Hepsiburada.com'dan şikayeti olan varmı ??

mylove77

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu sitenin son zamanlarda sapıttığına bizzat şahit oldum..

fakcakaya

Asistan
Reaksiyon puanı
1
hepsiburadada yapılan yorumların çoğu düzmeceymiş...öyle okumuştum

Suunay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Size kesinlikle katılmıyorum, arnica bora elektrikli süpürgeyi %20 indirim kampanyasıyla bile satarken piyasanın en pahalı satışını yapıyor nerdeyse, daha ötesi var mı sizce:)

---------- Post added at 11:05 ---------- Previous post was at 11:04 ----------

hepsiburadada yapılan yorumların çoğu düzmeceymiş...öyle okumuştum
Hepsi burada hem pahalı hemde kendini kanıtladığını sanarak müşterilere ukala davranan ne oldum delisi bir e-ticaret sitesi.

Cem Bulut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benimde şikayetim var bu siteyle ilgili hepsi buradadan 150 tl ye samsung marka bir cep telefonu aldım telefon 3 gün sonra yani zamanında geldi. telefonu yaklaşık 1 hafta kullandım sonra telefon donmaya başladı arama ve aranmalarda sorunlar çıktı dışardan sürekli meşgul çalma gibi hepsi buradaya mail attım cevap gelmedi bidaha mail attım sizi şikayet edicem falan dedim bu sefer cevap geldi. bana samsung müşteri hizmetlerinin telefon numarasını verdiler. sanki bilinmeyen bir numaraymış gibi neyse aradım numarayı telefonu gönderdim 2 gün sonra telefon geldi sorun düzeldi diye rapor koymuşlar içine 3 gün sonra telefon yine aynı sorunları verdi hepsi buradaya mail attım değiştirin diye tam 4 defa en sonunda cevap geldi değişim süreniz doldu diye ben o telefonu kullanıyorum hala daha bozuk şekliyle kendime muhattap bulamıyorum yani bozuk çıkma gibi bir ihtimali olan ürünleri almanızı tavsiye etmiyorum bu siteden

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
haha bu yorumları gördüğüme hiç şaşırmadım :)
ya bi bilgisayar sipariş ettim sonra burdaki yorumları görünce vazgeçtim ve bilgisayar bana kargodan geldiği gün geri kargoya verdim iade ettim bu olay 18'inde geçen ayın hala bekliyourm şaka gibi bi sistemleri var gerek müşteri hizmetleri gerekse sitelerindeki mesaj servisleri hiçbir işe yaramıyor diyebilirm.

hasanozen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet var bi keresinde fot makinası aldım ürün sorunlu geldi değiştirmeli 1 ayı buldu iade istedim 2 ayda iade bekledim.

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
bahsettiğim kasayı 1 ay bekledim ve iadesi kabul edilmedi , kasada çizikler varmış vs vs kasayı halbuki kargodan bile almamıştım. neyse ilk ve son alışverişim olsun.

ummi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
25 sayfaya teker teker bakamadım ama; görünen köy kılavuz istemez demek ancak tanımlayacak bu sıkıntıları.

Benim hepsiburada.com'dan yaptığım alışverişlerin yarısında ben de sıkıntı yaşadım.
Kargoyu geç gönderme sıkıntısı ayrı, müşteri hizmetlerinde sanki sadece 1 tane operatör varmış gibi dakikalarca bekletilme sıkıntısı ayrı, ürünlerindeki sağlamlık veya yanlışlık sıkıntısı ise apayrı olan bir ne oldum delisi diyebilirim ben de...

Reaksiyon puanı
1
evet doğrudur tedarik süresi uzadıkça uzuyor
diğer sitelerde 2 günde gelen ürün 5 ila 6 günde geliyor
fakat 1350 tl lik laptopu 1065 tl ye aldım
beklediğime değdi

Gold Eagle

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Şu ana kadar bi sorun olmadı :)
Kargo vs. herşeyi zamanında gönderdi hepsiburada :)

h@y@let

Asistan
Reaksiyon puanı
2
4 gb ram aldım arızalı çıktı. 20 gündür yenisiyle değişim yapamadılar. Satış sonrası hizmet rezalet...

TyfnCTN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben dün web cam spariş ettim paketleme aşamasına geçildi sanırım yarın elime ulaşır bence gayet iyi

mdkbet

Profesör
Reaksiyon puanı
89
ben dün web cam spariş ettim paketleme aşamasına geçildi sanırım yarın elime ulaşır bence gayet iyi

hızlı kargo yapmışlar şanslısın, ellerinde olmadığı halde süper hızlı gönderi yazdıkları ürünler oluyor
o webcamde herhangi bir arıza çıkar ve değiştirmeye çalışırsan tekrar konulaşım :)
yoksa bu kadar insan niye şikayet etsin

myphone

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kitap hariç hiçbir eşyamı internet siteleri üzerinden almadığım için site hakkında yorum yapamayacağım.. Ama elektronik eşyaları buralardan alanlara şaşıyorum gerçekten....

musabbu

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Hepsiburada dan almış olduğum telefon klonlanmış çıktı.
Değiştirmek istedim, bana değiştirme hakkımın ilk 30 gün için de olduğunu söylediler.
Oysa ki sanayi bakanlığının resmi yazısında telefonun klonlanmış olduğunun tesbit edilmesi durumunda 2 sene içerisinde değişi ve iade hakkımız var.
Tüketici haklarına şikayet ettim ve neticede haklı bulundum.
Ama iki haftadır uğraşmama rağmen hepsiburada da 1 tane bile muhattap bulamadım.
Mesaj atmama rağmen, mahkemenin kendilerine tebligat yapmasına rağmen,
adamlar bizi sallamıyor.
Ama tabi ki peşinş bırakacak değilim.
5 aydır uğraşıyorum, gerekirse bi 5 ay daha uğraşırım.

myphone

Asistan
Reaksiyon puanı
0
@xxalfaxx, çok geçmiş olsun... hakkını savunman çok güzel.. artık tövbe etmişsindir elektronik eşya almamaya :)

mevlüt bora

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Uzun zamandır gittigidiyor sitesi müşterisiydim, ömrümden ömür aldılar. Hepsiburada.com'la bu yılki açılışımı yapayım dedimki dakka bir gol bir. Site kargoladık diyor, kargo şirketi yok bizde böyle bir kargo diyor:(( bu aralar kayıp bir kargo kamyonu bulan varsa lütfen bana yazsın, benim ürünüm onun içinde olabilir:)) zira bir haftayı geçti. Bu online siteleri sanırım neredeyse aynı mantıkla çalışıyor. Aslında online teknik desteği falan olmayan sitelerle çalışmak mantıksız. Sizlere söz arkadaşlar, öncelik hepsiburada.com olmak kaydıyla bir tv kanalında çok yakında tartışılacak, bakalım başarı oranları kaç, bunu bizlere borçlular % GİTTİGİDİYOR VE HEPSİBURADA.COM ÜYELERİNİN MADURİYETLERİ ÇIĞ GİBİ BÜYÜMEKTE

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
bide müşteri hizmetlerine bağlanmak için kaç dk bekledin ?
ya bende aynı işi yapıyorum adamlara Allah sabır versin ama yapacakları başka bişi yok sabah 8de arıyordum 6dk hatta bekliodum ya.

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Hatta bekleme olayı tüm kendini kanıtlamış alışveriş sitelerinde var. Vatan Computer, Hepsiburada, Gold vs. Kargo gönderim hızı ile de Hepsiburada diğerlerinden bi farkı yok. Ne aldıysam haftasonuna uğramadıysa 2-3 gün içinde elimdeydi en geç. Spiariş verirken verdiğiniz güne de dikkat edin. Hepsiburada'nın en büyük artısı; ürün tanıtımları. Diğer sitelerin hiç birinde o kadar ayrıntılı ve doğru açıklamalar yok. Yorum konusu ise doğru. Yorumları çok geç onaylıyorlar ve olumsuz yorumları pek yorumlamıyolar.

newman42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Ben 10.06.2011 Tarihinde Alişveriş Yaptim 24.06.2011 Olmasına Ragmen ürün 15.06.2011 Tarihinden Bu Tarafa Halen Kargolama Asamasında Beklemekte Hemen hemen Hergün Aramama Ragmen Bir ilerleme Kaydedemedik... Her Aramam 10 Dakika Sürüyor... Yazdigim Her Mesaja Ayni Kalip Cevaplar Geliyor.... BIKTIM Hayir ürünlerde Tükenmis Stokta Göstermiyor.... soruyorum ürün Yoksa Yok deyin Bende Baska Yerden Alayim Hayir Efendim ürün Tedarik Edildi Elimizde Var ...

bkrdrsn

Asistan
Reaksiyon puanı
4
karaktersiz firma, bi cihaz aldım, 1 hafta kullandım hata veriyordu, gönderdim. test etmişler sorun yokmuş, geri gönderdiler 1.5 ay sürdü elime tekrar geçmesi. ÇALIŞMADI, gönderdim değişim talep ettim. 2 alt modelini göndermişler, durumu izah edip tekrar gönderdim, yine aynı düşük kalitedeki ürünü göndermişler. 4 ay oldu.. Aradım ağzıma geleni saydım.. rahatladım.

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Geçen pazar saat 23 gibi ses sistemi sipariş verdik salı günü geldi.

orh_an

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhabalar,
Hepsiburada.com.dan 5 gün önce 3 sipariş verdim tedarik sürecinde olan ürünler parça parça gönderiliyor,önce siparişimdeki ürünlerden laptopa bağlamak için kare şeklinde bir ses cihazı (bağımsız olarak hafıza karttan ve usb bellekten de mp3 çalabilen bir alet) gönderildi,ancak sitedeki resimlerinde bayağı büyük güzel bir şey gibi duran ürünü açtığımda şok oldum avuç içine sığabilen kare şeklinde küçücük,oyuncak gibi bir şey geldi bende,iade bölümüne mail attım ve bu sebeplerden ötürü bu ürünün parasını hakeden bir ürün olmadığından iade etmek istediğimi belirttim.2 gün sonra bize sorun bölümüne de 2 mail daha yazdım ama halen en kısa zamanda cevaplanacaktır yazıyor ve geri dönüş yapan yok.gönderdiğim mesajda iade konusunda cevap vermedikleri takdirde tedarik sürecinde olan diğer ürünleri de göndermemelerini hatta gönderirlerse kargoyu kabul etmeyip geri iade edeceğimi belirtmeme rağmen aynı gün akşam bir ürünü daha kargoya vermişler,ancak halen cevap yok.Bende bir mesaj daha yazdım tüketici yasasına göre kapıdan satışlar hükümleri uygulandığından hiç bir gerekçe göstermeden ürünü 7 gün içinde iade hakkım olduğunu ve önce bununla ilgili işlemleri yapıp,daha sonra ürünü geri göndereceğimi yazdım,ancak Kendilerinden haber yok.Ayrıca bunun sitelerinden son alışverişim olduğunu da belirttim.Hepsiburada satıştan sonra ilgisiz ve duyarsız bir site,sadece oyalıyorlar,şikayetvar.com.daki şikayetlere verdikleri cevaplar standart "sayın müşterilerimiz bize sorun bölümünden bize şikayetlerinizi iletebilirsiniz" gibi bir cümle ve sanki her şey hallolmuş gibi sol tarafta gülücük resmi. İnsanlar bize sorun bölümüne 10 tane mesaj yazıp cevap alamadıkları için bu gibi sitelere şikayetlerini yazıyorlar,onlarsa dalga geçer gibi pişkince cevaplar veriyor.
Şunu da söylemek istiyorum,aslında yıllardır Hızlıal.com.dan alışveriş yapıyordum ama bir hata yaptım.(1-2 sefer daha yapmıştım ancak bu son) Hızlıal.com satıştan sonra da süper ilgili bir site,sorularınıza aynı gün içinde cevap veriliyor,saat:17.den sonrakiler bazen ertesi gün gelebiliyor. ancak malının arkasında durup, müşteri memnuniyetine önem veriyorlar,mesela bir gaz alarmı aldım ancak aldığım ürün doğalgaz için değil de sobadan çıkan zehirli gazlar içinmiş,bende üründen memnun kalmadığımı belirttim (ürün vakumlu paketindeydi ben orjinal paketini kesip açmıştım),aynı gün ürünü göndermemi belirten mesaj yazdılar ve ben gönderdikten sonra paramı da iade ettiler.Yine Hızlıal.dan Trident dokunmatik ekran cep telefonu aldım 13 ay sonra arıza yaptı,arıza tamiri için gönderdim,1 ay sonra servisinden geldi ancak tamir olmamıştı,bunu hızlıal'a yazdım,ürünün servisten tamir oldu diye gönderildiğini,arızası devam ediyorsa tekrar göndermemi istediler,gönderdikten 5 gün sonra beni telefonla arayarak ürünün tamir edilemediğini,aynı ürünün ellerinde olmadığından,paramı iade etmek istediklerini belirttiler bende kabul ettim ve 3 gün sonra paramın tamamı kredi kartıma yatmıştı,3 gün sonra da hızlıal.dan samsung star marka telefon aldım.Yine 35 tl.ya aldığım matkap 1 ay sonra arıza yaptı onu bile servisine gönderip tamir ettirdiler ki bu ürüne arıza kaydı bile yaptırılamıyordu,mesaj yazdım 10 dakika sonra arıza kaydı açıldı.Bilmiyorum biraz uzun oldu ancak belki faydası olur diye yazdım,çünkü hepimiz memnuniyet ve hizmet bekliyoruz,kaptı kaçtı işler insanın canını sıkıyor,ancak ucuz diye her siteden alışveriş yapılmayacağını öğrendim,önce firmanın şikayetvar gibi sitelerden takibini yapmak gerekiyor,çünkü çoğu arızalı ve hatalı ürünlerde kendileri muhatap olmayıp distribütör firmaya topu atarak onlara ulaştırmanızı istiyorlar ki ara da bulasın sonra pişman olmak var malın elinde patlaması var,neyse herkese hayırlı ve memnun olacakları alışverişler diliyorum.Başınızı ağrıttıysam affola...

falcao

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bi fotoğraf makinesi aldım 6 günde geldi :)

bende şikayetçiyim

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
ya hepsiburada tam bir felaket bende bir pc almıştım 7 gün içinde iade ediyim dedim kargodan almadan geri verdim 22gün beklettiler inceleniyor diye ve en sonunda pc geri geldi yok üzerinde çizikler varmış vs vs birsürü şey dedim yok artık alışveriş yapmam daha , Bende eksenbilgisayar.com u kullandım bir ekran kartı aldım hemen hazırladılar şubeden alıcaktım sonra 3hafta gidemedim işlerim çktı aradılar dediler kartınız burda tamam gönderin o zman ertesi gün elime geçti bakalım şimdi kasanın diğer parçalarını toplatıyorum kaç günde gelicek

---------- Post added at 20:08 ---------- Previous post was at 20:04 ----------

+ hızlıal.coma baktım ama fiyatlar epey uçuk 465.90 TL AMD X6 1090T Fiyatı eksenbilgisayarda 410 tl civarı​