Hepsiburada.com'dan şikayeti olan varmı ??

Majeste

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Yok ya 1 hafta kadar bekledim :D Bide ödev olarak okumam gerekiyo işim acele :D
:D O zaman bir daha sipariş veriyorum. Eminim Çin'den getiriyorlar ya. Yoksa gönderirlerdi. Dediğim gibi 9 gün olmuştu. Hayırlısı artık. :D

Bunu anlatmalıydın elemanlara. :D İnsanın ödev yapma isteği bile gider bunlar yüzünden.

lazerboy

Profesör
Reaksiyon puanı
7
:D O zaman bir daha sipariş veriyorum. Eminim Çin'den getiriyorlar ya. Yoksa gönderirlerdi. Dediğim gibi 9 gün olmuştu. Hayırlısı artık. :D

Bunu anlatmalıydın elemanlara. :D İnsanın ödev yapma isteği bile gider bunlar yüzünden.

Orası öyle ama dedim uğraşamam zaten otomatik cevap yapmışlar :D Ama beni şaşırtan 2-3 ay içinde bu kadar değişim olabilir mi? Yada benim ilk alışverişlerim diye hemen yolladılar :D:D 2 ürün aldım ikisi de 3-4 günde elimdeydi ama bu çok gecikti.Bilgisayar konusunda alışveriş yapacaksanız Exa Bilgisayar'ı tercih edin derim.Elime 3 günde geçmişti Erzincan'da oturuyorum o yüzden biraz uzun sürdü :D Stoktan yolladıkları için çok hızlı oluyor Exa'da :)

uploader

Asistan
Reaksiyon puanı
6
yedi gün ödeme onayı bekledim. siparişi iptal ettim ardından. halbuki geçen ayın sekizinde sipariş vermiştim ve o gün ilk taksit çekilmiş karttan. ama ödeme onayı olmamış saçma bi şey işte. ama iptal ettiğimde o tutar geri ödenmiş bak orası iyi:D ama müşteri hizmetlerinden filan da hiç memnun kalmadım

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Bana fazladan 2 GB 1333 MHz Ram yollamışlar. Arızalı çıkan iki ürünümle birlikte iade ettim. Arızalı ürünleri bir an önce değiştirip gönderirler umarım.

Majeste

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Orası öyle ama dedim uğraşamam zaten otomatik cevap yapmışlar :D Ama beni şaşırtan 2-3 ay içinde bu kadar değişim olabilir mi? Yada benim ilk alışverişlerim diye hemen yolladılar :D:D 2 ürün aldım ikisi de 3-4 günde elimdeydi ama bu çok gecikti.Bilgisayar konusunda alışveriş yapacaksanız Exa Bilgisayar'ı tercih edin derim.Elime 3 günde geçmişti Erzincan'da oturuyorum o yüzden biraz uzun sürdü :D Stoktan yolladıkları için çok hızlı oluyor Exa'da :)
Ben de 3 günlük sürede bir ürün aldım daha önce ama bunda böyle yaptılar. Ucuz ve kaliteli denen bir kaset adaptörü almaya çalışıyorum. Aslında bir sürü var ama buradakinin ses kalitesini bozmadığını söylediler. Bir de 30-40 liralık Sonyler bozmuyormuş. Ben de buna umudu bağladım, gelecek diye bekliyorum. :S Önerin için teşekkürler. Aslında RAM ve ekran kartı almam lazım ama 5 yıllık anakarta uyacak mı uymayacak mı bilmiyorum. O yüzden tedirginim. Zaten para da yokki. Kalsın. :D

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
kargoyu yanlış şubeye göndermişler gittim kendim aldım :D

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Kapıda ödeme seçeneği varmış sanırım. Deneyen, memnun kalmayan var mı?

Reaksiyon puanı
189
Kapıda ödeme seçeneği varmış sanırım. Deneyen, memnun kalmayan var mı?

Ben kredi kartı ile almaya çalıştım olmayınca kapıda ödemeyi seçtim. Ürün çok kısa bir sürede geldi ve kargoya nakit olarak ödedim :) Hiç de bir sıkıntım olmadı :) Bence sizlere garezi varmış :D Ben gayet memnunum HB'dan :)

mutahhar

Profesör
Reaksiyon puanı
15
13.10.2010 tarihinde sipariş verdim. 20.10.2010 tarihinde elime ulaştı. sipariş durumunda 2-3 gün tedarik sürecinde yazıyordu. sonra değişti 4-5 gün kargoya veriliyor yazdı. gelmesi 1 ayı bulur diye düşündüm ama erken gönderdiler... :D

edit:şimdi baktım aleyhlerinde yaptığım yorumu yayınlamamışlar.

lazerboy

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Benim de 5 yıllık anakart var DDR Ramli :D Rami yükselttim 2 yaptım ekran kartını da bayramdan sonraya inşallah ama onu HB'den almam :D Exa'da yaklaşık 10 lira daha ucuza geliyor :D Üstelik hızlı yolluyorlar :)

Majeste

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Benim de 5 yıllık anakart var DDR Ramli :D Rami yükselttim 2 yaptım ekran kartını da bayramdan sonraya inşallah ama onu HB'den almam :D Exa'da yaklaşık 10 lira daha ucuza geliyor :D Üstelik hızlı yolluyorlar :)
Oohoooo.. :) Benim anakartım DDR2 destekliyor. :P O zaman ben de para bulunca geliştirmeler yapayım. :)

Bu arada 13'ün de isteyip, 22'sinde iptal ettiğim sonra lazerboy'dan öğrenince 23'ünde tekrar sipariş ettiğim ürünü bugün kargoya vermişler. Yarın da geleceğini umarsak, 15 günde aldığımı belirtebilirim. :) Neyseki mutlu son olacak. :D

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Ben kredi kartı ile almaya çalıştım olmayınca kapıda ödemeyi seçtim. Ürün çok kısa bir sürede geldi ve kargoya nakit olarak ödedim :) Hiç de bir sıkıntım olmadı :) Bence sizlere garezi varmış :D Ben gayet memnunum HB'dan :)

Bu iyi oldu. Kapıda ödeme yapmayı düşünüyordum :D

blauzahn

Asistan
Reaksiyon puanı
1
kargoyu yanlış şubeye göndermişler gittim kendim aldım :D

yanlış şube durumu için hepsiburadaya mesaj atarsanız düzeltiyorlar. ilk siparişlerimde bana da aynısı oluyordu mesajımdan sonra hep belirttiğim şubeye yönleniyor gönderilerim.

Dinozor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yaklaşık 2 yıldır sürekli hepsiburadadan alışveriş yapıyorum ama hiç sıkıntı yaşamadım tüm siparişlerim en kısa zamanda sorunsuz bir biçimde geldi. Ancak müşteri hizmetlerine attığım maillere çok geç cevap geldiği oluyor bir tek o yönden şikayetçiyim.

biroll

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şu anda online alışveriş yapılabilecek ve de her ürünü bulabileceğiniz 2 tane profesyonel site var
1-www.hepsiburada.com
2-www.hizlial.com
Her ikisindende defalarca alışveriş yaptım hiç sorun yaşamadım fakat hepsiburada.com yetkililerine mail veya telefon ile ulaşmak imkansız

tekir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hepsitedariksürecinde.com :)

---------- Post added at 09:17 ---------- Previous post was at 09:16 ----------

adamlar haklı bi bakıma
savunmuyorum onları yanlış anlaşılmasın
sadece bizim siparişimiz var gibi davranırsak olmaz...
binlerce kişinin siparişi var şu anda... hangi biriyle uğraşsınlar... ama isteselerde uğraşırlar... daha fazla iş gücü olması gerek.. ama para işte :)

Cloakengaged

Dekan
Reaksiyon puanı
147
Çok gecikmedi, 4. günün sabah 6.30'unda kargoya verildi.

Suramed

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Siteden Sikayetim Yok Diyen Arkadasların Hepsi Istanbulda Oturuyor Herhalde :) Benim Verdigim Siparisin Tarihi Ve Teslimine Bir Bakın Varın Siz Düsünün Artık..

Siparis Tarihi: 14.11.2010 - Teslim Tarihi: 29.11.2010

Aquamenti

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ben hepsiburada'dan bir mp3 çalar almıştım,şarj olmadığı için iade ettim,şimdi de paramın iade edilmesini bekliyorum,iade edeli 1 hafta oldu henüz ama internette okuduğum yorumlar iç açıcı değil,3 aydır bekleyen varmış para iadesi için,inşallah ben de paranın üzerine soğuk su içmek zorunda kalmam.

seha79

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
20.12.2010 tarihinde siparişinin verdiğim ürünlerin yarısı bir hafta sonra yani bugün geldi. Diğer yarısı gelmedi.Müşteri hizmetlerini aradım. Yaklaşık 20 dakika sonra bir beklemenin ardından bir bayan actı telefonu. Geri kalan ürünleriniz tedarik sürecinde dedi. Yani bir hafta daha bekleyeceğim. Bundan sonra iki kat daha fazla para veririm bu siteden alışveriş yapmam.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
nabtın hocam tamda laptop alicaktim yol yakınken vazmi gecsem.???

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
Kargo dışında bir sıkıntı yaşamadım

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
kargoda önemli ama bana acil lazim simdi aliyim yılbasından önce gelsin diyorum yoksa 15 gün bekleyeceksem ne anladim internetten, cikar piyasaya alir gelirim

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
benım ılk alısverısımde sıkınıtım olmadı urun ıstedım parayı yatrdm onaylandı ve urun 2gun ıcerısınde elıme geldı ama baska bı sıparısımde tedarık surecındedır engelıne takıldım ve hala gelmedı 10 günü geçti siparişi vereli ama hala sonuç alamadım bıraz daha beklıcem olmazsa ıptal edıcem mecbur para iadeside yapılıyor.

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Ben Hepsiburada.com'dan bir sürü alışveriş yaptım ve şu ân-a kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım..
İnşAllah da yaşamam..
Ve sizlerde herhangi bir sıkıntı yaşamadan alışverişlerinize devam edersiniz..
Bazen ürünlerin tedarik kısmı ya da kargoya teslim süreleri biraz uzun olabiliyor ama onun dışında hiçbir problem yaşanmıyor.

MeOMaN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bende bir çok kez alışveriş yaptım tamam geç geliyorlar ama geliyorlar

İade olayına gelince iadede geç oluyor

Sonra mail yada ulaşım işte arkadaşın dediği gibi o imkansız =)

En azından bu güne kadar hiç cevap alamadım 10 günlük siparişim var beklemede ama acelem yok

by_linux

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben hepsiburada'dan 3 defa alışveriş yaptım 3-4 gün içinde geldi hiç bir sorun çıkmadı:)

crewd0x

Profesör
Reaksiyon puanı
27
13 Gündür Kargo Vekliyorum.

kocaçınar

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bence Hepsiburada sitesi, GG, ve sahibinden'den daha güven verici. Neden derseniz GG ve Sahibinden com. komisyoncu! Yani alıcı ile satıcıyı sanal ortamda buluşturup komisyonunu alıyor. Güvenceden kasıtları ise, Ödemeyi bir kaç gün bloke edebilmeleri. Zaten bu da olmasa hiç bir espirileri olmaz! En güzel yaptıkları otokontrol müşteriyi satıcı ile muhatap etirmek es gaza satıcıya iletişim bilgilerini içeren bir mesaj attı iseniz vay halinize. ALLAH Muhafaza ozaman iş banlanmaya kadar gidiyor. :)

Ben teknospet ve hepsiburada sitesini beğeniyorum. Bu siteler bir AVM mantığı ile çalışmaktadır. Hepsiburadanın tek esksik yönü piyasadan daha cazip fiyatları olmaması ve müşterilere cevap verebilecek kadar yeterli "Canlı" müşteri temsilcisi olmamasıdır!

uSuLca

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hepsiburdayla alaalı durum değil gecikme. Aldığınız malın takıbını yaparsanız üretici şirketten tedarik sürecinde yazar. Süper hızlı gönderiyi yanı kendi stoklarında olan malı alın bakın 1 en gec 2 gunde elınızde olmuyor mu. Tabı ben Ankara merkezden dıyrum bunu kargo gecıkmelerını mesafeye gore ayarlayın işte.