Hepsiburada.com ve note 2

mobile2013

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar note 2 almaya karar verdim neredeyse bütün magaza ve sitelere baktım distrübütör garantili en uygun hepsiburada.com da buldum 1598 tl sizce fiyat uygunmu garanti olarak telpa garantili oldugu söylendi birde bu siteden daha önce alışverişim olmadı bu site güvenilirmi alışveriş yapan arkadaşları bilgilendirme yaparsa sevinirim.

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
site güvenilir, world card ile alırsan 50 tl worldpuan kazanırsın.. ayrıca hepsiburada.com'un 500 tl üzeri alışverişe 100 tl hediye çeki kampanyası yakındır, onu da bekleyebilirsin

xanovera

Asistan
Reaksiyon puanı
1
başına bir hal gelmesi durumunda garanti önemli fakat fabrikasyon hatalı çıkan telefon sayısı yüzbinde kaçtır? ben paralel ithalatla getirilmiş S3 kullanıyorum bir sıkıntım olmadı ve distribütörün belirlediği fiyattan 400 tl ucuza almıştım.

Hepsiburada.com a gelince, bu siteden 100ün üzerinde alışveriş yaptım. Beyaz eşya aldığımız bile oldu ve hiç sıkıntı yaşamadım. Distribütör garantisi de büyük + tabiki.

mercan055

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
vatan bilgisayarın haftasonu indirimini bekle 1550-1600 arası alırsın

Rint

Profesör
Reaksiyon puanı
360
Ben dün sipariş verdim umarım sorunsuz cuma günü elime ulaşır... Bence Telpa garantisi ile bu fiyat uygun fazla kaşımaya gerek yok... Malum internetten alışverişte güvende çok önemli! Her siteye güven olmuyor... Hepsiburadan inş sorun çıkarmaz :D

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Hepsiburada iyidir.Güvenebilirsiniz.Kendilerinden epeyce bir şeyler almışlığım vardır.