Hepsiburada.com'dan şikayeti olan varmı ??

konyak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar, gerçekten son zamanlarda hb baya işi bozdu kargo süreçleri, tedarik süreçleri falan filan bir sürü sorunları bahane ederek sipariş edilen ürününüzü 15 - 20 günde elinize ulaştırıyor... İyice bozuldu neyseki farklı siteler var tekellikten çıktı. Şuan rakipsiz tek sitem hizlial.com hem ucuz hem daha hızlı...

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Benimde fotoğraf makinası çantası çıkmadı. 2 ayı geçti. yazışmalar aşağıda bakıp gülebilirsin..

[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="align: left"]
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="bgcolor: #ffffff, colspan: 2, align: left"]08.09.2011 09:42:33 RE : [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: #ffffff, colspan: 2, align: left"]
bir gelişme var mı diye soracaktım :)
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

06.09.2011 12:15:17 RE :
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD="align: left"]halen beklemekteyim.. 2 ayda yetkili departmana bildirdiniz. 2 ay onlar inceler. 2 ay temin süreci, 2 ayda bana gönderirisiniz, yani 8 ay gibi bir kısa sürede değerli müşterinize ulaştırırsınız galiba... tebrik ederim hızlı çalışmanızdan dolayı...hepsioradayı.. burda birşey yok..[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD="align: left"]06.09.2011 14:05:55 Tarihinde Mesajınıza Cevap Verilmiştir.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD="align: left"]Kısa sürede konu hakkında tarafınıza net bılgı verılecektir.
Yaşanan sorun ve gecikmeden dolayı siz değerli müşterimizden özürdiler anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla...[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD="align: left"]03.09.2011 10:18:43 RE : [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD="align: left"]halen beklemekteyim. 2 ay 2 gün olmuş..[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD="align: left"]03.09.2011 11:10:12 Tarihinde Mesajınıza Cevap Verilmiştir.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD="align: left"]Siparişnizdeki eksiklik yetkili departmana bildirilmiştir.

Saygılarımızla......[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD="align: left"]23.08.2011 09:54:00 RE : [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD="align: left"]halen beklemekteyim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD="align: left"]23.08.2011 09:55:51 Tarihinde Mesajınıza Cevap Verilmiştir.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
Yaşanan sorun ve gecikmeden dolayı siz değerli müşterimizden özürdiler anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla...
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD="align: left"]12.08.2011 10:11:39 RE : [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD="align: left"]Halen beklemekteyim.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD="align: left"]12.08.2011 11:34:12 Tarihinde Mesajınıza Cevap Verilmiştir.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
Saygılarımızla...
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD="align: left"]21.07.2011 15:13:43 RE : [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD="align: left"]Bugün tam tamına 20 gün oldu sipariş vereli. ve halen eksik gelen kamera çantası gönderilmedi. halen beklemekteyim.... pazartesi tatile çıkacağım büyük ihtimalle o zaman kadar da gelmeyecek. tatil de bol bol sizi anacağım... merak etmeyin....... bir bu cevapları bilgisayar mı veriyor hep kalıp aynı cümleler... siz cevap ermeden ben cevabı vereyim dedim.. Kısa sürede konu hakkında tarafınıza net bılgı verılecektir. Yaşanan sorun ve gecikmeden dolayı siz DEĞERSİZ müşterimizden özürdiler anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla... ( ulan salağı yine kandırdık diye gülün bakalım )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD="align: left"]21.07.2011 17:16:17 Tarihinde Mesajınıza Cevap Verilmiştir.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD="align: left"]siparişinizde tarafınıza ulaşmayan urununuz hakkında gerekli araştırma yapılacak olup sorununuz kısa sürede çözüme kavuşturulacaktır.Tarafınıza daha fazla mağdur edılmeyecektır.
Yaşanan sorundan dolayı siz değerli müşterimizden özürdiler anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla...
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD="align: left"]12.07.2011 15:45:58 RE : [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD="align: left"]İyi Günler; Bugün itibariyle 11 gün oldu. Halen ne cevap var. Ne arayan var. Ne Evet gerçekten eksik göndermişiz diyen var. En kısa zamanda döneceğiz özür dileriz diye cevap yazının ardından 6 gün daha geçti. Cevap bekliyorummmmmm...[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD="align: left"]14.07.2011 16:41:55 Tarihinde Mesajınıza Cevap Verilmiştir.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
Saygılarımızla...
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD="align: left"]05.07.2011 17:16:14 RE : [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD="align: left"]Konu ilgili departmana iletilecek diye mesaj gelmesine ragmen üzerinden 4 gün geçti fakat her hangi bir geri dönüş olmadı. lütfen bilgilendirebilirmisiniz...[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD="align: left"]06.07.2011 15:42:25 Tarihinde Mesajınıza Cevap Verilmiştir.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
Saygılarımızla...
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD="align: left"]01.07.2011 14:02:46 Hediye verilen Çanta gelmedi-31224014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD="align: left"]Sony marka DSC-W580 fotoğraf makinasını bügün aldım. Fakat kutunun içinde kamera çantası çıkmadı. Hafıza kartı üzerine bantlanmış fakat çanta yok. Konu hakkında bilgilendrebilirseniz sevinirim... Ürünün konu başlığını aynen şöyle; Sony Cyber-shot DSC-W580 16.1MP 3.0" LCD Dijital Fotoğraf Makinesi+4GB Hafıza Kartı+Çanta Hediyeli ![/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD="align: left"]01.07.2011 14:38:56 Tarihinde Mesajınıza Cevap Verilmiştir.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD="align: left"]Siparişinizdeki eksik ürün ile ilgili olarak; konu hakkında yetkili departmanımız ile görüşülecektir.
Saygılarımızla...[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Yav akşam akşam karnıma ağrılar girdi gülmekten <:D Trajikomik bir olay <:D

Clicker

Asistan
Reaksiyon puanı
0
çok iyimiş ya muhabbete bak sürekli net bilgi verilecektir teşekkür ederiz.Ee ortada bilgi yok sadece mağduriyet var yazık valla bu insanlara yapılan ayıbı nasıl kabullenebiliyorlar...çok ayıp çok...

konyak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar yeni bir şey duydum hb ile ilgili adamın biri konu açmış bir yerde 72 günlük siparişi ulaşmış eline.. eşinin doğumundan önce (hesaplayın işte arkadaşlar) bebeğine sallamalı beşik sipariş etmiş doğumdan 22 gün sonra eline ulaşmış :) gülmekten öldüm.. yuh dedim artık

mdkbet

Profesör
Reaksiyon puanı
89
hala bu siteden alışveriş yapanlar var
üstelik bu siteyi savunuyorlar
hayatta batmaz bu adamlar

warkortali

Profesör
Reaksiyon puanı
181
Bende bu hataya düştüm bi alışveriş yapayım dedim 7 gün sonunda ürünü zorla getirttim resmen. Sen ilgilenmezsen adamlar kılını kıpırdatmıyor.. Ürün stokta olmasa neyse ama stokta, neyse Dedim sizin müşteri hizmetleri biriminiz olduğuna inanmıyorum artı ürün sevkiyat biriminizin olup olmadığından'da şüpheliyim ya ürünü acilen gönderirsiniz yada hemen iptal edersiniz artık hangisini becerebiliyorsanız yapın dedim akşama geldi ürün :)

Clicker

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bende bu hataya düştüm bi alışveriş yapayım dedim 7 gün sonunda ürünü zorla getirttim resmen. Sen ilgilenmezsen adamlar kılını kıpırdatmıyor.. Ürün stokta olmasa neyse ama stokta, neyse Dedim sizin müşteri hizmetleri biriminiz olduğuna inanmıyorum artı ürün sevkiyat biriminizin olup olmadığından'da şüpheliyim ya ürünü acilen gönderirsiniz yada hemen iptal edersiniz artık hangisini becerebiliyorsanız yapın dedim akşama geldi ürün :)

Bu şekilde alışveriş mi olur dostum valla adamların yaptıkları iş ahlakına bir gram uymuyor ... resmen para ile rezil olmaktır bu ben değiştirdim artık hb'nin yakınından geçmiyorum şu sıralar hep hızlıal.comdan alışveriş yapıyorum...Bir sorun yok Allahtan :)

konyak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Aynen hocam size katılıyorum.. benimde favorim hizlial.com. Geçen forumlardan birisinde gördüm son kullanıcı doğacak bebeğine beşik sipariş ediyor çocuk doğduktan 22 gün sonra siparişi eline geçiyor.. tam 72 gün beklemiş.. Bu olaydan sonra açıkcası benimde gözüm korktu. 72 gün nedir yaa..

s7v7n

Asistan
Reaksiyon puanı
6
"Böyle değildi bu adamlar ben daha önce alış veriş yaptım sorun yaşamadım" diyordum ta ki 05.10.2011 tarihinde bir kulaklık siparişi verene kadar. Mesajlarda ki diyaloglar aynı yukarda okuduğunuz gibi. Robotumsu cevaplar. Hala bekliyorum "tedarik sürecinde". 1 ay oldu nerdeyse. İptal etmekte mümkün değil. Hayır mümkün olsa bile kaç ay sürecek kim bilir paranın hesaba geçmesi...

Düşman başına böyle site. Birdaha çöp almam çöp!

serdarselim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hepsiburada böyle giderse yakında batar, teslim süresi çok uzun ayrıca yanlış ürün gönderiyorlar o zaman doğru ürüne ulaşmanız minimum bir ayı buluyor, kimseye burdan alışveriş yapmasını tavsiye etmem, bana değil bedava üstüne para verseler burdan birşey almam artık.

hakanozdm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hepsiburadaya Yazdığım en son mesaj;

Valla şaka gibisiniz.. Yine de bir umut ile tekrar baştan yazayım. 27.06.2011 tarihinde 31224014 nolu siparişde Sony marka Fotoğraf makinası siparişi verdim. Yanında hediye olarak 4gb hafıza kartı ve fotoğraf makinası çantası vardı. Hafıza kartı geldi ama yanında çanta yok idi. ( yaklaşık 3,5 ay önce). Bende sizin yavaşmı yavaş cevap vermekte aciz müşteri temsilcisine mesaj ve tel ile bildirdim. tamam dediler hemen göndeririz. sonra 2 ay sonra bir mesaj geldi. ( bende hayırdır inşallah dedim) eksik olan çanta için yeni bir sipariş açtık sipariş numarasıda 3492061214, 3 gün içinde elinde olur dediler. ( Tarih 20.09.2011). Bende bir umut sevindim. Lanet olsun dedim orjinal sony çanta yerine başka çanta gönderiyorlar ama olsun göndersinlerde bir daha alışveriş yapanı ...iksinler dedim. Tabi onundan üzerinden 30 gün geçti halen bir cevap yok.. Bekliyoruz.. Sonumuz hayırlı olsun... Valla ilginizden dolayıda ayrıca teşekkür ederim...

axilik

Profesör
Reaksiyon puanı
6
siteden alışveriş yapanlar/yapacaklar için tek tavsiye: Sinirlerinizin çelik gibi yok hatta titanyum gibi olması gerek :4: :mrgreen:

samedo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
geçen hafta hepsiburada.com dan oto alarm ve cam kaldırma modülü aldım keşke almaz olaydım.Ürünler geldi bide ne göreyim benim istediğim ürünlerle alakası yok ben x marka istemişim onlar başka bir marka göndermişler iki üründede aynı bu kadar yanlışlık olabileceğine inanmıyorum neyse ürün değişim talebinde bulundum onay verildi şu kargo firmasıyla şu kargo koduyla gönderin dediler nerdeyse bir hafta olacak ne bi haber ne bir bilgilendirme değişimmi yapacaklar para iadesimi olacak hiçbir bilgim yok mail atıyorum en kısa sürede cevaplanacak yazıyor bir hafta oldu hala cevaplayacaklar telefonlar zaten hep meşgul yane lafın özü uzak durun derim önceki müşteri politikalarından eser yok...

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Buradaki yorumlara bakarak yenice 16 gb hafıza kartı sipariş ettim :D :D

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Gelecek ay alırsın :D
Siparişimi kargoya vermişler :D [MENTION=17734]MirAge42[/MENTION]
2z8q.jpg

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Çok ürün aldım 1 hafta dahi sürmedi elime ulaşması, sorun yaşamadığım bir site :)

fat_32

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Niye o kadar şikayet ediyorsunuz anlamadım bana fazla ürün yolladılar geri almaları için defalarca mesaj atmama rağmen alakasız otomatik mesajlarla bana hediye ettiklerini kanıtladılar!!

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Niye o kadar şikayet ediyorsunuz anlamadım bana fazla ürün yolladılar geri almaları için defalarca mesaj atmama rağmen alakasız otomatik mesajlarla bana hediye ettiklerini kanıtladılar!!

takmıyorlar bile neler çektiğimi yazdm daha önce :)

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Şans meselesi mi yoksa normal bir durum mu çözemedim :D

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Senelerdir HB'dan alışveriş yapıyorum çok şükür zor bir durumla karşılaşmadım.Sadece iki siparişimde 1 hafta tedarik sürecini bekledim o kadar.Ama o ürünlerde zor bulunan ve benim dışarı çıkıpta mağaza mağaza dolaşıp aramam gereken ürünlerdi.Bu yüzden sesimi çıkarmamıştım.Ama sizin gibi çok çeşitli ve zor durumlar yaşayan arkadaşlar görüyorum.

ahmet67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hepsiburada ile ilgili yazılanların tümüne katılıyorum...Ancak bu konu başlığı yanlış olmuş (hepsiburada.comdan şikayeti olan varmı ?) düzeltelim lütfen......
HEPSİBURADA.COM DAN ŞİKAYETİ OLMAYAN VARMI????

baaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
7
bu ara çok cıvıttılar gerçekten

Muxa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2006 dan bu yana toplamda 25-30 bin TL lik alışveriş yaptım. Son bir kaç aydaki siparişlerde o kadar cıvıttılar ki artık siteyi sık kullanılanlar listemden sildim...Artık kullanmıyorum..Şikayetvara yazdım mail attım tuketici mahkemesine başvurdum. Boşa zaman kaybı...

Yıllardır yaptığımız e-alışverişler yüzünden artık büyük firmalar o kadar büyüdüki bir kaç bin üyesinin şikayetçi olması dahi çok umurlarında olmuyor...

Hatta tam aksine ufak e-ticaret firmaları çok daha ciddi ve sağlam alışveriş yaptırıyorlar. Çünkü para umurlarında...Bazen ufak tefek birşeyi sepete ekliyorum arayıp beyefendi bir sorun var mı diye soruyorlar....Hepsiburada da muhatap dahi yok dalga gecer gibiler...Memnun olmasanda olur çünkü her halukarda satışları var...

Son alışverişimde beni o kadar kızdırdılar ki öğrencilik yıllarımda olsam kesinlikle antihepsiburada.com diye bi site yapardım...

Sanırım yaşlandım... :)

konyak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hocam çok geçmiş olsun okudukça olayını gülesim geldi çünkü rekor 72 gün olarak biliyordum bir baba bebeğine beşik sipariş eder fakat gelmesi çocuk doğduktan 72 gün sonra isabet eder:) sen galiba bu rekoru da kırdın hocam. EEE Yuh HB artık Yuh

Clicker

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hepsiburada ile ilgili yazılanların tümüne katılıyorum...Ancak bu konu başlığı yanlış olmuş (hepsiburada.comdan şikayeti olan varmı ?) düzeltelim lütfen......
HEPSİBURADA.COM DAN ŞİKAYETİ OLMAYAN VARMI????

+1905 Katılmak ne kelime resmen onaylıyorum ve hatta başlığın değişmesini talep ediyorum ... HB (BAN)!