile başla sonraları en az 3 dakika yapmaya çalış) ya da jumping jack isimli hareketi yap 30 saniye ile başla en az 1 dakikaya çıkar
Günde 10 şınav ile rahat arka kol kası yaparsın göğüs için hem şınav hem de dediğim yağ eritme hareketlerinin faydası olacaktır ama uyarımı yapayım bende doğru düzgün göğüs kası oluşmaya başladığında ağrıdan duramamıştım50 kiloyumgögüs kası arka kol sırt trapez
Kas yapamazsın sadece şınav sayını arttırabilirsin böyle.Evet arkadaşlar başlıktada gördüğünüz gibi Her gün 10 şınav çekmenin faydası olur mu
cevabınız için şimdiden teşekkür ederim
Niye öyle diyorsun abi alındım gücendimKas yapamazsın sadece şınav sayını arttırabilirsin böyle.
Fazla bir şey istemiyorum zaten şöyle bir şey istiyorum 3 ayda olmaz mı böyle bir vucut ?Kas geliştiremezsin sadece kaslarını biraz aktif edersin.
Sadece şınavla olmaz ama uğraşırsan 3 ayda olur (omuz kasları fazla gelişmiş o kadar bekleme omuzdanFazla bir şey istemiyorum zaten şöyle bir şey istiyorum 3 ayda olmaz mı böyle bir vucut ?
Benim dediğim yine doğru, gözle görülür bir kas olmaz sadece şınav sayın artar az bi güçlenirsin. Kas yapmak için set halinde aylarca yapmak ve beslenmeye çok önem vermek lazımNiye öyle diyorsun abi alındım gücendim
https://www.5liraland.com/1-ay-boyunca-her-gun-10-sinav-cekti/
bu vücut çok bir şey değil ama bu vücuda 3 ayda sahip olmak için günde 2 saat 10-15 kg dambıl ile çalışmalısın.Fazla bir şey istemiyorum zaten şöyle bir şey istiyorum 3 ayda olmaz mı böyle bir vucut ?
seni ciddiye almıyorum profil resmi süperbu vücut çok bir şey değil ama bu vücuda 3 ayda sahip olmak için günde 2 saat 10-15 kg dambıl ile çalışmalısın.
bir arkadaş yapmamı istedi bu pp yiseni ciddiye almıyorum profil resmi süper![]()
Size şimdi biraz açık olacağım benim omuz tendonum biraz yıprandı ve 6 ay dır böyle doktor biraz iyileşmesi zaman alabilir dedi şimdi 100 30 40 50 cekmem ben aga ):Benim dediğim yine doğru, gözle görülür bir kas olmaz sadece şınav sayın artar az bi güçlenirsin. Kas yapmak için set halinde aylarca yapmak ve beslenmeye çok önem vermek lazım
o kadar değil zaten deSize şimdi biraz açık olacağım benim omuz tendonum biraz yıprandı ve 6 ay dır böyle doktor biraz iyileşmesi zaman alabilir dedi şimdi 100 30 40 50 cekmem ben aga ):