hepsiburada ile alakalı

Yardım12357

Asistan
Reaksiyon puanı
74
sizce internetten alışveriş yapmak ne kadar güvenli. Yakında hepsi buradadan telefon almayı planlıyorumda ilk telefon elışverişim olacak. Deneyimleri olan paylaşabilir mi?? teşekkürler

BatinY

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,492
Satıcı olarak hepsiburada görünüyorsa güvenilirdir. Diğer satıcıları bilmiyorum.

umit4421

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,114
İnternet bu zamana kadar 3 tane telefon aldık hiç bir sorun çıkmadı. Hepsiburada ile amazon' daki fiyat aynıysa amazondan almanızı tavsiye ederim.

Yardım12357

Asistan
Reaksiyon puanı
74
bide bu fiyat politikasını bir türlü anlamadım, heryerde şubesi olan vatan teknosa carrefour migrosda çok pahalı oluyorsa neden hepsi buradada ucuz oluyor?

UnFrGvnG

Profesör
Reaksiyon puanı
989
Satıcı olarak hepsiburada görünüyorsa güvenilirdir. Diğer satıcıları bilmiyorum.
Ben hepsiburadadan 165 ekran tv aldım hiçbir sorun ile karsilasmadim ve hala farkli farkli alisverislerde yapiyorum, Almani tavsiye ederim ama kurye kargonueve getirince hepsi kapiyi calip kargonu atip kaçıyorlar, kargon gelince kapida beklet urunun paketinde bir sorun görürsen geri gönder, içini acma disina bak anormallik varsa geri gonder eğer dikkat etmeden alirsan icindeki bozuk ciksa geri gondersen tum suc sende.

umit4421

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,114
Mağazalar kira veriyor ve işçi çalıştırıyorlar bu yüzden internete göre pahalı oluyor.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
bide bu fiyat politikasını bir türlü anlamadım, heryerde şubesi olan vatan teknosa carrefour migrosda çok pahalı oluyorsa neden hepsi buradada ucuz oluyor?

O dediğin mağazalar deli gibi kira veriyor üstüne yüzlerce çalışanı var reklam vermek zorundalar evrak var belge var kağıt var prosedürü var Vergisi var sigortası var.

Hepsiburada her şey online para çokemel ilişkisi gibi.

Not: Satıcı Hepsiburada ise güveilinirdir onlarca kez aldık hiç bir sorun sıkıntı olmadı.