Hepsiburada.com'dan şikayeti olan varmı ??

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
Yapmayın arkadaşlar bugün üye olmuştum az daha sipariş verecektim bu kadar mı kötü.

Hızlıal nasıl ?

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Aman arkadaşım uzak dur boşver , Hızlıalın fiyatlarına baktım yüksek geldi bana ne almayı düşünüyorsun ?

---------- Post added at 09:58 ---------- Previous post was at 09:55 ----------

yani pc falan ise eksenbilgisayar.com u tercih edebilirsin yeri mecidiyeköy ve kadıköyde %10 indirmleri var kredi kartına , veya inventus.com adresinide tercih edebilirsin orasıda uygun epey

hakndemir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,

Bunu yine bu sitede bir konuda 1 ay önce yazmıştım "Hepsiburada'dan bir daha hayatta alışveriş yapmam. Çok basit bir şey, ağırlık seti aldım ve aparatlardan birinin vida takılan kısmı arızalı çıktı. O parçasını geri gönderdim düzgün olanını göndersinler diye 1,5 ay oldu hala bir cevap yok. Ürün serviste neyin servisiyse yapacakları evet ürün hatalı deyip yerine yenisini göndermek tekrar yapılabilecek bir şey değil ki. Soru sorduğunda cevap bile vermiyorlar. Takip numarasını yazdığım halde ürününüzün durumuna şurdan bakıp takip numarası ile bize dönebilirsiniz diyor. Yaw arkadaş zaten ordan bakarak size soru soruyorum takip numarasını yazarak. Alışveriş sonrası büyük bir sorun anladığım kadarıyla daha büyük bir harcamada yaşayacağım sinir harbini düşünemiyorum bile o yüzden uzak olsun benden.."

Ürün hala bana ulaşmadı sorduğum soruya en sonunda cevap verdiler ve geri kalanlarıda gönderin para iadesi yapacağız dediler bugün göndereceğim bakalım neler olacak merak ediyorum..

mdkbet

Profesör
Reaksiyon puanı
89
Merhaba,

Bunu yine bu sitede bir konuda 1 ay önce yazmıştım "Hepsiburada'dan bir daha hayatta alışveriş yapmam. Çok basit bir şey, ağırlık seti aldım ve aparatlardan birinin vida takılan kısmı arızalı çıktı. O parçasını geri gönderdim düzgün olanını göndersinler diye 1,5 ay oldu hala bir cevap yok. Ürün serviste neyin servisiyse yapacakları evet ürün hatalı deyip yerine yenisini göndermek tekrar yapılabilecek bir şey değil ki. Soru sorduğunda cevap bile vermiyorlar. Takip numarasını yazdığım halde ürününüzün durumuna şurdan bakıp takip numarası ile bize dönebilirsiniz diyor. Yaw arkadaş zaten ordan bakarak size soru soruyorum takip numarasını yazarak. Alışveriş sonrası büyük bir sorun anladığım kadarıyla daha büyük bir harcamada yaşayacağım sinir harbini düşünemiyorum bile o yüzden uzak olsun benden.."

Ürün hala bana ulaşmadı sorduğum soruya en sonunda cevap verdiler ve geri kalanlarıda gönderin para iadesi yapacağız dediler bugün göndereceğim bakalım neler olacak merak ediyorum..

daha önce de dediğim gibi sorun çıkmazsa bütün satıcılar iyidir
esas olay satış sonrası hizmeti verebilmek
parayı cukka yaptıktan sonra müşterinin yüzüne bakmazsan batar gidersin.
satış sonrası hizmet konusunda hepsi buradadan daha kötü bi firmaya rastlamadım
he bide istanbul bilişim var hb eline su dökemez :)
al birini vur ötekine

ikspi

Profesör
Reaksiyon puanı
27
bi ürünü garantiye gönderdiğimde 2-3 ay boyunca gelmedi. Telsiz telefon olduğu için acayip mağdur oldum. Eeeen sonunda ürünün parasını taksit taksit iade ettiler. Mecbur kalmayınca tavsiye etmiyorum.

msydm

Doçent
Reaksiyon puanı
67
evet baya bi geç gönderim oluyor.
birde tüketiciden TAM NOT ALDIK diye reklam yapıyorlar ya işte ona sinir oluyorum.

wipex

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ürün bakımından çok zengin bir site fakat hizmet bakımından beş kuruş etmez. Bende 3 kez sorun yaşadım kendilerine yazdım fakat ürünler gecikmeli ve ayıplı gelince oradan alışverişi kestim.

siyah duvarlar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Her firmanın bir kusuru oluyor anlaşılan. Tüm sitelerin gönderimi yavaş.o yüzden problem yok diyelim.

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
eksen bilgisayar dün 5 parça bilgisayar parçası sipariş ettim toplamalrını istedim bugün kargolamışlar yarın elimde , bakalım sorun çıkarsa satış Sonrası hizmetini görecez

petek.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu siteden bu zamana kadar birçok alışverişim oldu hiç sorun da yaşamamıştım fakat artık son zamanlarda iyice başıboş oldu hepsiburada.com. Artık buradan alışveriş yapmayı kestim, başka siteden alışveriş yapıyorum. Ekşisözlükte olsun, diğer sitelerde olsun bu site hakkında yazılanları okuyunca bu düşüncemin doğru olduğunu düşünüyorum artık..

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Hepsiburada.com facebook sayfası hacklendi. https://www.facebook.com/Hepsiburada

HepsiBurada.com'un GERÇEK YÜZÜNÜ görmek ister misiniz?

Kendilerini Türkiye'nin en büyük e-ticaret sitesi olarak nitelendiren, tek ilkelerinin müşteri memnuniyeti olduğunu söyleyen HepsiBurada.com'un nasıl rezil ve sahtekar bir firma olduğunu şimdi hep beraber görelim.

Türkiye'nin en önemli Tüketici Haklarını Savunma sitesi olan Sikayetvar.com'da en çok ve en çok şikayet alan firma HEPSİBURADA'dır! Günlük ortalama 100 şikayet almaktalar ve bu siteyi bilmeyen, hakkını yedikleri onbinlerce insan daha var. Sizcede bu rezalete bir dur demenin zamanı gelmedi mi? Hepsiburada rezillerinin yaptığı şey online ticaret değil düpedüz insanları salak yerine koymaktır. Yaptıkları sahtekarlıktan başka birşey değildir. En basit örnek olarak; İade için gönderdiğim üründen tam 40 gündür haber alınamamaktadır. Defalarca aramama rağmen telefonları bile açmamaktadırlar. Konuyla ilgili bilgi vereceğiz diyip 40 gündür tek bir bilgi dahi vermediler. Öncesinde ise ücretini ödediğim bir ürünü 35 gün bekletip sonrasında siparişimi iptal ettiler. İşi daha fazla kişiselleştirmeyip haklarında yapılan tüm şikayetleri okuyarak Hepsiburada'nın nasıl rezil bir firma olduğunu kolaylıkla görebilirsiniz. İşte haklarındaki Tüketici Haklarını Savunma sitesi Sikayetvar.Com'da ki şikayetleri okumanız için link;
http://www.sikayetvar.com/arama/?typex=1&q=hepsiburada.com

Sizden ricamız HEPSİBURADA gibi insanları mağdur eden, salak yerine koyan bir firmayı boykot etmeniz ve bu firmadan alışveriş yapmamanız. Çünkü siz bu firmayla iş yaptıkça onlar daha çok müşteriyi mağdur etmektedirler. Unutmayın; "Bugün başkasına yapılan, yarın size yapılır."

Neden mi hacklendi?

Bu firmayla iş yaptıkça onlar daha çok müşteriyi mağdur etmektedirler. HepsiBurada.com'un Facebook sayfasının hacklenmesindeki amaçta budur.

byharby

Profesör
Reaksiyon puanı
21
01.07.2011 tarihinde sipariş verdim. 06.07.2011 tarihinde dayanamayıp mesaj yazdım.Aynen şöyle;
sssssssq.png

İnternette birkaç yerde daha "taşınma" adı altında bahane uydurduklarını gördüm. :S 1 (26 nolu giriş) 2 (ilk iki paragraf) Bu örnekler sanırım çoğaltılabilir.

Hepsiburada.com yiyemeyeceğin lokmayı ağzına götürme...

---------- Post added at 15:00 ---------- Previous post was at 14:24 ----------

Hala daha siparişim tedarik sürecinde.!

hasantuna

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hepsiburada.coma kolunuzu kaptırmayın derim. çok sıkıntı çekersiniz. ticaret ahlakını unutmuş bir firma. benden söylemesi başınıza gelmeyince anlamazsınız.....

musabbu

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Hepsiburada dan almış olduğum telefon klonlanmış çıktı.
Değiştirmek istedim, bana değiştirme hakkımın ilk 30 gün için de olduğunu söylediler.
Oysa ki sanayi bakanlığının resmi yazısında telefonun klonlanmış olduğunun tesbit edilmesi durumunda 2 sene içerisinde değişi ve iade hakkımız var.
Tüketici haklarına şikayet ettim ve neticede haklı bulundum.
Ama iki haftadır uğraşmama rağmen hepsiburada da 1 tane bile muhattap bulamadım.
Mesaj atmama rağmen, mahkemenin kendilerine tebligat yapmasına rağmen,
adamlar bizi sallamıyor.
Ama tabi ki peşinş bırakacak değilim.
5 aydır uğraşıyorum, gerekirse bi 5 ay daha uğraşırım.
Nihayet paramı geri aldım.
Pes etmek yok.:)

interpool

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Sitesi falan süperde... Kargo hızları yavaş. Talimat çok gecikiyor. Lanet olası beklme süreci :)

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Hafta başında iki ürün için sipariş verdim. Ürünlerden biri 2 günde diğeri 3 günde tedarik edildi. Dün paketlendi ve ardından kargoya verildi. Ürünler bugün elime geçti. Bence süreç normal.

noname82

Asistan
Reaksiyon puanı
8
konu başlığı yersiz.. "memnun olan var mı" dense daha az kişi mesaj yazardı.. :D

demekki hala mucizeler oluyor !!
Hafta başında iki ürün için sipariş verdim. Ürünlerden biri 2 günde diğeri 3 günde tedarik edildi. Dün paketlendi ve ardından kargoya verildi. Ürünler bugün elime geçti. Bence süreç normal.

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Ses sistemi sipariş vermiştik 2. gün olduğunda gelmişti. Ben kapıda ödemeli olarak psu sipariş ettim onu saatlerce beklettiler ben de başka yerden aldım. Şimdi de telefon kılıfı sipariş verdik bakalım onun durumu ne olacak.

byharby

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Ben ilk siparişimi 01.07 de verdim. Şu an kargoda bugün ayın 16'sı bir düşünün. Belki daha da gelmeyecekti.Hakkımı arayacağımı, tüketici haklarına aykırı olduğunu mesaj yazdım;aynı gün kargoya verildiği yazdı. Sanırım paramızı borsada falan çeviriyorlar. ( Verdiğim sipariş; davul fırın , hem de üreticisi yerli firma, tedarik süreci bitmek bilmedi, sanırım hammaddeyi aldılar, işlediler, test edip hepsiburadaya teslim ettiler :D)

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Ben telefonun ekranını kırdım yeni ekran takılacağı için ekran koruyucu aldım bir de kılıf alayım dedim, demek ki sipariş gelene kadar benim telefon servisten çıkıp eskiyecek bile:D

byharby

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Arkadaşlar uyanık olun. Zamanınızı harcatmayın ve paranızı kullandırtmayın.Rakip sitelerden falan değilim. Elimde ispatlayacak hepsiburada.com hesabı var. Tüm hareketler görünüyor. Bedava verseler bir daha hepsiburada.com'dan alışveriş yapmam. 15 gün ne demek ya. Dünyayı turlar yine gelir o ürün.

noname82

Asistan
Reaksiyon puanı
8
birçok kez alışveriş yaptığım sitedir.. (ürün yalpazesi geniş diye).. şimdiye kadar "stokta" denilen ürünlerin hiçbirini "tedarik sürecinde" denilen üründen önce alamadım..

belki de dediğin gibi, ilk alışveriş diyedir.. yoksa su üzerinde yürümeye (havanda su dövebilmeye) eşdeğer bir olay benim için bu :D

İki ürün için tüm her şey 5 iş gününde tamamladı, bence uzun bir süre değil. Benim ilk siparişimdi, belki ondan kıyak geçmişlerdir :)

yboztepe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hepsiburada.com kanaatimce eski güvenilirliğini kaybetti. çüm çabalarıma rağmen aldığım ürünle ilgili yorumu yayınlatamadım. notebook sipariş ettim arzıalı geldi gönderdim. garantiden tamir edilerek geldi. şikayetler ve sorulara klasikleşmiş cevaplar aldım.
hizlial.com, gold.com.tr, istanbul bilisim, bimeks gibi firmaları müşteri desteği şu an için iyi görünüyor. araştırıp, ürünü sipariş vermeden önce de telefonla ya da maille düzgün cevaplar alabiliyorsanız alışveriş yapmak daha güvenli olur.

mcox

Asistan
Reaksiyon puanı
2
ben bu siteden yaklaşık 3 yıldır alışveriş yapıyorum ve sipariş ettiğim bir ürün haricindeki tüm ürünler en geç 3 gün içerisinde elimde oldu..Herhangi bir sorunla da karşılaşmadım..Sadece bir tek ürün bir haftada bana ulaştı..O ürünü sipariş ettikten sonra üzerinde değişklik yapmıştım o yüzden gecikmişti..Bence çok kullanışlı bir site..

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
üründe bir sorun yaşa sonra gel yorumunu yine yaz :)

nihattt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar sevgilinize doğum günü hediyesi alacaksanız. Bir önceki doğum gününde siparişinizi verin hepsiburada'dan. Anca geliyor çünkü. Sonra rezil olmayın sevgilinize. Önce sipariş verdiğiniz ürün fabrikasına bildiriliyor. Fabrikası hammadde satın alıyor. Sonra montaj için gereken işçiler tedarik edilliyor. Yaklaşık 6 ay ürün kalite kontrol aşamasında test ediliyor. Size çok değer verdikleri için ürünü o kadar titizlikle paketliyorlar ki yaklaşık bir ay sürüyor paketlenmesi. Sonra da sizin için en değerli kargo firmasını araştırıyorlar. Çoğu zaman kararsızlar ama bir de kargoya verirlerse yanlışlıkla 2 günde elinizde ürün. ---- Yaklaşık 10 gündür siparişim paketleniyormuş --- Ah bi gelse bi daha asla.

mozturkgss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben 4 temmuzda sipariş vermiştim yaklaşık 4 günde tedarik ettiler fakat ürünler 12 gündür paketleme sırasında gidip paketleyesim geliyor.