Yok ya 1 hafta kadar bekledimBide ödev olarak okumam gerekiyo işim acele
![]()

Bunu anlatmalıydın elemanlara.

Yok ya 1 hafta kadar bekledimBide ödev olarak okumam gerekiyo işim acele
![]()
O zaman bir daha sipariş veriyorum. Eminim Çin'den getiriyorlar ya. Yoksa gönderirlerdi. Dediğim gibi 9 gün olmuştu. Hayırlısı artık.
Bunu anlatmalıydın elemanlara.İnsanın ödev yapma isteği bile gider bunlar yüzünden.
Ben de 3 günlük sürede bir ürün aldım daha önce ama bunda böyle yaptılar. Ucuz ve kaliteli denen bir kaset adaptörü almaya çalışıyorum. Aslında bir sürü var ama buradakinin ses kalitesini bozmadığını söylediler. Bir de 30-40 liralık Sonyler bozmuyormuş. Ben de buna umudu bağladım, gelecek diye bekliyorum. :S Önerin için teşekkürler. Aslında RAM ve ekran kartı almam lazım ama 5 yıllık anakarta uyacak mı uymayacak mı bilmiyorum. O yüzden tedirginim. Zaten para da yokki. Kalsın.Orası öyle ama dedim uğraşamam zaten otomatik cevap yapmışlarAma beni şaşırtan 2-3 ay içinde bu kadar değişim olabilir mi? Yada benim ilk alışverişlerim diye hemen yolladılar
2 ürün aldım ikisi de 3-4 günde elimdeydi ama bu çok gecikti.Bilgisayar konusunda alışveriş yapacaksanız Exa Bilgisayar'ı tercih edin derim.Elime 3 günde geçmişti Erzincan'da oturuyorum o yüzden biraz uzun sürdü
Stoktan yolladıkları için çok hızlı oluyor Exa'da
![]()
Kapıda ödeme seçeneği varmış sanırım. Deneyen, memnun kalmayan var mı?
Oohoooo..Benim de 5 yıllık anakart var DDR RamliRami yükselttim 2 yaptım ekran kartını da bayramdan sonraya inşallah ama onu HB'den almam
Exa'da yaklaşık 10 lira daha ucuza geliyor
Üstelik hızlı yolluyorlar
![]()
Ben kredi kartı ile almaya çalıştım olmayınca kapıda ödemeyi seçtim. Ürün çok kısa bir sürede geldi ve kargoya nakit olarak ödedimHiç de bir sıkıntım olmadı
Bence sizlere garezi varmış
Ben gayet memnunum HB'dan
![]()
kargoyu yanlış şubeye göndermişler gittim kendim aldım![]()