Her girdiğimde aynı tablo

KVR1333D3N9

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu site teknoloji sitesimi , yoksa cep telefonu pazarlamacılığımı yapıyor ...

Her girdğimde 3-4 tane cep telefonunu anasayfada görüyorum ..

Teknolojik tanıtım adı altında gizli reklammı yoksa bunlar :hammer:

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
mobil cihazlar teknolojik alet olarak görmüyorsan o senin sorunun :D

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Cep telefonları nasıl yapılıyor acaba? Gelişen teknoloji--Cep telefonu arasında bir bağ kurmaya çalışırsan anlarsın gibi.
2000 yılındaki ve şimdiki telefonlara bakarsan aradaki teknoloji farkını daha net anlarsın.

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Aslında arkadaş haklı. Teknoloji sadece telefon ve bilgisayardan oluşuyormuş gibi bir hava var sitede. Mesela yeni bir torna makinasının teknolojisinin incelendiği bir makale göremedim şimdiye kadar. Tabi bu arz talep meselesi. Sitenin amacı "insanlığa bir hizmet yapayım, sevap kazanayım." değil ki. Amaç "bu hizmeti verirken para kazanayım." Şikayete gerek yok kanaatimce. Burada portakal satılıyor, elma satan başka tezgahlara uğramak lazım, eğer istek elma ise...

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Bu site dahil hemen hemen tüm sitelerin temel amacı para kazanmaktır. Bu sebepten bu parayı hangi konu, makale yada reklam getiriyorsa ona yönelir site sahibi ve yöneticileri. Bunu yaparkende o sitenin kullanıcılarının görüşlerini pek ciddiye almazlar. Alır gibi gözükürler o kadar. Bunun için takılmayıp tatlı canımızı sıkmamak lazımdır. Şimdi birşey dersin sonra biri çıkar beğenmiyorsan git der. Al sana işte havadan dert. Gerek yok.

Haaa şimdi bazıları çıkıp genelleme yapma diyecektir. Onllarda haklı istisnalar vardır belki paralel evrende fakat ben evrenler arası araştırmamda daha buna rastlamadım. Rastlayan varsa bu güzel sitelerden bizide haberdar etsinler tüm nimetleri kendileri tüketmesinler :D

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ewet otomatik tornavidalar konusunda bir arastirma bekliyoruz.
mikrodalga alicaz bu arada biturlu begenemedim hangisinde ne pisirilebilir kac dakikada piser fiyat performans oranlari nedir :P
hicbiyerde bi rapor bulamiyoruz. magza magza gezip duruyoruz onlarca urunun etiketlerini kontrol etmek yorucu oluyo :D
fena olmaz cidden diger urunlerin incelemesi de yapilsa. tabi detayli geregi kadar da teknik :P
mesela samsung microdalgalarla patates kizartilir mi ?
yeni yeni versionlar cikmis simdi dokunmatikler var :D tip tip. samsung microdalgalari benim pek gozum tutmadi gerci.
LGler in dokunmatik combolari guzel gorunuyo da onlarda da simdi bu xenon flash skandali gibi bi durum oladabilir tabi :P

Reaksiyon puanı
10,327
hayatta herkesin mutlaka bir zaafı olur, valla benim zaaflarımdan biri de, cep telefonlarının son çıkan modellerinin incelemesini, özelliklerini falan okumak. alamasam bile okumak hoşuma gidiyor işte.

yani arz talebe göre belirleniyor arkadaşım, paranın hakim güç olduğu bir dünyada yaşıyoruz, yenisin buralarda herhal, zamanla anlayacaksın. :)

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Aslında iyi olurdu şöyle son çıkan ev eşyaları teknik özelliklerini anlatan bir site olsa fena olmazdi hani.

cashpoint

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sizce bir torna makinasının bu sitede incelenmesi ne derece destek ve beğeni alır soruyorum size :)

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
92
Her girdiğimde aynı tablo diyorsunuz...ben tablo göremedim hiç.

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Reklamlar sürekli değişmekte.

Ayrıca diğer sitelere oranla, anasayfada yer alan reklamların gerçekten işe yaradığı kanaatindeyim. İndirimde yer alan popüler ürünler gösteriliyor. Buda birçok kişinin ilgi alanı.