Hepsiburada Tarihçesi & Hakkında

Bu konuyu okuyanlar

BHA

Müdavim
Emektar
Katılım
16 Aralık 2015
Mesajlar
1,808
Reaksiyon puanı
2,135
Puanları
113
0


Türkiye ve bölgenin lider e-ticaret platfomu Hepsiburada, Türkiye’de dijital dönüşümün öncülüğünü yapıyor, marka ve işletmeleri platformunda milyonlarca müşteri ile bir araya getiriyor, perakendenin gelişimini ve yerel ekonomilerin büyümesini destekliyor.

1998 yılında ilk tohumları atılan platform, 2001 yılında Hepsiburada markasıyla Doğan Online’ın bir parçası olarak hayatına devam etmeye başladı. Bugün Hepsiburada, geldiği konum itibarıyla Türkiye ve bölgesinin en büyük e-ticaret şirketi olmakla beraber, Türkiye’de internet ve teknoloji alanındaki şirketler arasında lider olarak kabul ediliyor.

Hepsiburada; 2001 yılından bu yana, dijital dönüşümü desteklemeye ve perakende sektörü ile el ele büyümeye devam ediyor. E-ticarette müşteri deneyimi ve alışverişi kolaylaştıran çözümleriyle geniş kategori ve ürün seçeneklerini tek tıkla müşterilerinin ayağına taşıyor. Hepsiburada, müşterilerine sunduğu kolaylıklar ve avantajlarla online alışveriş alışkanlığının yaygınlaşmasına, e-ticaret sektörünün gelişmesine öncülük ediyor.

Kurucusu Hanzade Doğan Boyner’in vizyonunun bir sonucu olarak; online perakende hizmetini Türkiye’nin dört bir yanına ulaştırırken, tüm paydaşlarının hayatını kolaylaştırıyor.

Hepsiburada “Hepsiglobal” e-ihracat atılımıyla da platformdaki işletmeleri, markaları ve kaliteli Türk ürünlerini dünya pazarlarıyla ve milyonlaca yeni müşteri ile buluşturuyor.

Kuruluşundan bugüne hızlı büyümesini sürdüren Hepsiburada, bugün yaklaşık 40 kategoride, onlarca milyon ürün çeşidiyle aylık 100 milyondan fazla ziyarete ev sahipliği yapıyor. Geniş ürün yelpazesiyle ziyaretçilerinin tüm ihtiyaçlarını karşılayan Hepsiburada, ürün çeşitliliğini ve hizmet kolaylıklarını da her geçen gün yeni yatırım ve işbirlikleriyle artırarak müşterilerine sunmaya devam ediyor.

Başarılarını aldığı ödüllerle her geçen gün taçlandırmaya devam eden Hepsiburada, Türkiye’nin dijital dönüşümüne katkıda bulunurken müşterilerine en iyi hizmeti sunmaya devam etmek için çalışmalarını sürdürüyor.​
 

eilhanzy

Profesör
Katılım
25 Mart 2019
Mesajlar
4,579
Çözümler
1
Reaksiyon puanı
7,737
Puanları
113
Ben hiç tavsiye etmiyorum. Çünkü sorumsuzluk yaptılar, satın aldığım ürünü 1-2 haftada gönderdiler ve servis talebi açtığım zaman hiç bakmadılar.
 

KNMX

Müdavim
Katılım
2 Temmuz 2017
Mesajlar
6,936
Reaksiyon puanı
3,747
Puanları
113
N11'de daha fazla çeşitlilik var. Bunun sebebi üyeliğin ücretsiz ve N11'in satıcıların sattığı ürünlerden daha az pay alması (Hepsiburada'ya göre).
Satıcı Hepsiburada olmadığı sürece Hepsiburada'dan alışveriş yapmak mantıklı değil. Geri iade olarak N11 daha iyi. Ayrıca promosyon vb. konularda Hepsiburada yetersiz.
 

Harnapazade

Müdavim
Katılım
16 Şubat 2017
Mesajlar
1,610
Reaksiyon puanı
1,442
Puanları
113
Yaş
30
5 yıldır Hepsiburada'dan satın alacağım ürünü arıyorum çünkü kategorilendirmesi gerçekten çok başarılı aradığınız bir şeyi hemen bulabiliyorsunuz fakat gel gör ki siparişi n11'den geçiyorum ve 5 yıldır ilginç bu böyle devam ediyor. Hepsiburada sipariş listem boş, n11'de yer yok. Peki sebebi ne? Fiyatlar daha avantajlı, düzenli olarak kupon vermesi ki bazı yerlerde farkında olmadan aa kuponum varmış dedirtiyor ve arkadaşların dediği gibi iade süreci. ;)
 

bilexsamet

Müdavim
Katılım
18 Aralık 2013
Mesajlar
3,144
Reaksiyon puanı
2,419
Puanları
113
Hepsiburada.com kendi ürünlerinin sadece kendi ürünlerini sattığı zamanlarda yaptığım kötü yorumları yayınlanmıyordu. Yani kötü yorumları manipüle ediyordu. O zaman benim için güvenirliği bitti.

Artık favorim N11.com
 

HknZr

Öğrenci
Katılım
20 Ekim 2020
Mesajlar
98
Reaksiyon puanı
102
Puanları
33
Yaş
37
Ben, daha önceleri GittiGidiyor kullanıyordum ve kullanmaktan vazgeçtim. Şimdi ise Hepsiburada ve N11 benim favorim..
 

Aakons

Asistan
Cezalı
Katılım
3 Aralık 2021
Mesajlar
371
Reaksiyon puanı
108
Puanları
43
Yaş
25
Amazondan sonra kullandığım site tek vp ve gamepad almıştım (çakma)
 

Son mesajlar

Üst