Hepsiburada.com'dan şikayeti olan varmı ??

mozturkgss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Siparişlerim hala gelmedi.
Bugün sabaha kadar paketleme sırasına alındı derken bugün sabah siparişiniz deki bazı ürünler stoklarımıza gelmiştir şekline döndü. Dün tüm ürünler çıkışa hazırdır bugün 3 üründe teslimata hazır 1 tanesi çıkışa hazır olarak görülüyor. Çinden verdiğim bazı siparişler bile bundan hızlı gelmişti.

Ayrıca hepsiburadadan gelen mesaj şu şekilde:

Çıkışa hazır ürünlerinizin kargoya teslimatının yapılması konusunda gereken çaba gösterilmektedir. Yaşanan yoğunluğun sizin siparişlerinizin gönderim süresini uzatmasındaki olumsuz etkisi bizi de üzmektedir. Bu yönde siparişinizin size en kısa sürede ulaştırılması konusunda gereken tüm aksiyonların alındığı yönünde kuşkunuz olmasın. Öncelikle amacımız siparişlerinizin size kısa sürelerde ulaşmasını sağlamak olup bu doğrultuda tüm lojistik departmanımız olağanüstü durum halinde çalışmalarını hızla sürdürmektedir.
Size yaşatmış olduğumuz bu sorun sebebi ile tekrar özür dileriz.

Saygılarımla..

triumpuh

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="bgcolor: #ffffff, colspan: 2, align: left"]23.07.2011 13:28:57 sıkıldım artık-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: #ffffff, colspan: 2, align: left"]
öncelıkle kendımı tutarak merhaba dıyorum sayın hepsıburada artık yeter dıyorum bu kadar sorumsuz ca adınıza yakısmayacak durumdasınız ki. özellıkle yorumlara dıkkat edıyorum her yorumda en kotu ıhtımalle 2 ıcınde kargo elımde ıbaresı gecıyor hıc rastlamadım 1 hafta 2 hafta sonra geldı dıyen yoruma. bılıyorum kı bende yazsam kargolar elıme 3 hafta sonra elıme gectı bunu yayınlamayacagınıza adım gıbı emınım bu kadar sabredıyoruz bırde urunler elımıze defolu ulasıyor sızın yaptıgınız iş ahlaklıgına sıgmaz kargolar 3 haftadır paketlenıyor ama bırde bakıyorum kargolar orgınal kendı paketınde ne bır kontrol tedbır hıc bırsey yok gel yolla burada şimdi benım magdurıyetım ne olacak cocuk buyudu okula baslayacak bırde şimdi degısımle ugrasacagız yeter yeter yeter sıkıldım artık adınızı bıle duymak ıstemıyorum bırakın gıdın yenı yetme trendyol.markafonı vsvs sıteler bıle elıme kargonun ne zaman gecegını bıldıriyor şimdi bu mesajı okumayacagınızada emınım bana kopyala yolla bır mesaj yollarsınız sız şimdi herzamankı gıbı bunları aslında telefonda soylemek ısterdım fakat nerde telefonunuzda mesgul sesınden baska bırsey yook bu mesajı zahmet edıp okursanız bana telefonla donus yapılmasını ıstıyorum .
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: #ffffff, colspan: 2"] yukarda enson hepsıburada ya yolladıgım mesaj su an halen sınır krızlerı gecırıyorum ve mahkeme ıcın gun sayıyorum resmen gasp edıyorlar paralarımızı hakkımı sonuna kadar arayacagım [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

sweetadam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ŞİKAYETLERİM:

1. Şirket arandığında Telefonda birine 20 dk.da ulaşılabiliyor. Zaten arama sonucundada değişen bir şey olmuyor. Niye arıyoruz bende bilmiyorum.
2. 21 07 2011 tarihinde kargoya verdiğini bildirdiğiniz ürün 25 07 2011 tarihinde kargoya verildi ve tersi iddia edildi. Kargo şirketi böyle bir kargo olmadığını söyleyince, kargocuya yüklendik haksız olarak, çünkü suçlu hepsiburada idi.
3. 06 07 2011 tarihinde sipariş ettiğim 86385192 nolu 5 parça siparişimin hepsi 3 gün içinde kargoya hazır duruma geldi. Fakat 20 gün sonra bugün elimde sadece 1 adeti var. Paketleme sırasında 17 gündür bekliyorlar ürünlerim, ayıp ya…
4. Ürünlerin altına yorum yapıyorum. Tabiki olumsuz. Ama hiçbiri yayınlanmıyor. Yorum yapmam engelleniyor.
5. 12 06 2011 tarihinde koşu bandı aldım. Bu fiyata son 30 ürün yazıyordu. Bende kendimi şanslı sayıyordum, alabildiğim için. Sonra 30 bitti, son 100 ürün yazdı. Onlarda bitti. Aradan 45 gün geçti. Şu anda üründe “ Bu fiyata Son 5 gün” yazıyor. Tüketiciyi aldatılıyor. Sipariş no : 62166210

v0ld3m0rt1s

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Şuana kadar 2 şikayetim oldu sadece biri Telefonlara çok geç yanıt vermeleri.
2. si garantiye gönderdiğin bir malzemeyi 1 ay bekletilmesi.

akinov5

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Ürünü aldığımdan 9 gün geçti hala tedarik sürecinde. Telefonlarada cevap vermiyorlar. İyice kıllandım bu işten.

BLacK+

Profesör
Reaksiyon puanı
18
yıllardır kullanırım hıc bır sıkıntım olmadı. daha 2 gun once siparişim vardı paketlerden biri bugun evimde diğer 2 si yarın..3 pakette tedarik süresinde.. onlarda bugun yarın gelir. bildiğiniz gibi aracı firma hepsiburada. tedarik eden firma sıkıntı yapınca buda bize yansıor ama fazladan 3-4 gun beklemekte bana hıc sıkıntı yaratmadı.

avbates

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yaklaşık olarak 15 gün önce 2 kitap seti satın aldım. Setlerden bir tanesi 2-3 gün içinde geldi. Ancak ikinci seti hala bekliyorum. 4441547 diye bir telefon numaraları var. ANCAK SADECE TELEFON NUMARALARI VAR. TELEFONDA İSE MUHATAP ALINACAK TEMSİLCİLERİ YOK. BİR DE TELEFONLA 7 GÜN 24 SAAT TELEFONLA HİZMET VERMEKTE OLDUKLARINI YAZMIŞLAR. HİMETİN KAPSAMI İSE SADECE TELEFON KOYMAK OLMUŞ...

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Şuana kadar bir sıkıntı olmadı...

musabbu

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Özellikle 1 aydır çok sıkıntılı.
İçerde bi dümen dönüyor ana ne bilemedim.
Bence bu aralar alışveriş yapmamak lazım.

yaSinerji

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bu sitede sık yaşanılan problemler genellikle bu zamana kadar garanti süreçleriyle ilgiliydi. Son gün hatta son dakikasına kadar kullanıyorlar.

Ayrıca site çok "kurumsal" olduğu için kendilerince, iletişim numaralarını zar zor bulabiliyorsunuz ve gönderdiğiniz mesajlara da bu şekilde cevap veriyorlar. Kendileri direk tedarikçi olmadığı içinde tedarikçiler ne zaman gönderirse o süreçte site problem yaşatabiliyor.

Hepsiburada.com un battığıyla ilgili haber 2009 yılında çıkmıştı bir çalışan güya ihbar ediyordu siteyi ama daha sonrasında bunun gerçek olmadığı görüldü.

Arkadaşlar eğer imkanınız varsa en güzeli bir ürünü bakarak dokunarak ve belirli bir yerden almak, karşınızda bir muhattap olduğunu bilmek, emin olun rahatlık hissi veriyor. Bir ürün alırken bunu da göz ardı etmemek gerekiyor.

xxakadir

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Elime almadan karşımda muhatap olmadan alışveriş yapmam ağa.. Bu "giti" olur..bilmem ne olur.
Çünkü oturmuş bir kanun ve sistem yok.
Yok olmadı gidecen merkezine, alacan eline sopayı, önüne kim çıkarsa -Allah yarattı demicen- akıtacan pekmezi..:D:D:D

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
pazartesi günü verdiğim 2 ürünü tedarik edip dün kargoya verdiler, süper hızlı gönderi kategorisindede değillerdi. yavaştan düzelmeye başlıyor sanki :)

rb2344

Asistan
Reaksiyon puanı
0
dün bir sipariş verdim. şimdi de sipariş takibi sayfasında "Size daha iyi hizmet verebilmek için çok kısa sürecek bir bakım çalışması yapıyoruz. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz." diye bir yazı çıkıyor. hayırdır inşallah!!!

tt33

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim siparişim 45 günde kargoya verilebildi.Bu 45 günde telefondan hiç ulaşamadım,maillerimesaçma sapan , yazdıklarımı hiç okumadan cevaplar verdiler.
Sonunda da kargodan yanlış ürün geldi.
Ürün yanlış geldi diye mail attım,mailime bir haftasonra cevap geldi.Verdikleri cevap ,ürün iade formu doldurmam,bu ellerineulaşınca konuyu inceleyip onay verirseler bana ürün iade kargo no suverecekleri vs. Ama sitede iade prosedürlerinde iade işlemini ürün teslimindensonra 8 gün içinde yapılabildiği yazıyor.
Anlayacağınız Hepsiburada eski Hepsiburadadeğil,bugünlerdeki politikaları parayı al, üstüne yatabilmek için her türlüpisliği yap.
Başınıza dertistemiyorsanız bu siteden uzak durun derim..

Roland.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
bana da iptal ettiğim siparişimden dolayı lokum yollamışlar

grasorn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benimki bir ay oldu sipariş hala sürünüyorum
ve daha ne kadar bekletecekler onu da bilmiyorum
uzak durun diyorum

muhammed85

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
toplam 5 defa alışveriş yaptım burdan sadece bir seferinde gecikmeli geldi, başka bi sıkıntı olmadı bende

procrust

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hepsiburadadan ilk alışverişimde kavye mouse setinin içinden mouse çıkmadı.

hakanozdm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benimde fotoğraf makinası çantası çıkmadı. 2 ayı geçti. yazışmalar aşağıda bakıp gülebilirsin..

[TR]
[TD="align: left"]
[TR]
[TD="bgcolor: #ffffff, colspan: 2, align: left"]08.09.2011 09:42:33 RE :
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: #ffffff, colspan: 2, align: left"]
bir gelişme var mı diye soracaktım :)

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

06.09.2011 12:15:17 RE :
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD="align: left"]halen beklemekteyim.. 2 ayda yetkili departmana bildirdiniz. 2 ay onlar inceler. 2 ay temin süreci, 2 ayda bana gönderirisiniz, yani 8 ay gibi bir kısa sürede değerli müşterinize ulaştırırsınız galiba... tebrik ederim hızlı çalışmanızdan dolayı...hepsioradayı.. burda birşey yok..
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD="align: left"]06.09.2011 14:05:55 Tarihinde Mesajınıza Cevap Verilmiştir.
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD="align: left"]Kısa sürede konu hakkında tarafınıza net bılgı verılecektir.
Yaşanan sorun ve gecikmeden dolayı siz değerli müşterimizden özürdiler anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla...
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD="align: left"]03.09.2011 10:18:43 RE :
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD="align: left"]halen beklemekteyim. 2 ay 2 gün olmuş..
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD="align: left"]03.09.2011 11:10:12 Tarihinde Mesajınıza Cevap Verilmiştir.
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD="align: left"]Siparişnizdeki eksiklik yetkili departmana bildirilmiştir.

Saygılarımızla......
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD="align: left"]23.08.2011 09:54:00 RE :
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD="align: left"]halen beklemekteyim
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD="align: left"]23.08.2011 09:55:51 Tarihinde Mesajınıza Cevap Verilmiştir.
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
Yaşanan sorun ve gecikmeden dolayı siz değerli müşterimizden özürdiler anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla...

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD="align: left"]12.08.2011 10:11:39 RE :
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD="align: left"]Halen beklemekteyim.
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD="align: left"]12.08.2011 11:34:12 Tarihinde Mesajınıza Cevap Verilmiştir.
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
Saygılarımızla...

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD="align: left"]21.07.2011 15:13:43 RE :
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD="align: left"]Bugün tam tamına 20 gün oldu sipariş vereli. ve halen eksik gelen kamera çantası gönderilmedi. halen beklemekteyim.... pazartesi tatile çıkacağım büyük ihtimalle o zaman kadar da gelmeyecek. tatil de bol bol sizi anacağım... merak etmeyin....... bir bu cevapları bilgisayar mı veriyor hep kalıp aynı cümleler... siz cevap ermeden ben cevabı vereyim dedim.. Kısa sürede konu hakkında tarafınıza net bılgı verılecektir. Yaşanan sorun ve gecikmeden dolayı siz DEĞERSİZ müşterimizden özürdiler anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla... ( ulan salağı yine kandırdık diye gülün bakalım )
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD="align: left"]21.07.2011 17:16:17 Tarihinde Mesajınıza Cevap Verilmiştir.
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD="align: left"]siparişinizde tarafınıza ulaşmayan urununuz hakkında gerekli araştırma yapılacak olup sorununuz kısa sürede çözüme kavuşturulacaktır.Tarafınıza daha fazla mağdur edılmeyecektır.
Yaşanan sorundan dolayı siz değerli müşterimizden özürdiler anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla...

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD="align: left"]12.07.2011 15:45:58 RE :
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD="align: left"]İyi Günler; Bugün itibariyle 11 gün oldu. Halen ne cevap var. Ne arayan var. Ne Evet gerçekten eksik göndermişiz diyen var. En kısa zamanda döneceğiz özür dileriz diye cevap yazının ardından 6 gün daha geçti. Cevap bekliyorummmmmm...
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD="align: left"]14.07.2011 16:41:55 Tarihinde Mesajınıza Cevap Verilmiştir.
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
Saygılarımızla...

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD="align: left"]05.07.2011 17:16:14 RE :
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD="align: left"]Konu ilgili departmana iletilecek diye mesaj gelmesine ragmen üzerinden 4 gün geçti fakat her hangi bir geri dönüş olmadı. lütfen bilgilendirebilirmisiniz...
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD="align: left"]06.07.2011 15:42:25 Tarihinde Mesajınıza Cevap Verilmiştir.
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD="align: left"]
Kısa sürede konu hakkında tarafınıza net bılgı verılecektir.
Saygılarımızla...

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD="align: left"]01.07.2011 14:02:46 Hediye verilen Çanta gelmedi-31224014
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD="align: left"]Sony marka DSC-W580 fotoğraf makinasını bügün aldım. Fakat kutunun içinde kamera çantası çıkmadı. Hafıza kartı üzerine bantlanmış fakat çanta yok. Konu hakkında bilgilendrebilirseniz sevinirim... Ürünün konu başlığını aynen şöyle; Sony Cyber-shot DSC-W580 16.1MP 3.0" LCD Dijital Fotoğraf Makinesi+4GB Hafıza Kartı+Çanta Hediyeli !
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD="align: left"]01.07.2011 14:38:56 Tarihinde Mesajınıza Cevap Verilmiştir.
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD="align: left"]Siparişinizdeki eksik ürün ile ilgili olarak; konu hakkında yetkili departmanımız ile görüşülecektir.
Saygılarımızla...
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Huawei ideos x5 adlı telefonunu bayramın son günü akşamı sipariş ettim ve pazartesi günü geldi :) 3 günde elime ulaştı. 2 defa hepsiburada.com'dan alışveriş yaptım hiç bir sıkıntı yaşamadım.

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
bugün saat 14 sularında arkadaşıma notebook satın aldık ve saat 16.30 da kargoya verildi maili gelince çok şaşırdım doğrusu :)

konyak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
aynı sorundan bizimde dilimiz yandı arkadaşlar, artı geri dönüş yapıyorsun doğru dürüst ilgilenmiyorlar bile... !!! tavsiyem bildiğiniz sitelerden alış veriş yapmanız, mesele büyük olmak değil iş yapmak, ya da üşenmem derseniz gold bilgisayarı tavsiye ederim.

isimya

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yillardir alisveris yaparim hepsiburada dan. AMA Artik pes ettirdiler. 24 saatte gonderilecek olan SUPER HİZLİ GONDERİ 15gundur gelecek. Allah belasini versin hepsiburada nin. Hergun telefon facebook twitter kendi sitesinden mesaj. Hicbir gelisme yok. Hb ak

alonespy

Asistan
Reaksiyon puanı
3
yanlış gönderdiği ürünü değiştirmekten aciz bir sitenin reklamını artık görmek istemiyorum...sdn her tarafında hepsiburada reklamları.....