15 Ocak 2014 #1 A alemko06 Öğrenci Katılım 21 Ocak 2013 Mesajlar 71 Reaksiyon puanı 0 Puanları 0 Sa beyler bigisayarı her açtığmda alttaki resimdeki şey geliyor bir türlü yapamadım düzeltemedim bunu
Sa beyler bigisayarı her açtığmda alttaki resimdeki şey geliyor bir türlü yapamadım düzeltemedim bunu
15 Ocak 2014 #2 O oslun Dekan Katılım 2 Aralık 2008 Mesajlar 7,658 Reaksiyon puanı 33 Puanları 228 çözüm 1: windows 7 ve eski sürümler için: başlat --> çalıştır --> msconfig --> başlangıç --> hfsplayer sağ tık --> devre dışı windows 8 için: görev çubuğu sağ tık veya ctrl+alt+delete --> görev yöneticisi --> başlangıç --> hfsplayer sağ tık --> devre dışı çözüm 2: denetim masası --> program ekle/kaldır --> hfs player --> kaldır
çözüm 1: windows 7 ve eski sürümler için: başlat --> çalıştır --> msconfig --> başlangıç --> hfsplayer sağ tık --> devre dışı windows 8 için: görev çubuğu sağ tık veya ctrl+alt+delete --> görev yöneticisi --> başlangıç --> hfsplayer sağ tık --> devre dışı çözüm 2: denetim masası --> program ekle/kaldır --> hfs player --> kaldır
15 Ocak 2014 Konuyu başlatan #3 A alemko06 Öğrenci Katılım 21 Ocak 2013 Mesajlar 71 Reaksiyon puanı 0 Puanları 0 çok teşekkürler